Komentari na vest

Spiridonović: Kajem se što sam otišao u Tursku, razmišljam samo o pripremama sa Zvezdom

p

podesen

pre gotovo 3 godine

Stigao i 48 igrac na platnom spisku mezimice.
K

Kopicl

pre oko 3 godine

Mucio se 4 meseca? Nije te trener gurao svaki mec da se saplices i cariniš loptu? Nisu splavovi k’o ovde, vec mora da se radi, trenira i zasluzi mesto u timu. Mozes na pripreme, hotel placen, prijateljske se igraju, lepo druzenje. O prvom timu isto tako mozes da mislis, ali samo to jer tesko da ces ga videti osim sa tribina ili eventualno klupe na kup utakmicama. Budimo realni.
Z

Zn

pre oko 3 godine

Ajoj koliko se tek uprava kaje sto ga je dovela letos, sad ne znaju sta ce sa njim. Realno decko se trudi i trci manje od Marina, a mislili smo da je to nemoguce
Z

Za...

pre oko 3 godine

...Zvezdu igra Spidi iz Pogona,za Partizan Marković iz Liverpula. Ipak, džabe vam novci, moji sinovci . Što bi rekli grobari "ne može se silom protiv magije".
D

Dzontras

pre oko 3 godine

Jeste evo iz Liverpula direktno sleteo u Humsku u transferu vrednom 5 miliona nije kao da se dečko raspada već 3 godine i da nije interesantan evropskom tržištu.
M

Može...

pre oko 3 godine

... I drugi primer, ima ih puno. Sadik iz Rome i to direktno, a Pavkov iz Radničkog. Penatko iz CSKA, Njegoš iz Rada. Bajbek iz PSG, Krstovic iz Zete. Gavric iz Grafičara, Asano iz Arsenala.
S

Srbija Majka

pre oko 3 godine

Nekako mi zao ovog momka...kada je dosao, imao je onih uvodnih par meceva gdje sam stvarno mislio da smo dobili odlicnog igraca sa velikim potencijalom i zajedno uz Kataia da izraste u vrhunskog igraca...ali se izgleda izgubio pod svjetlima velegrada i nije snasao u konkurenciji Bena pa i nadolazeceg Gavrica gdje je poceo da gubi samopouzdanje...a onda i one prilike kada mu je Stankovic davao sansu, silio loptu i pokusavao sve sam da zavrsi sto ga je jos vise udaljilo od prve postave. Neznam kakavi su planovi i razvoj situacije sa njim kada je Zvezda u pitanju ali pored dovedenog Bakajoka pa Bena, Kataia i Gavrica tesko da ce dobiti drugu sansu a sa druge strane postaje teret za vec prenatrpan igracki kadar koji se mora rasteretiti i finansijski zbog dovodjenja igraca i jacanja tima za ponovni napad na ligu sampiona.
v

v1ad

pre oko 3 godine

Ma lik je odigrao dve dobre utakmice na pripremama i napravili hajp da je novi Radonjic. Ja sam od pocetka pricao da to nije ozbiljan igrac i da nije za Zvezdu. U konkurenciji Kataija, Falka, Bena, pa i Gavrica iz prvog dela kad je nesto igrao, za "Spidija" nema mesta. Posle je jos dosao i Srnic koji je isti tip igraca. Zna da trci i nista vise.
D

Dacha Zvezda

pre oko 3 godine

Eeeee pa jbg.. Ako VREDIS I IMAS KVALITET, a izgubis samopouzdanje od "nadolazeceg Gavrica" onda u PM!! AKO VREDIS - TO POKAZES!! Ovo priče ko sa Simanicem u baksetu!!! Čudo, talenat, potencijal, NBA prosperitet, a ne moze da nadigra Gruzijce, Svajcarce i trecerazredne Amere!?!? Kad vredis, to se vidi-prosto!!
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Ti razmišljaš o pripremama sa Zvezdom??? To je isto kao kada bi ja rekao da razmišljam o pripremama sa Zvezdom. Da je sreće na tvom mestu bi bio Radulović. Još pre nego što je Spidi zvanično došao, ja sam rekao da nam ne treba još jedan Jevtović. Svaka čast na rezultatima koje imamo, najbolji rezultati od 91'. Ali koliko promašenih igrača poslednjih 5, 6 godina. Što domaćih što stranih. Preko 50, i niko ne može da me ubedi da je TVORZA toliki pacer da ima toliko promašaja. Neki i jesu stvarno promašaji, pogrešne procene, ali i te kako ima onih igrača koji su KOMBINACIJE, za pola pola 50:50.
s

spidi7

pre oko 3 godine

Ima ugovor sa njima,zar ne treba da razmislja pozitivno ? Evo ja prvi kazem da on nema kvalitet za mezimicu,ali mu ti neces zabraniti sigurno da razmislja pozitivno i misli da moze da uspe u rupi.Tolko
9

951357

pre oko 3 godine

Meni je samo krivo sto nije dobijao sansu i odigrao dovoljno dobro da ga otkupe, jer je cena bila smesna za njih. Sad je opet nas visak.
G

Gost 1

pre oko 3 godine

Teraj to iz Zvezde, posaljite ga u Lučane da igra... Tamo nema splavova.... verovatno
B

Bzzz

pre oko 3 godine

Bolje da se kajes zbog izlazaka, mnogo si se opustio.
j

jednamalaplava

pre oko 3 godine

Kako ti znas to,riba si mu ili otac ili ga pratis ? Daj bre pusti te price.Momqk nema kvalitet za Zvezdu i to je to prosto i jednostavno.A ti gledaj svoja posla
I

Igor78

pre oko 3 godine

Dečko, kako igraš dobro da si negde i otišao ns pozajmicu.
d

d.g.

pre oko 3 godine

Manje splavari i mozda ce biti bolje i za tebe i za Zvezdu. Pojela su te svetla Beograda.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Svetla Beograda, svetla Beca ga unistila.
Ј

Још један

pre oko 3 godine

Вељко симић служи само за извлачење пара из клуба
Z

Zuriosmm

pre oko 3 godine

Samo krila, niko ne razmislja o bekovima