Komentari na vest

Spisak Hrvata za Euro: Tu su sve Dinamove zvezde, Modrić i dalje glavna osovina

d

dbkbi

pre gotovo 3 godine

@kole123 To pricate vec 25 godina, uvijek ista prica. Cinjenica je da ste se kvalificirali na onoliko velikih natjecanja na koliko mi nismo, znaci, zanemarivo. Utjecaj nasih igraca u svjetskom nogometu kroz zadnjih 25 godina je nemjerljivo veci od vaseg. Dvije medalje sa svjetskih prvenstava u vremenu u kojem smo mogli nastupati uz nas ima jako malo drzava, dok vi i dan danas obiljezavate Mijatovicevu precku kao najveci uspjeh . Dok mi to sve ostvarujemo, vi konstantno pricate da smo podjednaki, a realno ste trenutno 3. europska liga.
0

00700

pre gotovo 3 godine

A spisak Srbije za evropsko prvenstvo ?
C

Coan01

pre gotovo 3 godine

Dobra reprezentacija uprkos smeni generacija,očekujem četvrtfinale maksimalno.
P

Plavi 10

pre gotovo 3 godine

Slabiji smo za Mandzukica i Rakitica, falit će nam na Europskom. Al svi smo svjesni da nam dolazi smjena generacije. Na Europskom nista ne očekujemo, uspjeh će biti ako prodjemo skupinu, na svjetsko teško da se kvalifikujemo. Al onda dolazi naših 10god.
G

Gost101

pre gotovo 3 godine

Na svjetsko cete se kvalifikovati jer vam nije neka konkurencija, a Slovenija je već poslije 3 kola anulirala bodove koje vam je uzela. Na EP ako ne prođete grupu, to je objektivno neuspjeh. Sad, ako su ti ocekivanja finala SP ili EP, onda mozes cekati i 100 godina, jer za to treba i mnogo srece, pored sve kvalitete. Ako su ti ocekivanja da budete konkurentna reprezentacija samom vrhu svjetskog fudbala, onda ste to još uvijek i vjerovatno ćete biti narednih 10-tak godina. Poslije, ko zna?
d

domsy171

pre gotovo 3 godine

Lagano prolaze skupinu...

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Modrić glavni igrač ekipe. Od njega zavisi kako će Hrvatska izgledati. Mada sumnjam da će napraviti neki veći uspeh.
G

Ghoуст

pre gotovo 3 godine

Каква ракија тим
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Ne znam. Mozda sam preterano subjektivan, al mislim da su mozda za nijansu ispred nas. Naravno, samo kada se radi o imenima. Oni se mnogo vise bore za svoju zemlju od nas sto je veoma tuzno. Rezultati sve govore.
Z

Za nijans???

pre gotovo 3 godine

Za klasu druze
k

kole123

pre gotovo 3 godine

Nikad slabiji, Modric već u godinama, napad i nije nešto..
d

dbkbi

pre gotovo 3 godine

Jedino sto je bitno kad ti dajes strucni komentar je to da smo za vas svemirski brod, tv u boji, da smo svjetlosnim godinama ispred vas, sve ostalo nije bitno.
k

kole123

pre gotovo 3 godine

Samo budi realan, za klasu ste bili bolji i jači, sad smo tu negdje, posle Luke nemate igrača te klase.
V

Vida

pre gotovo 3 godine

Fina ekipa, uz njihovo zalaganje za drzavni dres neki veliki rezultat je lako moguc. Vezni red i dalje medju najjacima na svetu a tu su i nova imena u naletu (Brekalo,Vlasic, Gvardiol,Bradaric).