Komentari na vest

Spisak Portugalaca za Srbiju: Jezivo jaki!

T

Točak

pre oko 3 godine

Sa ovakvima smo uvek znali da igramo. Ako i izgubimo to bude na mišiće tipa 0-1, ali uglavnom smo izvlačili koji bod. Naš glavni problem je motiv protiv srednjih (naša klasa) i slabih reprezentacija. Dobro je Piksi rekao u intervijuu najviše treba da nas brine Luksemburg, preko takvih džombi smo previše padali u zadnjih 20 godina.
R

Robilad

pre oko 3 godine

Biće teško, biće 0:3.
b

bojank91

pre oko 3 godine

Imamo sjajne mlade golmane, Milenkovića za štopera, Gajića za desnog beka. Veza nam je standardno jaka, a u napadu Mitar koji je u blagom padu forme ali sposoban svakom da da gol, pa onda najskuplji napadač u istoriji Reala i malog Vlahovića koji napreduje iz dana u dan. Mislim da nas potcenjujete previše. Jesu malo bolji ali ne baš toliko
Š

Škrabotina

pre oko 3 godine

"U blagom padu forme". Nije navukao štucne skoro godinu dana, Fulam se preporodio u njegovom odsustvu, a pre toga je promašio 3 od zadnjih 4 penala. Panja sekirom.
K

Kanga!

pre oko 3 godine

Kažete granitna odbrana Portugalaca. A mi ćemo da se ušetamo u gol. Pa postoje prekidi u igri, postoje šutevi sa 25 metara.
N

Nebitan10

pre oko 3 godine

Po naslovu se moze zakljuciti da smo se unapred vec predali...Zasto?
C

Coan01

pre oko 3 godine

Odlicni kao i uvek,ako ih zdravlje posluzi imaju odlicne sanse da odbrane titulu evropskog prvaka,mislim da protiv njih mi konkretno u ovom dvomecu nemamo sta da trazimo jer u takvim utakmicama kvalitet dolazi do izrazaja.Opet,ajde da budemo optimisti pa da vidimo da li Pixi moze da napravi nesto od reprezentacije,ako uzmemo bod u dvomecu sa njima ja sam zadovoljan
G

Gostivar

pre oko 3 godine

Ovi će nas odvaliti 3-4.razlike.
T

Tik0

pre oko 3 godine

I stranci kad pogledaju nas spisak, rekli bi vrlo respektabilna, ozbiljna reprezentacija. Mozda ne top, ali vrlo blizu. Kad razgovaram sa Svedjanima kazu da smo 5 puta jaci od njih na papiru. Ali na terenu nista.
g

gots

pre oko 3 godine

Koliko je Portugal jaka reprezentacija govori činjenica ko je sve otpao sa spiska. Biće sigurno jedan od top3 favorita na EP.
P

Polako druže

pre oko 3 godine

Ako budu igrali EP!
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Pogledas odbranu, vidis da su kao stena, pogledas vezu mislis ne moze bolje od ovog i onda pogledas napad i ne bude ti dobro. Nek nam je sa srecom.
G

Gost101

pre oko 3 godine

Ni ne trebamo da dobijemo Portugal, ali treba da izborimo baraz.
G

Gost101

pre oko 3 godine

Realno, reprezentacija Srbije je dovoljno jaka da izbori baraž. Sad, ako u baražu naletimo na Francusku, okej, onda ne idemo na SP i to nije nikakva sramota. Međutim, sramota je da u Ligi nacija gubimo od Mađara, da ispadamo u baražu od mrtvih Škota.
A

Aksel

pre oko 3 godine

Ako ove pobedimo ima Piksija u d..e da ljubimo.
I

Igor78

pre oko 3 godine

Napad strašno jak, komotno mogu bez Ronalda.
Д

Дрес

pre oko 3 godine

Ветерани попут Џоаа Мариа и Андре Гомеша?! А oбојица '93 годиште хахахаа
L

Lupanja bez

pre oko 3 godine

Odbrana im nije nesto, sredina dobra, napad odlican. Jaci su od nas svakako, ali nisu nepobedivi. Mi smo sami sebi mnogo veci protivnici nego Portugalci.
t

thdfh

pre oko 3 godine

Pa i nije "strasno jak" odbrana im nije toliko dobra ali napad jeste.. Ako Srbija ne spusti sama gace ima sta da trazi...
G

Gost89

pre oko 3 godine

kako nije dobra odbrana? Kanselo- Dijas-Pepe- Gereiro(Mendes), Pepe jeste mator, al protiv Juvea pokazao klasu i pod stare dane, ovaj Mendes iz Sportinga će biti najbolji levi bek na svetu za 2-3 godine, Gereiro odličan isto. A za Kansela, i pogotovo Dijasa nema šta da se priča.
P

Paintitblack

pre oko 3 godine

@Gost89 Gerero u top formi ove sezone u Dortmundu,ukoliko se on (ne daj boze desi) povredi portugalci imaju ovog Mendesa koji je vunderkid dok mi nemamo postenog beka