undefined
undefined

Sprema se bum na Apeninima: Juventus zvao Poketina!

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.08.20. | 12:09

Argentinac primarna želja torinske Stare dame

Maurisio Sari je na konferenciji za novinare posle eliminacije od Liona u osmini finala Lige šampiona govorio o tome kako još uvek ima ugovor sa Starom damom i nema nameru da ide iz Torina, ali se čini da su mu dani na kormilu Juventusa odbrojani.

Italijanski novinar koji se bavi transfer tržišištem, Alfredo Pedula, objavio je kao ekskluzivnu vest da je Juventus već kontaktirao Maurisija Poketina. koji je već bio meta šampiona Italije prošlče godine, kada je kormilo preuzeo Mauricio Sari.

Izabrane vesti

Sada je situacija u pregovorima potpuno drugačija. Argentinac nema klub od novembra i željan je posla u velikom klubu. Sa druge strane, u Torinu nikako ne žele da se zadovolje osvajanjem Serije A. Iz tog razloga su čak i prekinuli kontinuitet rada koji je imao Masimilijano Alegri, iako je dva puta igrao finale Lige šampiona bez Kristijana Ronalda. Ipak, Mauricio Sari nije uspeo da unapredi igru, a deluje kao da nije u stanju to da učini, niti da se izbori sa pritiskom u svlačionici.

Maurisio Poketino je nedavno poručio kako mu je želja da nastavi da radi u "top 5" liga, ali da ambicije svakog zainteresovanog kluba pre svega moraju da se poklope sa njegovim i njegovog stručnog štaba, a pre svega njihovoj fudbalskoj filozofiji.

Nemamo sumnju da se filozofije i ambicije dve strane poklapaju, mada Poketino u dosadašnjoj karijeri još nije vodio tim koji po svaku cenu želi trofeje u svojim rukama. Tako da bi Juventus predstavljao ogroman trenerski izazov za njega.


tagovi

Maurisio Poketino

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara