Komentari na vest

Sprema se prelazni rok u Partizanu: Traži se tipični zadnji vezni, ništa od stranog špica

b

batabane

pre preko 2 godine

Ako Partizan ne raskrsti sa igračima koji nemaju kvalitet i vuku nazad i zbog njih ne dobijaju priliku bolji igraci,i ne dovode se novi,sledi veliki pad , i verovatno gubitak titule.Vec sada treba otpisati te igrace i dovesti nove.Nema tu mrznje,samo selekcija je neminovnost.To su: Miljkovic, Brezancic,, Smiljanić, Lutovac.Verovatno tu treba dodati i,Miletica, Obradovića, Scekica,Holendera,Ostojica.Zato su pojacanja neophodna.
d

dragan.mara68@gmail.com

pre preko 2 godine

Андраш Шафер из Дунајске Стреде, '99 годиште ,стандардни репрезентативац Мађарске,дао гол Немцима на Еуру,тренутна цена 1.5 е ,топ.играч за те паре !
k

kilimara

pre preko 2 godine

"Imamo Milana Smiljanića...". Imamo prazan stadion.
K

Kon

pre preko 2 godine

Ako se na ovakav način sprema prelazni rok, biće da od titule nema ništa. Sere mi se od Trenerove priče, neozbiljno, neodgovorno.
j

juzni

pre preko 2 godine

djole jovanovic iz čuke je ozbiljan špic, a naše dete
V

Vojica

pre preko 2 godine

Samo mi recite, ko još želi Ljajića? Jer mi ga ne želimo, imamo već dovoljno poluigrača(Jojić, Marković, Smiljanić, Miljković...)
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

koji bre ljajijc daj te neke koji su zeljni dokazivanja . Vazura ce ne sumnjam dovesti nekog sa kim moze da se tali .
V

Vojica

pre preko 2 godine

Metalika ko nam lupa minuse?!
b

batabane

pre preko 2 godine

Druze,kad ti u istu ravan stavis Ljajića i Markeca sa Miljkovicem i Smiljanicem,kod tebe mislim kad je fudbal u pitanju,nesto puno nije u redu.Mozemo mi, i ljdski je,i fudbalski je,da raspravljamo dali bi Ljajić bio pojacanje ili ne,ali, stavljati ga u istoj rečenici sa Miljkovicem, je nemam reci.Lično po meni,ali ako uopšte Ljajić zeli da igra srcem,da bi bio veliko pojačanje.Sa druge strane vise bih voleo da tog ofanzivnog veznog od proleća preuzme Markec, i da se razjasni situacija,jel je vera ili nevera i da se konačno resi ta goruca pozicija ofanzivnog veznog.Jer Markec po krilu nista ne igra,bez prodora i proboja kao klasicno krilo.Jedino je bio opasan kad je blizu sesnestercu,pa je logično i da se prebaci na ofanzinom veznom.Ne kazem da je Markec gotovo resenje, ne zbog njegove igre i mogucnosti,vec zbog cestih povreda,mora se imati i drugo rešenje za tu poziciju.Ali stavljati na toj poziciji,zadnje i centrlne vezne,kao trajno rešenje, kao sto je bilo u predhodnom peiodu, je isto lose,jako lose,ma koliko oni bili znalci,kao sto je Natho.
S

Scepan

pre preko 2 godine

Vratiti Leonarda 42, I sa postojnim krs timom probati osvojitu titulu.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Definitivno nam treba pojacanje u napadu. Malom Milovanovicu svaka cast, treba mu se na proljece dati jos minuta, i njemu i Bazdaru, ali za vaznije utakmice, tu mora da bude jos jedan iskusniji spic. Ako se nema para za pojacanja, ok, razumijem, ali inace, to je pozicija gdje smo definitivno tanki i koja potencijalno moze i da odluci titulu. Za pojacanje na sredini se slazem, ali isto tako mislim i da nam treba jos jedno pojacanje i na krilu. Ne bih se uopste slozio da smo tu popunjeni. Markovic – non-stop povrjedjen. Holender – totalno van forme. Jovic - van forme. Lutovac - nije igrac za Partizan. Terzic – treba jos da se dokazuje. I sta nam onda tu ostaje? Samo Menig, a i on zna da igra promjenljivo. Da mogu da izvoljevam, pojacao bih nas i u odbrani, ali znajuci nasu upravu, bice puna saka brade i ako nam se dovedu ova pojacanja koja sam ja nabrojao, to jest ova koja im Stanojevic trazi.
G

Gastroenterolog

pre preko 2 godine

Na vezistu samo Fejsa ili Docic. Ali sta ce nam zadnji vezni pored Scekica, Zdjelara, Jojica i Pantica?
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Jojic i Pantic nisu zadnji vezni.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

fejsa je za staro gvozdje , zobilaziti igrace koji dolaze iz visih liga . Pun je ko brod ,kolko ce njega da motivise neki Javor i Surdulica? Sto se tice Docica nije neki al po meni je bolji-vidljiviji od scekica i pogotovo Zdjelara . Ima ako nista bolji sut, prekide izvodi dobro
B

Brlog

pre preko 2 godine

Za prvenstvo ako budu klimnuli glavom neki likovi Partizan ce biti prvak i sa omladincima. Sto se Evrope tiče treba ti pet - šest igrača. Samo od toga nema nista jer ste dekintirani.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

eno klimnuse Katajiu i on je nabi preko stadiona .Doduse bio mu je drugi penal tu utakmicu pa se verovatno umorio od izvodjenja
O

Orao

pre preko 2 godine

Pise se da Severina pojacava Partizan

Srb_7-1

pre preko 2 godine

A da imate imalo vizije ulozili bi u Linkolna iz Santa Klare, plejmejker, jer je vrhunski potencijal. Jeste skup, oko 2 mil, ali mlad je, 23 god. samo, i potencijal za preko 10 mil. i vredi rizikovati. Trsite se nekako dva, tri igraca i njihovih plata i eto prostora...
G

Gost_NBG

pre preko 2 godine

Docic je najbolje resenje, kompletan igrac, iskusan i zna fudbala... |Jednostavno, kojeg god stranca da se kupi do 1 mil, kupujes macka u vreci, a ovaj je proveren... A ne verujem i da je mnogo skup..
M

Miki-Gvelf

pre preko 2 godine

Na toj poziciji imamo Lolu...samo sto nisam pao sa stolice. Pa jesi ozbiljan ili nas sve zaje@#@as?
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

@Miki Slobodno padaj sa stolice, ali prvo razmisli da li si razumio poentu te recenice. Rekao je "imamo Zdjelara i Smiljanica", pa je onda u nastavku rekao "i ZATO nam treba jos jedan zadnji vezni". Znaci, nije rekao, ne treba nam pojacanje na toj poziciji jer tu vec imamo Smiljanica nego upravo OBRNUTO – tu nam je neophodan jos jedan igrac, tu trazimo pojacanje, tu smo najtanji. Jel mozes sad da skontas sta je covjek rekao sa tom recenicom? Ne skodi, druze, nekad i "malo" razmisliti prije nego sto nesto napises na internetu.
G

Gastroenterolog

pre preko 2 godine

@Grga Hajde posto znas da razmisljas reci ti meni sta ce nam jos zadnjih veznih pored Scekica, Zdjelara, Jojica, Natha? A akcije ce da kreira golman i defanzivna linija.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

@Gastroenterolog Iskreno, ja bih radije da dovedemo nekoga malo ofanzivnijih karakteristika, da igra odmah iza Rikarda, jer kao i ti mislim da vec imamo dovoljno rjesenja na tom zadnjem veznom, ali jednostavno necu da se mjesam covjeku u posao. Ako on misli da mu treba jos jedan zadnji vezni, vjerujem mu da postoji razlog za to. Kao sto mu vjerujem i da postoji razlog zasto u Scekicu ne vidi klasicnog zadnjeg veznog vec vise tog nekog box-to-box igraca. Pisao sam vec sta ja konkretno mislim da nam treba od pojacanja na proljece, ali trenutno ne vidim da su ti komentari objavljeni, i vjerovao ili ne, moja lista zelja je definivno drugacija od Stanojeviceve liste zelja. Cisto da spomenem i to da ne ispadne da se slijepo slazem sa svime sto Stanojevic kaze/uradi. Ali kazem jos jednom, ne bih da mu se mjesam u posao i pravim se da vise znam od covjeka koji je zavrsio polusezonu na prvom mjestu na tabeli i odveo nas u Proljece u Evropi. Mislim da je to najveca razlika izmedju mene i ovih sto dolaze na ove vijesti samo da pljuju po Stanojevicu i prave se kako samo oni znaju sta je dobro za Partizan. P. S. Nadam se da ti je pitanje bilo iskreno. Ja sam u svakom slucaju na njega iskreno odgovorio.
M

Miki-Gvelf

pre preko 2 godine

poenta da da on Lolu racuna u IGRACE! To je poenta
G

Gastroenterolog

pre preko 2 godine

@Grga Cvarak Naravno, svi mi imamo neku svoju listu zelja kad je u pitanju dovodjenje igraca. Stanojevic najbolje poznaje igrace i najbolje zna sta mu je potrebno od pojacanja. Svima je jasno da ne moze da se izgura sezona sa aktuelnim igrackim kadrom i da je potrebno osvezenje u ekipi, pre svega u vezi.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

@Miki-Gvelf Zaboravio si samo da nije on vratio Smiljanica u Partizan. Niti mu je kasnije produzio ugovor na jos 2 godine. Ako imalo pratis Partizan, znas da je Smiljanic doveden u periodu kad se Djukicu pisao otkaz, a Partizan preuzimao Mirkovic, a ugovor mu je onda produzen na jos 2 godine pod Savom. Naravno, nikome od tih ljudi se nista ne zamjera, ali se zato Stanojevicu zamjera i kad je prvi na tabeli i kad prodje grupu u Evropi i kad kaze nesto totalno suprotno od onoga za sta ga optuzujete... ima to smisla, u pravu si.
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Sve razumem, i pojacanja su njegov problem i obaveza, ali zasto na ovakav navin ponizava navijace?! Satro pita novinare ko mu treba, a ustvari tu misli na navijace jer cita komentare... Covece, dovedi se u red vise kad dajes intervju! Sramotis i sebe i klub!
W

Www

pre preko 2 godine

Treba ti desni bek koji zna da pogodi u 16 samo to je dovoljno, scekic box tu box ako posalje 3 precizna pasa u toku utakmice dobro je, treba neko ko ce da stane na loptu, I poveze redove uz to da ima snage za celu utakmicu to je najmanje da ne nabrajamo ostale pozicije posto od pojacanja nema nista ne bi me ni cudilo da aktivirate duljaja za tog zadnjeg veznog mada mogu da tvrdim da je I sad bolji od scekica lolu da ne pominjemo on i nije sportista vise..
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

realno ...oba beka promasaji .U sredini bez pravog kreativnog veznog ,u spicu Rikardo i to je to .A da golman zadovoljavajuci
K

Kon

pre preko 2 godine

Ako hoćemo titulu treba 4-5 kvalitetnih igrača. Špic, 10-ka,vezni,bek

Delija

pre preko 2 godine

Vi hocete ali mi se pitamo
@

@delija

pre preko 2 godine

Za ovu titulu, s obzirom na trenutno stanje na tabeli, vi se pitate koliko pjan sa gacama...
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

pola i vise su menadzersko upravne kombinacije.Tipovi poput Lole,miljka,urosevica, pavlovica, Scekica, itd nista drugo nego ispumpavanje para iz klubske kase sa nadom da ih utope negde jedan dan radi procenta u svoj dzep. Liga je slaba, sem 2,3 kluba ostalo nema kreativnost pa se tu prolazi a zato u evropi na ivici stola . Nadjite mi jednog igraca da mi mozemo da prodamo za ozbiljne pare ?? Pantic, Lutovac . Jojic !?!?!?
S

SRAMOTA

pre preko 2 godine

Bolje da nije ništa rekao. Nadam se da će dovesti 2-3 prava pojačanja, a da će otići svi koji nisu za Partizan.
D

Dejans

pre preko 2 godine

Sve,sve ali Šćekić "box to box" i Lola,au Ponekad je bolje prećutati i ne davati intervjue...
G

GostBorooooo

pre preko 2 godine

Cekaj bre stanoje jel nas zezas ti! kakav defanzivni vezni pa imas ih 5. jel ti ne vidis da sem Natka nemas zavrsni pas, koji Jojic. Pa jel nas zezas oterao si Sumu u tu ti ne fali igrac? Koji Milovanovic pa dete cist palijas sve na gol i na snagu pa sta udje udje. imas i bekove jel. Ne fali ti spic neki koji ce pokupiti otpatke koji ce traziti prostor. ti bre nemas tehnicki potkovanog igraca ne ume niko da stane na loptu, ne ume niko da promeni ritam a tek da resi utakmicu, izmisli pas, pogodi van 16. Do ove izjave sam mislio da te pluju neosnovano al druze igrali smo i mi fudbal vidimo i mi po nesto. Evo ja ti garantujem kad bi zajedno analizirali bilo koju urakmicu Partizana da bi te bilo sramota!
G

GostBorooooooo

pre preko 2 godine

A da za LINKOLNA iz Santa Klare ja bi dao stadion pod hipoteku! Vi takvog igraca u zivotu ne bi primetili nit bi pitali za cenu! Decko ce za par god biti najbolji centralni vezni na svetu! za 2 miliona lagano da ga dovedete kostace 50 za godinu dana!
l

luckystrike

pre preko 2 godine

Ako se ovako bude politika vodila, bojim se da na proljece ne budemo "donji"! Hvala
M

Mikac678

pre preko 2 godine

Da je tako nijedana ekipa ne bi dovodila pojačanja, uvek se dovode novi igrači prosto jer kod nekih se izgubi želja, neki se povrede... dovoljno je videti Partizan kad mu ne igra par igrača, to nije ta ekipa i ne pomaže nijedna izmena. Pet bodova razlike je idealno ali za drugi deo prvenstva i nastavak borbe za titulu može lako da se istopi i pretvori u minus.
K

Kobajagi

pre preko 2 godine

Dovodi se ali uvek kvalitetnija, baš ovo sto sef kaže. Jedino se za Lolu ne slažem covek je penzioner i mora da postoji neko bolji od njega makar i za grejanje klupe
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

dovodi se ono sto ti fali a nama fali mnogo . Kome ces da prodas Miljka ,Lolu,Scekica, Urosevica, Meninga, Zivkovica ,Lutovcai mnoge druge . Sklanjaj bre to i dovodi nesto bolje , al oni nece jel se ima interes od svih tih sto sam nabrojao . Uprava radi po principu guraj, forsiraj dok se ne prevare neki arapi kao sto je bio slucaj sa mucenim Vitasom.
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Banjac iz TSC. Dečko igra vrhunski fudbal u odnosu na pomenute Šćekića i mlitavog Pantića. Pitanje je samo da li je to realna opcija.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

slazem se, Banjac je bolji od mnogih iz nase ekipe
R

Realno stanje

pre preko 2 godine

Ljubomir Fejsa like this.
G

GF 40+

pre preko 2 godine

E moj Stanoje, pa nama treba pola tima . Zamene za Miljkovića,Obradovića Jojića ,Holendera, Lutovca, Meninga, Pavlovića večitog talenta kao i Jovića. Smiljanića, mogu ja da zamenim, bez keša ću da igram. čekaj da prodju izbori , početkom aprila , pa ću da te pitam koji smo na tabeli. Smešni smo , smešan tim , smešan trener , smešna uprava, smešan stadion , smešni navijači. smešan ili ti jadan. nema nam sreće dok se nebude promena. ŽIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA.
T

Taribo

pre preko 2 godine

Treba nam realno jos jedan dmf, pa da pocinjemo sa 3 komada
d

def

pre preko 2 godine

Hvala Bogu pa na leto mnogima isticu ugovori a nadam se i trener koji prica basne.
G

Gaj Kasije Longin

pre preko 2 godine

Treba ti desni bek, minimalno jedan centralni bek, ofanzivna desetka koja pravi razliku jedan na jedan, osmica jedna tipa npr. Kange koji u Evropi zna da se zagradi, sačuva loptu, ostane na nogama a ne kao Jojić koga vetar oduva, jedan špic kao Rikardo a ne da ti dete od 17 godina igra odlučujuću utakmicu za plasman u Evropi! Znači minimalno 5 igrača i to 5 vrhunskih igrača a ne da Miljkovića, Pantića i Jojića ubrajaš u igrače "evropskog kvaliteta"!!!
Ч

Чича

pre preko 2 godine

Леонардо.
0

08

pre preko 2 godine

E moj šefe, ako ti i dalje Miloša Jojića smatraš za igrača, bićemo mi u velikom problemu.
b

batabane

pre preko 2 godine

Kad Stanojevic, Scekica i Smiljanića smatra kvalitetnom za Partizan,onda je Partizan u velikom problemu.Tu dodas i Jojica koji svaku trecu odigra pristojno,pa drvo Miljkovica,onda vidis da ti stvarno pojacanja i ne trebaju.Jadno.Pa koji igrac Partizana je mogao da ostane u klubu tri godine,a da ga niko ne kupi.Pametnom i postenom dosta.Na sredini terena Partizanu treba jedan igrač koji je bolji od svih koje imamo.Ako ode Zdjelar, onda dvojica.Jojic se tesko krece,kasni na svaku loptu, i osim pristojne rezerve,po prikazanom,on ne može više.Zatim jedan pouzdan iskusan stoper,koji bi sa Vujacicem i Saničaninom, kvalitetno zatvorio tu poziciju.Dva beka kao konkurencija Zivkovicu i Urosevicu, ostali da idu, nemaju poima.Jovic i Terzić imaju kvalitet, ali moraju mnogo, mnogo bolje da bi vredeli Partizanu.Markeca forsirati na ofanzinom veznom,pa ako moze moze,ako ne to je.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Gdje je covjek rekao da Smiljanica smatra kvalitetom za Partizan? Jel ne znas vise ni da citas ili o cemu se radi? Covjek je rekao da nam je prioritet dovodjenje jos jednog zadnjeg veznog upravo zato sto pored Zdjelara na toj poziciji ima samo jos Smiljanica. Nije rekao "ne treba nam pojacanje na toj poziciji zato sto tu vec imamo Smiljanica" nego je bukvalno covjek rekao suprotno od toga. Druze, hoces da te neko shvata ozbiljno, a pises ovakve nebuloze. Pa, iz aviona se vidi da te samo interesuje kako ces izblatiti Stanojevica i – sto je jos najzalosnije – pokusati da ubjedis nekoga na internetu koga niti znas niti poznas kako si pametniji i strucniji od covjeka koji citav svoj zivot radi u fudbalu i vec je osvajao titule sa Partizanom, uvodio nas u Ligu Sampiona, evo sad i u Proljece u Evropi i tako dalje i tako dalje. Ccc... znaci, da covjek ne povjeruje. A o tome sta misli o Scekicu – da dodam i to – dovoljno govori cinjenica da mu je Scekic igrac sa klupe, a ne standardni clan prve postave kao npr. Rikardo ili Zdjelar ili Natho, Vujacic, Sanicanin i tako dalje i tako dalje. Ali gdje bi ti to mogao da skontas i povezes jedno sa drugim. To jest, mogao bi ali kad bi se samo malo potrudio da budes objektivan umjesto sto dolazis na ove vijesti samo sa ciljem da prozoves Stanojevica i igrace koji ti se ne svidjaju.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

druze ja njega smatram za veoma dobrog trenera .Promenio sam misljenje o njemu jel kad ti pogledas sa kim i cim on igra !! tu bre nema tri krstena igraca al ozbiljno. e sad i nasa liga je krs i sem 2,3 tima tu i nema ko da nas dobije. Sta i Stanoje moze sa jedne strane ? dovede ti uprava neke svoje duduke i ti moras da ih drzis hteo ili ne hteo . Lutovac i vitas su dovedeni iz Rada zbog navijackih veza i sta ti tu mozes ??
D

Dzoni-1970-

pre preko 2 godine

E ovako prica mali trener, u nazalost malom klubu, jer u velikom klubu ovako nesto ne sme da se govori. Pogledajte vi koja je on imena naveo i pita novinare kako neko da zameni takva imena?!?!?!?!?!?! Stanoje-obraz djon.
z

znaci

pre preko 2 godine

Ovo sto on radi je parodija na ozbiljni Partizan.Nema veze ,prezivecemo sve pa i Stanojevica.
I

Igor78

pre preko 2 godine

Prednji vezni, majstore, prednji vezni nam treba. Dosta više šćekića i zdjelara, treba nam čivek koji će da spoji napadače sa golom, da napravi potez kada je gusto, da probije bunker. Natho sa svoje 34 godine to ne može da igra, nije mogao ni kada je bio 10 godina mlađi jer je spor i lako ga markiraju protivnički zadnji vezni. A ne mogu ni Pantić ni L. Marković to da igraju, nije njihova pozicija i nemaju "ono" što je potrebno za to mesto u timu.
W

Webb Queen

pre preko 2 godine

Ovaj očigledno ima zadatak da ne uzme titulu, pa kako ćeš sa decom od 17 i 18 god dal si normalan, još pogotovo sa polu-fudbalerom Jovićem, koji to trener ne bi hteo da ima još nekoliko igrača da može da rotira i menja pošto igra na 3 fronta i to kao napada titulu, ti si prijatelju ili namešten ili jako glup...
G

Gos123456

pre preko 2 godine

Nqma treba Bentaleb, lik je bez kluba sto znači da je džabe, prava desetka koja pravi razliku i ima 27 godina
2

2012fm

pre preko 2 godine

Igra se fm ;)
G

Gost12345

pre preko 2 godine

Od ovih slobodnih igraca, bez kluba samo njega i Joris Gnagnona ako ga neko drugi, bogatiji ne ugrabi.
R

Royalist

pre preko 2 godine

Desni bek jedina goruca pozicija, desetku kvalitetnu ne znam ko ocekuje uopste, valjda Natho uspe da iznese to do kraja sezone jer je jedini sposoban da napravi razliku u poslednjoj trecini terena pasom, samo ga trega osigurati Zdjelarom i jos jednim trkackim veznim, Luka Stojanovic npr

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

FK SKLANJALICA...SNAGU SMO VIDELI PROTIV ANORTOZISA,FLORE I GENT NA JNA...TO JE TAJ "NIKAD GORI GENT" SETITE SE....EVROPA JE MERILO I KOEFICIJENTI..OVDE IGRATE SKLANJALICE I GURATE SE NA VRH SA RAZLOGOM KAO I U KOSARCI..SA NOVIM POJACANJIMA I ZOCOVIM BANKOMATOM...MI NIKAD NISMO NI KRILI POMOC,ALI VI STE NAMA PREBACIVALI,A TO SE VAMA SADA DESAVA...VLAST IMA CILJ,E ZATO SE PARTIZAN NA SILU GURA....FAUNA NECE ISPRED SKUPSTINE,ALI VOLI DA SE BRECA,LJUTI I KRITIKUJE NAVIJACE..PREVASPITAVANJE...NI ZOC NE DOZVOLJAVA DA SE PEVA U ARENI GOSPODINU....NASTAVICE SE..

Srb_7-1

pre preko 2 godine

Niste krili, jer niste mogli kriti, jer za sve imaju konkretni dokazi crno na belo, Agro banku 17 mil i Marfin banku 5 mil. A sto se tice za nas, dokazi se nalaze samo u vasoj masti, nigde drugo.
W

Www

pre preko 2 godine

Vi nekom kažete da je bankomat, pa ha ha ha, i još jednom ha ha ha, banke vam opraštaju 20 miliona evra, guraju vam se sponzori, igrali ste 5 god prijateljske mečeve u ligi sem derbija, dobijali ste po 18 golova od 2 ekipe u evropi, imate podršku kompletne države i infrastrukture sa sve pokroviteljstvom svevišnjeg, pa sram vas bilo, vi niste klub već kartel...
g

gost1970

pre preko 2 godine

Everton, Leonardo, Docic, Stojanovic.Eto Stanojevicu kog treba da dovedes ako mislis da pravis neki rezultat.
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Prva trojica zajedno 120 godina!!! Stojanovic da!!! I srtanac zadnji vezni! I dva krstena beka!! Ovaaaj zadnji vezni kao Everton pre odlaska ili Medo Kamata
g

gost1970

pre preko 2 godine

Leonardo ima isto godina koliko i Jojic(29), Docic je mladji, Everton 33..Ne vidim u cemu je problem, izgleda samo kod nas igrac kad predje 30 je mator i istrosen, uzas.. Everton bez problema moze da igra za Partizan, taman imaju vreme da se uigraju i da pojacamo roster, sto se bekova tice, ovu sezonu mozemo da izguramo.Miljkon je dobar u defanzivi i fizicki je spreman, Urosevic gladijator, nema neko znanje ali se bori, sve u svemu ovo su top pojacanja i skoro svi su slobodni igraci.
D

Djukela

pre preko 2 godine

Nisu ludi da ih dovode, kome posle da ih prodaju? To je njihovo razmisljanje.
G

Gost82

pre preko 2 godine

Pod hitno videti dali je moguci vratiti Leonarda. I tad je imao duzu pauzu posle Anzija pa je za par meseci dostigao formu dovoljnu za nase livade i oranice. Nisko teziste, dribling, brzina, leva i desna noga, slobodnjaci. Takav nam igrac treba, koji pravi razliku na terenu. Imamo dosta krseva i mnogo mladih igraca. Trebaju nam Fejsa, Leonardo i desni bek.
R

Romper

pre preko 2 godine

Amin
D

Diablo00

pre preko 2 godine

Za zadnjeg veznog dovesti Marka Docića!
O

Odmah da ti kažem

pre preko 2 godine

Piši propalo. Pošto si neobavešten pregovori su već postojali unazad 2-3 prelaznna roka, nije bilo dogovora. Docić potpisao novi ugovor sa Čukom do leta 2024 . Otkupna cena je sada duplirana sedmocifrena (naravno u evrima).
D

Diablo00

pre preko 2 godine

Ti kao da ne poznajes nas fudbal, moze da dodje za plafon 500k evra. O većoj sumi mogu da sanjaju dzaba sto je ugovor jos dve godine plus ima 28 godina...
C

Ciko brano

pre preko 2 godine

Aleksandar filipovic, bek bate borisova novo pojačanje… čekaju samo da mu istekne ugovor na kraju godine.. bivši igrač vozdovca i jagodine, zlatni orlić sa ep za mlade sa reprezentacijom
I

Igor78

pre preko 2 godine

On bi stvarno i bio pojačanje kada pogledaš ko nam pokriva desnog beka. Miljkona da prodaju za bilo kakve pare, 100.000 eur da uzmu i svi na konju
m

milittao

pre preko 2 godine

evo ovako, potrebna pojačanja su ti na sledećim pozicijama. stoper, imaš na klupi Miletića i Ostojića, obadvojica u godinama, naročito Ostojić, tu je vreme da se možda neki klinac polako ubacuje (kao npr. Milenković,Marković i Pavlović) ili dovesti neku domaću jeftinu opciju. desni i levi bek popunjeni sa po 2 igrača, na tržištu za male pare teško da se mogu naći bolje opcije od trenutnih. Miljkovića očima nmg da gledam ali je dečko fizički bezprekoran. Za bekove malo da se vežbaju centaršutevi i da ne razmišljaju mnogo kada su u završnoj trčeini napada, centaršut ide i lagano se vraća nazad, to je već stvar trenera kakvu zamisao ima sa bekovima. vezni red- obavezno dovesti 10-u, plejmejkera oko koga će se graditi igra. Natko je ok,ali je već na proleće za godinu stariji, videlo se u Evropi da nema snage, a kad izgubi snagu na terenu onda se skriva iza igrača,ne dolazi po loptu i sl. po meni, ok opcija za završnih pola sata, ali nam je potrebna ozbiljna 10ka kao i bar jedno krilo, mada uz odličnu desetku i krila bi bila bar za 10-15% bolja, kada bi ih neko hranio loptama i sl. napad, Rikardo ok, mladi Milovanović ok,neka ga neka se razvija a Rikarda zdravlje da poživi, tu je u Baždar a tu je i Markec, Holander i Mening koji mogu odigrati lažne devetke.
R

Ris

pre preko 2 godine

Imamo vise golmana nego napadaca. Milovanović jeste dobar ali ne moze sam uz Rikarda da iznese sezonu, pogotovo ako nekad budemo igrali sa dva napadaca. U deset dana igramo derbi(mozda cak i odluke ako ne izgubimo) i dva puta sa Spartom, nemojte da sa odmah na pocetku vadite na umor i na tanku klupu!
9

951357

pre preko 2 godine

A vi to znate da će biti titule, pa kao "ne zanima ga titula"? :D
H

Hard

pre preko 2 godine

Pa naravno.
H

Hermano7

pre preko 2 godine

Decko tebi igraju jojic i miljko, pametnom dosta
G

Gost 123454321

pre preko 2 godine

... a ti bolje predji na drugi sport... a o tvojoj pameti necu ni da pricam...
@

@Gost1234...

pre preko 2 godine

ne treba on da prati drugi sport, nego ti treba da se zapitas, sta je sa tvojom pamecu? A o fudbalu.....cuti molim te.
6

667

pre preko 2 godine

А одбрана??? Је ли могуће да не спомиње то. Да Миљковић и даље мора да игра. Нмг да вјерујем да стручни штаб ћути иако је очигледно да он нмж да игра у Партизану на озб нивоу. То види свако ко иоле прати фудбач. Очигледно је да он мора да игра... и тачка.

Ivica Gasic

pre preko 2 godine

Zar Atletiku treba još pojačanja? Zašto? Bodove ne gube, golove im daju ili daju, zašto? Ili možda moraju da potroše sve dobijene državne pare do kraja fiskalne godine hihhihiiaia
M

Massimo

pre preko 2 godine

Desni bek stranac je potreban. Sad kad imamo mesta stranca za popuniti. Mogliju Lakicevicu istice ugovor na leto...

Delija

pre preko 2 godine

Institucija, gromada, galaktikisi, zlatne kopacke a vec ga vidim pred skupstinom na stoloporu🤣 florisanju nema jraja.
D

Debilu kaze se

pre preko 2 godine

stiropor. Seei jedan
Č

Čisto da pitam

pre preko 2 godine

A gde je tu Samed Baždar....??
D

Drvo

pre preko 2 godine

Jel ulazi "Nordeus" i u FK kao sto je usao u KK? Pitam za Acu.

Srb_7-1

pre preko 2 godine

Iz tvojih usta u bozje usi...
G

Gostttt

pre preko 2 godine

Partizanu su neophodna oba beka, stoper, vezni, krilo i napadac da bi tim licio na nesto. To sto Stanojevic spinuje sa brojkama Jojica, "box to box" Scekicem i mladim Milovanovicem ili Jovicem, to je njegov problem sa kojim ce se suociti u dvomecu protiv Sparte. Zivi bili pa videli, pisem to kao navijac Partizana. Ne raduju me neuspesi i uvek zelim svako dobro klubu, ali ovo sto mi imamo u prvom timu je tragikomedija, cast izuzecima.
K

Kipranin

pre preko 2 godine

Klinci su super i treba ih forsirati naravno. Ali nam preko potrebno trebaju i desni i levi bek jer su nam bekovi blago receno katastrofa. A Milos Jojic osim iskustva i ponekog centarsuta nista drugo ne poseduje, spor je kao puz i svi ga zivi pretrcavaju a toga u modernom fudbalu vise nema.
G

Gost 123454321

pre preko 2 godine

Za bekove si u pravu... steta za Miljkovica sto nema taj centarsut jer defanzivno je sasvim dobar i zna da se ubaci pravovremeno medjutim na taj centarsut (zbog kog ga ljudi i ne vole) ali je po mom misljenju odigrao sasvim korektno inprethodnu a i ovu do polovine sezonu... Marka Zivkovica i ne bih komentatisao, i ovako i onako, nije mi ostavio neki utisak... Urosevic i Obradovic kada bi mogli da ih spojimo bili bi jedan dobar levi bek... a, sto se tice Milosa Jojica odgovorno tvrdim da je to nas ubedljivo najbolji igrac... ima ga na svakom mestu terena, pretrci duplo vise od svakog igraca u sprintu i ofnzivno i u defanzivi, centarautevi (prekidi) su mu fantasticni...

Bojan Urosevic

pre preko 2 godine

Fejsa je slobodan treba ga dovesti a otpustiti Lolu.
9

951357

pre preko 2 godine

A vi to znate da će biti titule, pa kao "ne zanima ga titula"? :D
M

Mop

pre preko 2 godine

A kako ti sve znaš vezano za Partizan onako ko DB a prosipaš ovde takvu fascinantnu pamet a ne na nekom daleko produktivnijem mestu za sebe?
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Dovedite, desno krilo, stopera, i destku, jer smo za klasu slabiji nego sto smo bili proslog prvenstva bez obzira sto smo prvi, i naravno fale nam bolji bekovi ali sto se tako prave ludi u klubu nije mi jasno pa ne mozes sa smesnim igracima u ls ljudi sta vam je potrebna su pojacanja!!!Necemo Valjda sa Scekicem Miljkovicem, Urosevicem u ls i Jojicem naravno gledam onog Jojic protiv Anartoziza nema snage da sutne bre mozda nemamo dobre kondicione ili sta je u pitanju?
N

Naxos

pre preko 2 godine

Fejsa, Everton, Leonardo... Svi slobodni! I naravno pod obavezno neki stranac desni bek, a na levom možemo da izdržimo sa uroševićem i obradovićem!
S

Sta nam fali?

pre preko 2 godine

Jedan kao ALMAMI MOREIRA ikickao LEONARDO, klasicna 10-ka i to je to.... Kakav zadnji vezni??
S

Sani Boj

pre preko 2 godine

Slažem se sa komentarima, nama je potreban kreativac tipa Moreire, Sume, kakav zadnji vezni. Ja ne znam sta je ovom coveku, on vidi nesto sto niko ne vidi, kakav crni zadnji vezni, koji Jojic koji Smiljanic, pa oni nisu ni za Teleoptik, o Miljkovicu da ne govorim, potpuno beskorisnom igracu u napadu u odbrani tek da neko stoji. Sa Vazurom i Vucelicem koji stoje mirno kad ih neko pozove, bombašem Ilijevim, Flora Stanojem i nabrojanim igracima, iskreno ne mogu da očekujem ništa dobro.
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Не треба нам нико, Миљковић може да покрије све те позиције.

Srb_7-1

pre preko 2 godine

Evo odmah da predlozim, Docic iz Cukarickog. Bolji je i od Jojica i Zdjelara, a pogotovo Scekica. A igra u dobroj formi. Ima odlican pas, dobar izvodjac slobodnih udaraca, i sto je najvaznije zna zagraditi loptu, tesko mu je uzeti bez faula. U kombinaciji sa Zdjelarom i Nathom na prednjem, to bi bio sasvim dobar sredjni red.
D

Djole...

pre preko 2 godine

Stanojevicu uvek sam te podrzavao,ali kad mi kazes da imas SMILJANICA-smucio si mi se za sva vremena.Pitam te da li si normakan covece-da li si ti normalan??Nadji mi jedan klub u ligi koji bi prihvatio Smiljanica--bilo koji moze i u drugoj ligi.Pa zar mislis da smo mi navijaci budale pa da nam ti zbog prvog mesta na tabeli mozes prodavati mu*a za bubrege.I dosta bre vise tog Jojica,kolika je njegova plata to nam reci pa cemo ti za te pare naci boljih koliko hices.A sta je sa Obradovicem kojeg si ti doveo kolika mu je plata i koliko igra.Zbog njih ne mozemo da dovedemo prava pojacanja-nemoj da mislis da smo ludi Stanojevicu.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

@Djole Smiljanic em skoro da ni ne igra kod Stanojevica em ga on nije ni doveo u Partizan niti mu je kasnije produzio ugovor na jos dvije godine, pa ti sad vidi u koga upires prst, a u koga bi trebao. To je jedna stvar. Druga stvar, Obradovica Partizan ganja vec zadnjih bar 5 godina. Ne znam da li si toga svjestan, ali ako nisi, onda mi sve jasno i koliko pratis Partizan i koliko si informisan. Elem, najbolje sad prigovoriti Stanojevicu sto je on uspio nesto sto njegovi predhodnici nisu, a svi su htjeli isto.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Bas volim ovaj Srpski fazon odgovaranja na teska pitanja "a sta bi ti uradio? da cujem, a?" Pocev od predsednika, pa premijera/ke pa evo i trenera Partizana. Inace, ako su njemu Jojic i Scekic box-to-box onda ne znam stvarno.

nikola.p

pre preko 2 godine

Напред Станоје! Јовић, Терзић, Миловановић, деца Партизана, штоперски пар упарен врхунски...све на месту. Ја бих само размишља о бековским линијама. Свака част нашим бековима али мислим да ту треба убризгати свеже квалитетне крви... Напред Партизан!
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Dobar komentar pravog grobara! I slazem se jedan zadnji tipa Evertona, pit bul!! Ostalo guraj sa nasom decom!!!!
d

dejo gg

pre preko 2 godine

Scekix box to box? mozda ako se misli na prostor od naseg boxa do sredine ,posto on kad predje na protivnicku polovinu je igrac manje ,osim ako glavom ne zavrsava , znaci sav respekt za njega ,ali manite me npr jednog gola u pola godine(gostovanje Metalcu) i tako to..covjek je tehnicki operisan od fudbala i ne moze da bude starter u ozbiljnom Partizanu ,u ovom ,kog Flora i Anortozis nadigraju moze.. al u ozbiljnom ne moze.. znaci jako pojacanje na MC uz Zdjelara da igra i mogu da se nadaju necemu protiv Zvezde i Sparte..jos ima pozivija ko je bi trebalo dovesti al ta pozicija je prioritet.
P

POVRATAK KRALJA PM8

pre preko 2 godine

Ako zelite da napunite stadion morate da zadovoljite ukuse navijaca, a da biste zadovoljiti ukuse navijaca moracete u LS. LK i LE nas interesuju tek toliko da pratimo bildovanje klupskog koeficijente za kvalifikacije i sesire LS. Da biste igrali LS morate da postavite pitanje sebi koji su to igraci spremni da se suprotstave protivnicima iza plej-ofa za LS. Po mom vidjenju nema ih ni 11: Miletic, Vujacic, Urosevic, Zdjelar, Markovic, Natko (znak pitanja), Mening i Rikardo. E, kada tako postavis stvari tek onda vidis pravu sliku sta nedostaje Partizanu: golman, desni bek ako ga ne igra Miletic, levi stoper ako Miletic ne igra stopera, zadnji vezni u svakom slucaju posto Zdjelara nema ni ko da zameni ni ko da mu se pridruzi kad utakmica zahteva dva zadnja vezna, ofanzivni vezista/poluspic (citaj paker i golgeter tj. Leonardo) i sve to da verujemo da ce Marko Milovanovic za 6 meseci postati ozbiljan toliko da moze da bez da se oseti odmeni Rikarda. Popovic, Miljkovic, Sanicanin, Smiljanic, Scekic, Jojic, Pantic, Terzic, Jovic ili Holender ne mogu da budu nosioci tima kadrog za LS. E, zato su potrebna pojacanja!!!
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Превод: Што да трошимо паре на нове играче кад смо премашили своје могућности у Европи, а у Србији сигурно нико неће ни покушати да нас победи осим Звезде која ће бар још једном морати да киксне до лета...
H

Humska.....

pre preko 2 godine

Prevod : 4 god prvaci, 150 utakmica, 4 poraza i 74 penala, a u derbiju da sutnemo na gol, jedva uz pomoc sudija izvicemo bod.. Za 4 god ne moze mo da prodamo nijednog igraca, jer Evropa nije glupa kao sto smo mi sa ispranim mozgom.. A onda dolazi VAR tehnologija i mi umesto da potvrdimo dominaciju, mi pokazemo da nije slučajno sto ne moze mo da prodamo nijednog igraca nema penala vise , nema nametanja u toj meri i mi vec zaostajemo 5 bod, a u derbiju Partizan nas pregazi kao plitak potok, samo nas sreca spasila sto nismo primili 4,i opet uz pomoc sudija izvuko smo bod.. Partizan nas razbija kako god okrenes bio iza nas 10 bod ili prvi, a posle se cudimp sto nam nude za najboljeg igrača samo milion evra
G

Gost1978

pre preko 2 godine

ma jok ne treba nista, do ja.a smo
O

Objektivac

pre preko 2 godine

Treba ti zadnji vezni jer su Scekic i Smiljanic losi ali ti treba i jedna desetka,napadac i desni bek a to je neki minimum mada ni ovo necemo dovesti
M

Mirko Mil

pre preko 2 godine

Dovesti luku stojanovića, dete partizana i veliki grobar. Dečko pokriva ceo vezni red, još uvjek mlad a iskusan! Istekao mu ugovor sa cikagom, slobodan u odabiru nove sredine! Gol zvezdi sa pola terana mu se ne zaboravlja ;)
G

Grobar....

pre preko 2 godine

Mislim da je on zavrsen..al ja bi ipak jos jedno krilo, jbg Jovic i Terza znaju da kubure sa povredama... Sveta Markovic treba da se pojuri, Bojan Nastic..
p

podesen

pre preko 2 godine

Luka je zavrsen a i Fejsa je siguran.
S

Siki 3

pre preko 2 godine

Sta je sa desnim bekom, a da zaboravio sam ima neprikosnoveni Miljkovic
b

bbbbbb

pre preko 2 godine

ja ne verujem da toliko kritikujete Stanojevica, ej , prvi put smo na tabeli prvi posle koliko, prolece u evropi, i sve to malo ... s ovim rezultatom moze da dovede i 10 panjeva da igraju , dok pobedjuju i prolaze dalje u evropi svi Samo mozete da podrzite, ako set pravi Grobari...
v

valja 111

pre preko 2 godine

Ljubi te brat prolece u evropi, pa da li si ti lud? Zamisli da nije izborio prolece protiv anortozisa i flore, a jedva je to došlo. Uspehom se može nazivati prolazak u osminu finala, ovo je bilo pod morati.

Sakur

pre preko 2 godine

Znaci ti si zadovoljan igrom Partizana?
B

Bakster87

pre preko 2 godine

Koliko ti plitko razmisljas ccc, probaj da sagledas malo siru sliku! Dominacija u Srbiji a u Evropi bruka i prolaz smesne grupe na misice!
9

951357

pre preko 2 godine

Jer vide kako pobedjujete ovde i kako vas fudbalski liliputanci raznizuju u konferenciji. Ali sto se mene tice, neka vam ostane Stanoje, jos bolje za nas ;)
P

PP

pre preko 2 godine

Partizanu treba trener!!!
m

mile vs tranzicija

pre preko 2 godine

Partizan ima trenera, koji je miljenicu drzave ostavio iza sebe i to na pet bodova daleko od nas. Partizan ima odlicnog trenera. Nego, familijo razmisljas li ti sta cemo ako Deki ode?
B

Boki 13

pre preko 2 godine

Ovaj sebi i postavlja pitanja i odgovara, haos.
O

Ognjen 161

pre preko 2 godine

Ne treba mu stranac, normalno, neće stranac koji može da bira gde će da daje procenat od plate. Vraćaj Partizanovu decu koja ostaju bez ugovora uskoro.
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

O bekovima niko da ga pita aaa?
D

Darko75

pre preko 2 godine

Neki bek? Desni? Levi? A najviše mi se dopada ovo da ima Lolu Smiljanića. Lično, voleo bih da promoviše mlađe igrače nego da kupuje islužene domaće ili strane. Uostalom, plan za neku potencijalnu LŠ 2023/2024 kuje se sad.
G

Gost6677

pre preko 2 godine

gromada, institucija... koje on ima probleme u glavi
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Mnogo manje nego tvoj mister!!! Ako kojim slucajem, aaal cisto sumnjam, navijas za Partizan onda ti je komentaaar mlogo glup
G

Gns021

pre preko 2 godine

Imas Smiljanica o moj boze. Razumem trener je ali Lola pa gde su ti oci druze brate prijatelju

nikola.p

pre preko 2 godine

Каже да једино ту је потребно појачање...

Sakur

pre preko 2 godine

Jel realno ovo da hoce da dovede jos jednog zadnjeg veznog pa koliko ti ih treba boziji covece.Svako normalan vidi da nemas kreaciju u sredini terena da ti treba desetka klasicna on hoce jos jednog defanzivnog veznog da dovede,bog nek nam je u pomoci
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Jesiii li ti ralaaan?? Pa koga imamo kao zadnji vezni? Kogaaaaaa? Zdjelara i Scekica!!! Aaaal bitno je da ti stavis suludi komentar!! Zadnji vezni i dva beka! Dosta!

Sakur

pre preko 2 godine

Tokmak Pa sta su zdjelar i scekic nego zadnji vezni igraci koji kvare igru,sta ce ti treca opcija.Mi dovodimo pojacanje koje ce da bude zamena za ovu dvojicu pa kakvo je to pojacanje onda sem da se dopuni roster.Bitno da imamo kreatora igre u liku jojica koji ima asistencije jer izvodi svaki prekid ovo je smjurija
G

Gost 976

pre preko 2 godine

Ovaj čovek stvarno nije normalan, načisto je prolupao i očigledno pojma on o fudbalu nema, pored ovolikog broja defanzivnih veznih on traži još jednog a iz avionna se vidi kad nema kreativca (Natho npr. mada je i on zadnji vezni ali jedini koji ume da doda pravi pas) igra se raspada, šanse teško stvaraju . Ovi su rešili da stvarno ali stvarno unište Partizan. Stanoje odlazi...
b

bob.f

pre preko 2 godine

Zadnji vezni,prednji vezni,stoper,centarfor...Zahvaliti se pojedinm igracima koji ne mogu da budu roster u Partizanu...