Foto: Reuters
Foto: Reuters

Sprema se zemljotres na Bosforu: Ozil i Arsenal dogovorili prekid saradnje

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.01.21. | 12:21

Nemac bi već ovog vikenda trebalo da postane novi igrač Fenerbahčea

Arsenal i Mesut Ozil pronašli su zajednički jezik i dogovorili uslove za prekid saradnje. To je informacija koju pod vinjetom "ekskluzivno" donosi britanski Atletik. Ako sve bude išlo po planu, Nemac bi već ovog vikenda mogao da se preseli u Tursku pređe u redove Fenerbahčea kao slobodan igrač.

Kraj saradnji od sedam i po godina nikada nije bio bliži, iako je bilo jasno da će Ozil otići najkasnije predstojećeg leta. Kao jedine dve moguće opcije navođeni su turski velikan odnosno odlazak u MLS, ali ugledni Atletik tvrdi da će za manje od 48 sati potpisati ugovor sa istanbulskim timom. Nekadašnji fudbaler Real Madrida već ima dogovorene uslove sa Kanarincima koji predviđaju ugovor na dve i po godine i platu od 5.000.000 evra po sezoni.

Izabrane vesti

U redovima tima koji sa klupe predvodi Erol Bulut se nadaju da je igrač takvih fudbalskih kvaliteta i iskustva upravo ono što im nedostaje da se kompletira šampionski mozaik i osvoji prva titula prvaka države od 2014. godine. Sprema se zemljotres na Bosforu jer navijači Fenera praktično ne pamte tako zvučno pojačanje. Nešto najsličnije bombi kakvu predstavlja Mesut Ozil, bio je dolazak Robina Van Persija 2016. godine.



tagovi

ArsenalFenerbahčeMesut Ozil

Obaveštavaj me

Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara