Komentari na vest

Spremno veselje u Humskoj: Stanojeviću pobeda za rođendan, ali svima je u malom mozgu Metalac od prošle godine

V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Nema kalkulacija,igramo na nasem terenu,ukoliko mozemo da postignemo 10 golova onda daj svih 10,ako ne mozes do gola trci do kraja,sutni iz daljine,trci i samo trci!Mi tebi pevamo,ti si nam sve!
P

Parni-Valjak

pre preko 2 godine

Kakvi zapaljivi novinarski tekstovi...Do kraja prvenstva ostale su još 23 utakmice, između ostalog i 2 derbija, dakle još dosta borbe do kraja. Partizan jeste da ima prednost, ali će se i on zaglaviti u nekom blatu kad tad, vidi se da su igrači već po malo iscrpljeni, Rikardo nije odmorio jednu jedinu utakmicu od početka, ima problem sa kolenom koji vuče, Marković vidimo da ga je već nešto uhvatilo i tako...Ono što me raduje to je uvođenje VAR-a. Kao što vidimo, ni jedan sporni penal za večite, čak i nemaju mnogo penala, nema golova iz ofsajda, to su dobre stvari.
A

ACDC

pre preko 2 godine

Ne znam sto ovo sada moram da kazem ali qko budemo stvarno prvi, sledece sezone novi bekovi ,rasni veznjak i štoper!
A

Akademija

pre preko 2 godine

Ma ništa ja ne slavim dok ne dođe kraj sezone. Molim vas budite pametni !!! Danas jakoooo
b

batabane

pre preko 2 godine

Miljkovic je nivo za Bezaniju!Dali to Stanojevic daje fore Zvezdi, ili je i on nivo za Bezaniju,ne znam.Daj bre Zivkovica,da igramo fudbal.Ja obožavam da gledam Partizan,ali kada vidim Miljkovica i Scekica u sastavu,meni se prosto ne gleda.
J

Jovanjica

pre preko 2 godine

Ljudi kakvo je ovo loženje kao da nikad nismo prvi bili i imali 4, 5 bodova više? Ne trčite pred rudu! Pamet u glavu!
Ф

Феђа ПФК

pre preko 2 godine

Гробар сам, не фолирам се и не прави мсе паметан. Али ми једн острашно смета, видим већ неку шампионску еуфорију, чак људи и пехар спомињу и остало, а тек 13 КОЛА ОДИГРАНО! Само луд и наиван човек може да помисли да ће се цигани предати због пет бодова и одустати од титуле. Највише ме је страх тога и наше кратке клупе. Само полако људи, без еуфорије!