(©MN Press)
(©MN Press)

Srđan Jovanović sudi na Meaci

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.02.23. | 12:44

Srpski arbitar će voditi meč Inter – Porto

Dok se bliži srpski večiti derbi, a samim tim i redovna polemika kome će da pripadne ta čast da ga sudi, najbolji naš delilac pravde Srđan Jovanović ponovo će imati „neka posla“ u Ligi šampiona.

UEFA je odredila Jovanovića i njegov tim da vode meč Inter – Porto, koji će se igrati u sredu veče na stadionu Đuzepe Meaca. U pitanju je prvi duel osmine finala elitnog kupa između ova dva kluba.

Izabrane vesti

Pored Srđana Jovanovića na terenu će biti Uroš Stojković i Milan Mihajlović kao pomoćnici i Novak Simović kao četvrti arbitar.

Srpskom sudijskom timu ovo će biti peti meč u Ligi šampiona ove sezone, a prethodno su delili pravdu na utakmicama RB Salcburg – Milan (1:1), Sporting – Totenhem (2:0), Dortmund – Sevilja (1:1) i Benfika – Juventus (4:3). Jovanović je bio na centru i u kvalifikacijama za elitni kup na meču Mitjilend – Benfika (1:3), pa će mu u sredu biti čak četvrta utakmica koju će suditi nekom portugalskom klubu.

Zanimljivo, dok će peti put biti na centru u Ligi šampiona, Srđan Jovanović je vodio samo sedam mečeva u Mozzart Bet Superligi Srbije ove sezone.


tagovi

Srđan JovanovićLiga šampionaInterPorto

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara