(©fchonved)
(©fchonved)

Srbi okupirali Honved: Stigao i Dejan Dražić

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.02.22. | 19:32

Stiže na pozajmicu iz Slovana

Srpska kolonija u Honvedu je brojnija za još jedno ime. Nekadašnji mladi reprezentativac Dejan Dražić postao je novi član mađarskog kluba.

Dražić je stigao iz Slovana iz Bratislave na pozajmicu do kraja sezone. Iako je imao zapaženu sezonu u slovačkom klubu, jer je odigrao 27 utakmica na svim frontovima, uz osam golova i pet asistencija, Slovan se složio da pusti Dejana na pozajmicu.

Izabrane vesti

Brzonogi krilni napadač je zadovoljan što karijeru nastavlja u Budimpešti.

Srećan sam što sam ovde. Na dobrom sam mestu, uslovi su odlični i definitivno mi se sve svidelo kada sam došao u Honved. Želim da svima pokažem šta mogu, moje znanje, moju snagu. Spreman sam za novi izazov i nadam se da ću pomoći timu da napreduje na tabeli“, rekao je Dražić za klupski sajt.

Nekadašnji đak Partizanove škole prve profi korake je napravio u OFK Beogradu, odakle je otišao u Seltu, pa je igrao i za Valjadolid, onda Slovan iz kojeg je išao na pozajmicu i u poljsko Zaglebje.

Dražić će biti četvrti srpski fudbaler u sastavu Honveda, dočekali su ga u novom klubu Nenad Lukić, Dušan Pantelić i Marko Petković.


tagovi

Dejan DražićHonved

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara