"Milijaš i Lazović"
"Milijaš i Lazović"

Srbi razbijaju u Kini: Milijaš i Lazović tresli mreže kao u najboljim danima! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.06.15. | 15:12

Bivši kapiten Crvene zvezde pokazao po ko zna koji put da ima strahovit prekid, dok je Danko pokazao svoj „ubilački instinkt“ na delu

Milijaš i LazovićJoš jedan vikend u Kini i još jedna eksplozija naših fudbalera. Smenjuju se kao na traci, skoro u svakom kolu barem jedan igrač sa naših prostora postigne gol, a ovoga puta strelci su bili Nenad Milijaš i Danko Lazović.

Milijaš je zatresao mrežu Šenžena. Igrao se dvadeseti minut kada je Srbin namestio loptu na nekih tridesetak metara od gola, naciljao, odapeo praćku, a lopta završila tamo gde inače završi kada je on upućuje iz slobodnog udarca. Istina, reakcija golmana nije bila baš na vrhunskom nivou, ali ovo nije prvi put da Srbin pogađa iz ovakvih situacija. Ovo je njegov 11. gol u sezoni za Hebei.

Izabrane vesti

Ovaj lep pogodak nije bio dovoljan za pobedu Hebeja, utakmica se završila rezultatom 1:1,a on je ostao na drugom mesto na tabeli druge gineske lige sa 28 osvojenih bodova, tri manje od prvoplasiranog Janbjana.

Još jedan srpski fudbaler je postigao veoma atraktivan gol u Kini. U pitanju je Danko Lazović  koji je bio strelac za Peking Ebterprajz na gostovanju Nei Mongolu u pobedi od  2:0. Lazović je postigao prvi gol na meču u 54. minutu sjajnim udarcem sa distance. Peking Enterprajz posle ovog kola nalazi se na petom mestu na tabeli druge kineske lige sa 24. osvojena boda.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Peking EnterprajzNenad MilijašKinaHebejDanko Lazović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara