Uniks rutinski - Mekolum i Tiodor prejaki za Nižnji

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.03.20. | 16:36

Dali su obojica preko 20 poena

Nema sumnje, bekovi Uniksa su njegova najveća snaga, a to se videlo na gostovanju ovog tima protiv Nižnjeg iz Novgoroda u okviru VTB lige. Ekipa iz Kazanja slavila je sa 95:83 na ovom gostovanju, a upravo su pomenuti bekovi napravili razliku.

Erik Mekolum je ubacio 23 poena uz šut za dva 5/8 i 2/5 za tri. Odmah iza njega bio je Džordan Tiodor sa 21 datim poenom (6/8 za dva), dok je preiskusni Džamar Smit ubacio 14 poena. Kod domaćih su najefikasniji bili Jevgeni Baburin sa 17 poena i Pavel Antipov koji je ubacio dva poena manje.

Izabrane vesti

Od visokih igrača Uniksa najviše ističemo Aleksa Tajusa, on je imao 10 poena i devet skokova, tako da je još jedan igrač u nizu na kog Partizan treba da obrati pažnju u predstojećem četvrtfinalnom obračunu u okviru Evrokupa.

Pored pomenutih igrača Rejmar Morgan je dodao devet poena, Džamil Vilson šest, što samo govori koliko Uniks zavisi od stranih igrača.

Na ovom meču je Uniks konstantno bio u prednosti, u poslednjoj deonici je Nižnji uspeo da smanji rezultat, ali to nije uticalo bitno na pitanje pobednika. Uniks sada ima skoro 12-6 i drži četvrto mesto, dok je Nižnji usporio u trci za plej-of i sada je 11. sa skorom 7-11.

FOTO: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara