Komentari na vest

Srbija pala na FIFA rang-listi

S

Sedorf10

pre 7 meseci

Glavni problem nase reprezentacije je losa odbrana. Za to je pre svega kriv Piksi jer non stop daje sansu Blekiju Milenkovicu i Veljkovicu, a ovi mu "lepo" vracaju. Svaku utakamicu primimo 1 do 2 gola. U Kataru cak 8 golova. A oni i dalje igraju redovno. Neshvatljivo. Ok je nekog istrpeti jednom ili eventualno 2 puta ako je mlad igrac. Ali brate oni grese svaku utakmicu, to je svima jasno. Pa skloni ih vise, iritiraju jako. I putsi malo vise Vlahovica da igra. On je nasa glavna snaga u napadu, a ne Mitrovic. Mitrovic busi buraniju, a kad dodje Madjarska Mitrovic nema celu utakmicu sut na gol. Takodje guranje veoma sporog Sergeja u napad je suluda ideja. Valjalo bi malo razmisiti o tim stvarima.
E

Esex

pre 7 meseci

Daleko od toga da branim nase stopere al cinjenica je da ih licem napadaju i previse cesto a za to je kriva losa taktika,krila koja igraju bekove,pa onda,sto se kaze stoperi ko na vetrometini.
S

Sunking

pre 7 meseci

Sad će Piksi : "šta bre pali na rang listi, kako bre pali?" Pa da nas malo ubedi kako je to skok samo ni nismo razumeli..
z

zvezdas12

pre 7 meseci

Sto pre sa 4 nazad.
g

grobar32

pre 7 meseci

Nista cudno.
V

Veljko9

pre 7 meseci

Sto pre sa 4 nazad, Terzic je levi bek koji igra LS i sjajan je za narednih 10god smo mirni, stoper Pavlovic i Milenkovic i desni bek probati Erakovica pa sta nam Bog da.
J

JovanCZV

pre 7 meseci

Dzaba pises to brate moj kad ce Kiksi za mesec dana ponovo Gudelja i Veljkovica grejaca klupe u osrednjem timu staviti u startnoj sa 3 nazad..
N

Nikola44

pre 7 meseci

Milenkovic???... Jel ovo neka sala? Bleki Milenkovic je ubedljivo najgori igrac u nasoj odbrani. I verujte mi nije lako zasluziti takvu titulu. POsto su svih 5 odbrambenih igraca koji su igrali na tim pozicijama do sada veoma losi. Ali laskava titula najgoreg ubedljivo pripada Milenkovicu. On je diretni krivac za vecinu golova u Kataru. Protiv Portugala u Beogradu kriv za oba gola Zote. Sada protiv Livanije direktni krivac za gol slabasnih Litvanaca. Da se ne lazemo i Veljkovic je dosta los, ali je nesto bolji tehnicar i zna da otvori igru mirnim pasom. A Milenkovic drvo drveno, jos je i veoma spor. Cela ta katarska odbrambena ekipa mora na klupu ako mi mislimo nesto da napravimo u buducnosti. Srecom dolaze novi kao Terzic, mali Jan Karlo Simic, koji ce biti strasan igrac, Babic isto superioran fizicki u odnosu na nase stopere, sada je jos presao u veliki klub. Ima tu materijala.
@

@Nikola44

pre 7 meseci

Bleki i Pavlovic protiv Brazila na svetskom bili odlicni, Richarlisona je ostavio Veljkovic i primismo dva komada. Bleki i Pavlovic su super stoperi i samo treba probati Terzica i Erakovica po bokovima i da vidimo kako ce biti sa 4 nazad.
B

BOJKOT

pre 7 meseci

Bojkotujem reprezentaciju Srbije dok FSS ne napuste eks ministar šumarstva i abolirani Džajka.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 7 meseci

I ovo je nerealno, mi smo ispod 40. mesta…
a

alexis9

pre 7 meseci

Ovo negde i jeste nas realan plasman,cak i malo nize tu oko 32-33 mesta
M

Mile led

pre 7 meseci

A vi i dalje zovite i gurajte Erakovića, Račića, Mitrovića i slične talente

Mladen

pre 7 meseci

Какв дњбилизам.Јок зваће институционалне играче типс натхо и северина.
B

Belgrano

pre 7 meseci

Hahaha, ma ne, trebali su zvati Svetu Markovica.
2

2belgrano

pre 7 meseci

Sveta bolji od Erakovica glavu dajem.
B

Belgrano

pre 7 meseci

Pa u tvojoj glavi i nema nicega, tako da nije neka steta.