Komentari na vest

SRBIJA - TIM ZA IRSKU: Mitrović i Nastasić čekaju odluku lekara, Maksimović umesto Lukića

J

Jack09

pre preko 2 godine

Bilo bi dobro da mozda umesto Sergeja pocne Djuricic. Ne kazem da Sergej ne valja, ali Djuricic je dosta brzi i deluje da bismo lakse probili bunker Iraca (koji oni redovno igraju), nego sa SMS-om koji je dosta sporiji igrac.
R

Realanizreala

pre preko 2 godine

Realno u odbrani imamo Milenkovica i Pavlovic koju su tu kao stub odbrane pitanje je ko ce biti treci stoper rovit Nastasic ili Mitrovic kod kojeg se ne zna sta te ceka jednu utakmicu Kiksira drugu bude Sef odbrane. U veznom redu ide Gudelj igrac koju ide skroz iza da bi po kupio loptu iz zadnje linije i zapoceo napad ko je igrao Fudbal razume ce. E sad Maksimovic jeste borben igrac i jeste bolji od Lukic 10 puta sto se tice znanja i umeca ali ume i te kako on da kasni da izgubi protivnickog igraca tu je vec bolji Lukic, dok mislim da Sergej ne moze tu pozicije da pokrije u Reprezetaciji, vidim ga vise Ofanzivno slican Tip Pogbi. Znaci Vezni Gudelj i Lukic, Racic mnogo Spor i nije on za Reprezetaciju jos. Levo ide Kostic ali iskreno Mladenovic kada igra odigra opasno. Desno Lazovic iako prirodno igra po levoj stranu jako dobro vrsi posao na desnoj. E sad Tadic kao Kapiten, Lider i licnost mora u prvih 11 e sad je pitanje levo desno ili po sredimo a u sustino on moze gde hoce jer sve igra :) sa druge strane vidim ipak ispred Djuricica Sergej, oni takodje mogu u sredini a i po strani. Sto se tice 9tke tu je Mitar iako su Vlahovica a i boga mi Luka ubice.. Al sta cemo godinama imamo Odbranu nemamo Napad, pa imamo Sredinu nemamo Napada, sad imamo Napad a nemamo odbranu haha.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Ne bih ja tu nista menjao. Never change a winning Team.
D

Delija penzioner

pre preko 2 godine

Đuričić i Vlahović na klupi ???
T

Tomas ue

pre preko 2 godine

Steta ako Nastasic ne bude igrao..bio je po-najbolji prrotiv Luks..daxse ne lazemo..za S.Mitrovica je Vidic..sve moguvda za
G

Gostg

pre preko 2 godine

nastasic odigra 2 utakmice pa dve godine povredjen,stvarno decko nema srece
P

Popppa

pre preko 2 godine

Lukić mi je kul, ali Maksimović trenutno bolje igra, korisniji je.
C

Cickok

pre preko 2 godine

Mora Đuričić igrati samo gde
R

Rogilo

pre preko 2 godine

Lukic je zalutao,ne znam ko ga gura
T

Tom ue

pre preko 2 godine

Svaka cast njegovom menadzeru i Stevana Mitrovica..neverovatno kakvu zvaku imaju..kad ih ovako uvaljuju..ali Piksi mi nije jasan..odakle oni u reprezentaciji..uzas..
N

Niko ga ne gura

pre preko 2 godine

Nego to pojma nemas o ovom sportu..probaj se u lastisu.
B

Brundo

pre preko 2 godine

Fudbal i treba da se igra na gol vise.To je takav sport.Rinus Mihels je govorio da je fudbal rat.Ima tu istine.Samo da vise ne gledamo Krstajicev malodusni defanzivni fudbal.Oterase Muslina koji nas je odveo na SP u Rusiji.Niko to nije uradio osim nas naravno.
G

Gos

pre preko 2 godine

Na SP nas je odveo tandem Tadić Mitrović. I to je Mitrović doprineo realizacijom golova koje mu je Tadić pakovao. Igra nam je bila očajna, strepeli smo protiv timova kao što su Gruzija, Rumunija, jedva se izvukli u nikad lakšoj grupi... Hvala Tadiću što nas pogodila njegova forma karijere. A Muslin neka vodi Malu Moštanicu sa svojom 7-1-1-1 taktikom.
T

Tom ue

pre preko 2 godine

I Austrija nas uneredila u sred Bg..Arnautovic nije hteo da da gol..promasio 3..4..zicera..uzasno smo igrali pod Muslinom..ne kazem..nisu trebali da ga menjaju..dok se ne zavrsi s.prvenstvo..al realno..veze nismo imali..sve Tadic i Mitrovic..na srecu.
G

Gostinjo

pre preko 2 godine

Bilo bi dobro kada bi igrali ove kvalifikacije leprsavo i na gol vise, a na kraju da ispadnemo kada budemo igrali u jednoh od grupa koju cine drugoplasirani. Da vidim onda komentare za Muslina.
m

moni

pre preko 2 godine

idemo
n

niksasrb

pre preko 2 godine

Mislim da ce Djuricic da pocne ovu utakmicu, jer ga je Piksi ocigledno odmarao proslu utakmicu, a on odlicno probija linije odbrane, dobro se krece i ide direktno prema golu, a Irski igraci nisu preterano brzi i ne lezi im igra po zemlji...
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Ja sam se iskreno iznenadio kako se on izdigao od kada je u Sasuolu. Odgovara mu taj direktan napadacki fudbal koji se igra tamo, atipicno za italiju. Treba mu naci poziciju. Mogu on i Tadic bez problema da igraju zajedno. Tadic je u Ajaksu u poslednje vreme igrao po strani.
O

Otodjibaje

pre preko 2 godine

Naravno da nije logicno, Pavlovic kao stoper koji iznosi loptu bolje da igra polu levo, jer u slucaju da je izgubi neko ce imati vremena da ispravi njegovu gresku, a da je u sredini, kad izgubi loptu, protivniku autoput do gola otvoren...
O

Otodjibaje

pre preko 2 godine

Iskreno, za ovu utaknicu bih viseo voleo da pocne Djuricic umesto SMS-a, mada je Sergej korisniji sto se tice skok igre i duel igre, ali msm da bi im Djuricic kicmu pomerio...
l

lol12

pre preko 2 godine

Ja bih vise voleo da SMS bude uz Gudelja na sredini a da Djuricic udje umesto Lukica ili Maksimovica (ko vec bude uz Gudelja) i igra sa Tadicem iza spica
P

PITANJE

pre preko 2 godine

Zar ne bi bilo logičnije da Pavlović i Nastasić pozadi zamene mesta?

Katalonija

pre preko 2 godine

Ovako crtam tim ovde od Muslina, ovo je po pozicijama naš najbolji tim, koji bih igrao i na Fifi... Hvala gospodinu Piksiju za ispunjavanje želja, konačno igra ko treba i mi igramo kako je uvek i trebalo da igramo! Ovakvim stavom i postavkom uspeh dolazi sam... Još na klupu za imamo igrače koji su sposobni da promene tok utakmice, lepo ovo izgleda, baš lepo.
O

Ospiti

pre preko 2 godine

Uvek imamo nekog igrača za koga svi kao papagaji govore sve najgore, a to je sada Saša Lukić. On je pristojan igrač za rotaciju a ima finu karijeru u ligama petice, dve sezone sa po 30+ utakmica u Torinu i još dve "razvojne" sezone sa po 15-ak mečeva u Seriji A i Primeri. Nemamo puno dobrih igrača a on je jeste jedan od njih. Ako Grujić ili Maksimović još napreduje i postanu daleko bolji igrači od Lukića onda je kritika opravdana ali za sada je više taktičko pitanje ko će od njih da igra uz Gudelja, a ne postoji izraziti favorit ili jasno kvalitetniji igrač menju njima. Slično je u napadu, ne mogu da se ignorišu čuda koje pravi Mitrović, bez obzira što su, na papiru, Vlahović i Jović bolji. Treće, Pavlović igra svaku iz sličnog razloga kao što (ponekad) igra Lukić. Prosto nemamo nekog izrazito kvalitetnijeg od njega, a on dobija šansu zbog toga šta može da postane u budućnosti, a ne toliko zbog nivoa na kome je sada, mada je i sada pristojan i već dostigao Mitrovića ili Veljkovića.
g

gostic

pre preko 2 godine

A sutra vracanje u realnost..
O

Otodjibaje

pre preko 2 godine

Cak i da izgubimo ne bi mi bilo zao, jer sa ovakvim pozitivnim stavom i atmosferom i greske im se placaju. Sve im je oprosteno od kako je otisao Kolarov i Ljajic, samo te ljude da ne gledam, a Boga mi i Matic, taj lik je pred kraj reprezentativne karijere mnogo pametovao, a malo na terenu pokazivao...
П

Професор459

pre preko 2 godine

Алоооуу ово је најважнија утакмица коју ћемо одиграти у квалификацијма. Ирци су загуљени код куће, видели смо како су се Португалци провели. Ако победимо Ирце отворен нам је пут до првог места лагано. Само да им Митар шукне један гол у првом полувремену да их брзо отворимо.
l

lol12

pre preko 2 godine

To se igralo u Portugalu,tj. Irska je bila gost