Komentari na vest

SRBIJA – TIM ZA MAĐARSKU: Povreda Veljkovića pomera Gudelja, povratak Lukića

k

ko gura maksimovića ?!?!!!!!

pre 7 meseci

opet rupa na sredini terena
g

gorojko1978

pre 7 meseci

Ovaj tip ima IQ 70 i misli da ce ako 100 puta radi nešto na isti način bez rezultata ,101 put dobiti rezultat..Večeras svu ušteđevinu stavljam na Mađare...Nećemo otići na EP
M

Marko1983

pre 7 meseci

Da Gorojko, sigurno imas visok IQ kad za Piksika kazes da ima 70 😂😂😂
g

gosttt

pre 7 meseci

Opet gudelj u odbrani da li je moguce...
M

Mirko_11

pre 7 meseci

Piksi ce ovo resiti veceras, 1:3, Mitrovic 2 komada.
P

Pedja108

pre 7 meseci

Ko igra protiv nas, unapred zna i formaciju i tim. Kostic od kako igra kod Piksija, nije odigrao nijednu utakmicu da valja, ali je zato standardan za svaku utakmicu. Kad ce Piksi uvideti da je beskoristan, ne znam.

angry_chainsaw

pre 7 meseci

Ne verujem da će Kostić početi utakmicu, biće Mladenović levo, a sa Lukićem mali Ilić, u odbrani Gudelj kao centralni bek, Milenković levo, Pavlović desno, uz desnu aut liniju Živković, uz levu Mladenović/Kostić, prednji vezni SMS i Tadić i Mitrović najistureniji!!! Idemo za gol više!!!
V

Vlada79

pre 7 meseci

Pa znali smo tim, rekao nam je madjarski selektor pre neki dan. Šalu na stranu, da li moze neko ovom kvazi selektoru da objasni da bi mogao da proba neku drugu formaciju, jer ova ne pije vodu, vec neko vreme?

angry_chainsaw

pre 7 meseci

A koju to drugu formaciju da 0rova kada nemamo bekove? Ko da igra bekove, nemamo ih ni u našem prvenstvu??? 3-4-2-1 je naša formacija i bijemo mađare lagano. Biće Mitrogol!!!
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 7 meseci

Dobijaju nas Mađari lagano. Mnogo dobro igraju na svom stadionu, imaju fantastičnu podršku i naloženi su do kraja. Taktika nam je provaljena, tim isto. Ako se već plaši da malog Samardžića uvede od prvog minuta protiv Mađarske, definitivno treba da igra od početka protiv Crne Gore.

angry_chainsaw

pre 7 meseci

Ja msm da će igrati Samardžić, ali ne u prvoj postavi. Treba nam pobeda, a on nije baš toliko uigran sa ovim timom... A desno će igrati Filip ali Mladenović, a kao zadnji vezni uz Lukića će morati da bude igrač - kreator, ili Ilić ili Samardžić...

angry_chainsaw

pre 7 meseci

Pardon, mislio sam levo, odnosno LWB ili LW će biti Mladenović, mada možda i može Piksi da proba 4-3-3, ako je Eraković u protokolu: VMS, bekovi Milenković /Gudelj i Pavlović, levi bek Eraković, desni bek Mladenović, ispred njih Lukić, Samardžić, Maksimović/Gudelj, levo krilo Kostić, desno krilo Živković i centralno Mitrović!!!
M

Mrcina

pre 7 meseci

Dokle forsiranje Milenkovića i Gudelja na štoperu?Milenković je najlošiji igrač repke ubedljivo.Zašto ne probati sa Erakovićem i Babićem?Momci igraju odlično u svojim klubovima.Moj sastav:VMS,Pavlović,Eraković,Babić,Kostić,Gajić,Gudelj,Ilić,Tadić,Samardžić,Mitrović.Potrebna je sveža krv i igrači koji su u formi.

angry_chainsaw

pre 7 meseci

Gudelj odlično pokriva tu poziciju sa Ramosom u Sevilji, ali veći je kiks Milenković nego Gudelj!!! Možda bude, po prvi put, formaciji: 4-3-3, i to bi moglo da izgleda ovako nekako: VMS, Gudelj/Milenković, Pavlović, Mladenović, Eraković, Lukić, Tadić, SMS, levo krilo Kostić, DESNO krilo Živković/Radonjić i centralno Mitrogol!!!
E

Evo vam tim

pre 7 meseci

vanja erak, bleki, pavke, terza gudelj sms,lukic zile,mitar,mijat
g

gostinjo

pre 7 meseci

Izmisli i Lukicu nadimak. Npr. Sale ili Luk. Tek tada bi bio kul.

angry_chainsaw

pre 7 meseci

Kakav Kostić više!!! Daj Mladenovića desno, čovek je više pokazao u jednoj utakmici nego Kostić u 61 utakmici!!!
s

srbijas

pre 7 meseci

Da je pametan igrao bi sa 4 nazad pa bi mladenović mogao na lb, a kostić ili radonjić na krilo.Šteta je ne koristiti mladenovićev centaršut kad imš mitra, a krila bi bila slobodnija.

angry_chainsaw

pre 7 meseci

Mladenović može da igra levog beka, ali onda nemamo desnog, jedino Erakovića da spusti desno, ali time gubimo u vezi, jer Živković igra odlično u ovoj formaciji. Doduše ne bi me iznenadilo da igramo sa 4 pozadi, ako je Eraković na spisku, on može da pokrije desnu stranu, Mladenović levu, bekovi Gudelj i Pavlović, na golu SMS, sredina Lukić, Ilić, Maksimović/Samardžić i napad Kostić levo krilo, Živković desno krilo, i Mitrović kao najistureniji... Kakogod, msm da dobijamo mađare!!!

angry_chainsaw

pre 7 meseci

Pardon, u sistemu 4-3-3 bi ovako trebao da izgleda sastav: VMS, Gudelj, Pavlović, Mladenović, Eraković, - Lukić, Tadić, SMS, - Kostić, levo krilo, desno krilo Živković/Radonjić i centralno Mitrović - Mitrogol/kasnije Vlahović (/ izmena)... Ili 3-4-2-1 VMS, Gudelj, Pavlović, Milenković, - Mladenović, Živković, Lukić, Ilić/Maksimović, - SMS, Tadić - Mitrović...
N

Novak majstor

pre 7 meseci

Kakva frankeštajn formacija . Ovako nešto mogu da sastave Piksi i Krstajic , treneri takvog ranga. Au piksi sine pa ti se bodeš !?
D

Djape45

pre 7 meseci

Sms i Tadić na istim pozicijama da kontriraju jedan drugome. Jedan loptu napred, drugi nazad.
M

Marko1983

pre 7 meseci

pa ne igraju mali fudbal pa da smetaju jedan drugom, veliki je teren. Sms ima sposobnost da se vrati na def. veznog i da ode u sesnaesterac, dok Tadic ide od boka do boka i pomaze krilima. Hvala bogu da igramo sa jednim centarforom i 2 defanzivna vezna, jer u takvoj formaciji krila imaju vecu slobodu.
R

Raca88

pre 7 meseci

Ako vec igra sa 3 pozadi onda treba da igra sa rombom u sredini, Gudelj na zadnjem veznom, Ilic i Sergej dva centralna vezna i Samardzic ispred njih, Tadic da ima slobodu napred uz Mitra i da se nadamo necemu, po meni Mladenovic pre Kostica i u odbrani Pavlovic, Erakovic i Babic, bez Milenkovica koji decko ne moze da se sastavi sa loptom

angry_chainsaw

pre 7 meseci

Bravo druže... Odlična ideja, msm da bi uz ovaj sastav dobili mađare, ali ako naši budu ostavili srce na teren, dobićemo ih ko god da bude na terenu... Dati šansu Mladenoviću i Samardžiću, Gudelj kao centralni bek, Eraković desno, Babić levo i za sve ostalo se slažem!!! Mladenović pre Kostića!!!
m

moni

pre 7 meseci

a gde je Samardžić...dečko igra bolje od svih u prvoj postavi...
P

PedjaPFCCCC

pre 7 meseci

Ovu postavu poznaje i moja Baba. Pita jel igra onaj visoki sa Brkovima(Sergej) opet ?! Reko Da Baba... Kaze ona a Cecin Zet(Gudelj) igra isto ? Reko Da Baba... Kaze ona meni : "Auuu pa sine pa kako oni misle da ce da pobede ?!?!? Sta oni misle da onaj ludi sa broj 9(Mitrovic) moze stalno da da gol svaki dan kad hoce i kad moze "
W

Walter White

pre 7 meseci

nije se desilo
g

gosttt

pre 7 meseci

Jedino ako ti je baba Mladen Krstajic
P

Preža

pre 7 meseci

Dokle bre više loženje na ovaj fudbal ? Englezi juče našoj reprezentaciji U21 dali 9 komada, ej 9 komada. Ni Farani ili Andora više ne primaju toliko golova.
M

Marko1983

pre 7 meseci

Lozicu se dok sam ziv. Ne lozim se jer imamo ili nemamo dobre rezultate, vec zato sto volim da gledam fudbal. Mozda nemamo ni jednog igraca koji igra u nekom od najvecih klubova, zato i ne ocekujem vrhunske rezultate, ali se radujem kad god pobedimo, a ako izgubimo, nema veze to je ipak samo fudbal.
d

damir8889

pre 7 meseci

dobijamo madjare lagano...kog god da izvede...jaci smo od njih... samo im je trebala volja da igramo...bice kao protiv portugala u portugalu...zivi bili pa videli...ja verujem piksiju!
b

banence

pre 7 meseci

VERUJEM I JA PIKSIJU...ALI MISLIM DA NAJVISE STO MOZEMO JE BOD....PRED 65000 NAVIJACA DOBIJALI SU MNOGO JACE OD NAS...NEVERUJEM ALI NAJVISE BIH VOLEO DA SE PREVARIM
0

0211

pre 7 meseci

Hahahaha Veljkovića samo povreda može da skloni iz sastava..Mi nemamo bekove uskoro nećemo ni štopere. 20:0 treba da bude.
O

Ognjen Drinski

pre 7 meseci

U ozbiljnom fudbalu bekovi takvi kako ih ti zamišljaš odavno ne postoje.

Marko Pavlovic

pre 7 meseci

Sergej i Mitrović, naši najbolji igrači koji će nas i odvesti na SP, bez obzira na forsiranje nemoguće formacije sa 3 pozadi. Treba probati sa 4 pozadi pa makar nam levi bek bio neko iz naše prve lige. Milenković desni bek, Pavlović i npr Erak kakav god da je na centralnim defanzivcima i gore spomenuti levi bek. Lukić Sergej Tadić Kostić Živković Aca i to je to.....
g

gospoda iz fss

pre 7 meseci

Su samo postavljni da bi se czv forsirala, zato tako i prolazimo za sve selektore iz drzave, sudije i FSS sve zvezdini ljudi!
N

Nikola44

pre 7 meseci

Ajde da ja probam da pogodim tim za Madjarsku. VMS - Milenkovic, Babic, Pavlovic - Gudelj, Lukic, Sergej, Zivkovic, Kostic - Tadic, Mitrovic. Tako Piksi razmislja. Eventualno umesto Gudelja ili Lukica moze da igra Ilic. Po mom misljenju nasa najjaca odbrana je: Erakovic, Babic, Pavlovic, krila Terzic, Radonjic(pustiti ga da sa desne strane napada unutra). U sredini Sergej, Ilic, Lukic (eventualno Gudelj da udje u drugom poluvremenu ako imamo rezultat, da pojacamo pritisak na loptu na sredini i to je to). U poluspicu Tadic prvih 55-65 minuta, posle toga Samardzic. Spic ovu utakmicu Mitrovic, ali inace uvek prvi izbor je Vlahovic iz mnogo razloga. I da eventualno u drugom poluvremenu moze da udje i Mladenovic jer ima najbolji centarsut u nasoj reprezentaciji.
S

SA ONIM

pre 7 meseci

pavlovicem nema sta da trazimo, ujedno i gudelj. SVE NA KECA +3
P

PAŽNJA

pre 7 meseci

Da li je moguće da niko iz vrha FSS-a, pa čak ni selektor U21 reprezentacije nakon one istorijske blamaže nije podneo ostavku?
0

0211

pre 7 meseci

Pa greška je naša jer ne verujemo 😁
D

Džoni 77

pre 7 meseci

Tol'ko predvidivo sa ova tri igrača pozadi.... dokle god nam u sredini igraju igrači kalibra Maksimović pa čak i Lukić nema tu radosti, u srcu terena dva nekreativna kasačka grla koja igraju unazad bez osećaja za tranziciju i bez sigurnosti sa loptom u posedu.... plus Piksijeva magija isparila u Kataru
D

Dadadad

pre 7 meseci

Lukic je igrac koji je mozda i najvise pao u formi od svih nasih igraca ove godine. Ne racunam Blekija Milenkovica, on je ubedljivo najgori, van konkurencije.
G

Gostivoje8

pre 7 meseci

Savremeni fudbal je brzina. A mi brzine osim Radonjica nemamo. Kostic je nekada bio dosta brz, ali on je totalno van forme. Veliko je pitanje da li se isplati dati sansu Kosticu u prvih 11. Mozda je bolje pustiti mladjeg Terzica da probija po levoj strani. Ali ajde to, djene djene, nego dokle cemo mi da igramo odbranu sa ovim amaterima Blekijem kao ubedljivo najlosijim igracem u nasoj odbrani, i Pavlovicem kao covekom koje je kao putsen s lanca. To mora da se menja ako hocemo neki rezultat. Piksi nema hrabrosti da pruzi sansu drugim stoperima vec drzi ove panjeve jos od bruke u Kataru. Pa sklanjaj ih covece, vidis da sa njima na terenu duva promaja na sve strane. To vec ozbiljno iritira. Ajde neka oprosti jednu gresku, desi se svakome da pogresi, ja sam da se oproste cak i 2 greske, ali da ne menjas Blekija koji je kriv za 10 golova koaje smo primili u poslednje 2 godine. Pa covece, dosta vise sa tim! Ako ga vidim u Budimpesti na terenu, necu vise da gledam reprezentaciju. Jer nema svrhe, to je cist mazohizam. Zvizdacu Piksiju svaku utakmicu u Beogradu.
I

Igi33

pre 7 meseci

Čim vidim kokentare kako nema Erakovića, Lazivića, Rodića, Mitrovića itd. Odmah znam o kojim je navijačima reč. Samo da kažem da ih sram i stid bude bilo zbog toga! Jer su u prošlosti lideri reprezentacije bili Vidić, Stanković,Žigić,Pantelić a svi znamo iz kojeg su kluba potekli i niko od grobara nije zviždao golmanu reprezentacije i želeo da ga u Đenovi spali.
S

Smederevo23

pre 7 meseci

Ne pominji sada klubove. To je elementarna nekultura. Reprezentacija je iznad titovih blizanaca. Zabole za titve blizance, ali reprezentaciju uvek gledam.
S

Sedorf10

pre 7 meseci

Pogledajte samo nas napad: Sergej, Tadic, Mitrovic. To je sigurno najsporiji napad u Evropi. Covece da brze igrace, sta ce ti spori i tromi Sergej napred. Dokle vise, s tim. Vrati ga na centar igralista da dobija duele i tu ostvaruje prevagu, sta ce ti on u napadu? Drugo, ko stoji iza tog malog Milenkovica? Kako mu tepaju Bleki(neverovatno glup nadimak), nadimak mu je u skladu sa igrom, katastrofalan. Nijedan od nasih stopera nema kvalitet. Bleki, usasno spor, njega nije predriblao samo onaj ko nije hteo. Pavlovic izgubljen u svemiru. Kao muvi kad otkines glavu, tako on igra na terenu. Daj bre neke druge stopere ovi su vec 50 puta dokazali da neznaju. Dokle vise da ih gledam i da se nerviram. Gudelja stavi u sredinu sa Sergejem i tu cemo imati bar dominaciju u duel igri i na drugim loptama. Sta ce ti Gudelj nazad kad je nesiguran, iz aviona se vidi da je nesiguran na centarhalfu. Imali iko pameti u tom fudbalskom savezu? Vec 10 utakmica gledam Sergeja u spicu, kako se on i Tadic takmice koji je sporiji. Mitar proslu utakmicu protiv Madjara nijedan sut na gol za 90 minuta. Sutra cemo videti da li je to bila slucajnost ili on stvarno nema kvalitet za ozbiljnije ekipe. Moje stanoviste je da je Vlahovic bolji od Mitra i to na osnovu onoga sto sam video protiv Madjarske. A i na osnovu kluba za koji igraju i jedan i drugi. plus je i trzisno mnogo vredniji. Ali kod nas ce Mitrovic igrati do 35 godine, a Vlahovic ce grejati klupu.
g

gns ns gns

pre 7 meseci

druze pa ti si doktor nauka...da ne kazem fudbala... tebi je mesto u ligi petice a ne ovde... Piksi nas odvede u Katar odvesce nas u Nemacku...a mi i dalje nismo zadovoljni... uvek neko pljuvanje...
T

Tutiii

pre 7 meseci

Bravo. Gudelj je odličan kad igra u sredini. Šteta je što to neko ne vidi
D

Da se ne ljubimo

pre 7 meseci

Pa samo na slici formacije se vidi promaja po bokovima, ako ce da im pomazu iz sredine onda nemamo sredinu, a ako ce centralni, nikad sporiji, bekovi da pokrivaju izlete u napad onda nam ne gine petarda.
R

Rommel

pre 7 meseci

Ako izvede ovaj sastav opet, po 47.put da bog da izgubili 7:0! Kazem kao najzagrizeniji navijac srpske reprezentacije..Pa sta treba da se desi da covek shvati da ovo ne ide vise ovako? Prevara od trenera i coveka..

Marko L

pre 7 meseci

Ko forsira ovog Gudelja vise??
m

ma da bre to

pre 7 meseci

Arkan sa kipra 😅
@

@vlado

pre 7 meseci

Balon izduvani
f

ff

pre 7 meseci

Zasto zove 4 golmana i povredhene igrace pitanje svih pitanja za ovog kvazi trenera?
L

Lalegale

pre 7 meseci

Putujući cirkus
D

De jàn

pre 7 meseci

A kad je to Piksi konkretno promijenio sastav? Jedino po prinudi, a pretezno je postava ista kao i taktika i igraci..
P

Pixi, legendo...

pre 7 meseci

Ako s ovim timom izadjemo nece bidne dobro. Sumnjam da hocemo posto se uvek fino nalupate ovde ali... Nadam se stvarno da ce selektor da se adaptira protivniku i izmesa stvari malo. I laici vide gde nam skripi ali ego je opasna droga.. Pozdrav. Srbija.
D

Dzi

pre 7 meseci

Kad vidis ovu trojicu pozadi...
m

mali majmun

pre 7 meseci

Imas bolje?mozda van dajk?dias?
D

Dzi

pre 7 meseci

Pa nemam bolje ali ne mozes onda sa 3 pozadi...prihvati realnost i igraj sa 4
V

VeljkoZvezda

pre 7 meseci

Zasto ne igramo 3511 kao protiv Portugala, Tadic i Sergej lose igraju zajedno jedan do drugog, ovako stavis Sergeja sa recimo Ilicem i Maksimovicem a Tadic iza Mitrogola.
R

Retko

pre 7 meseci

Tvrdoglav čovek prosto da ne poveruješ da uporno gura istu stvar koja ne daje nikakve rezultate, biće bolno gledati i u Budimpešti i u Beogradu!
t

tuga nasa

pre 7 meseci

Ahahaha ne daje rezultate odveo nas na SP,usli u A ligu nacija,odvesce nas na Euro i sve to posle 100 godina e ima nas svakakvih😆😆😆ajd prati bilijar
R

Retko

pre 7 meseci

Tvrdoglav čovek prosto da ne poveruješ da uporno gura istu stvar koja ne daje nikakve rezultate, biće bolno gledati i u Budimpešti i u Beogradu!
П

Подгорица

pre 7 meseci

Лукић и Максимовић централни?!?!?!? Нема ође ‘леба!
Z

Zaim

pre 7 meseci

Napad i nije tako los,velike probleme imat ce mo u odbrani.Valjda Piksi zna sta radi.Sve u svemu mislim da ce biti nereseno,sto i nece biti tako lose za nas.
M

Mile led

pre 7 meseci

A gde je Maldini iz Bajerna hahahahhahahaha
M

Mujagic

pre 7 meseci

Je li moguce da lik ponavlja opet sve isto iz utakmice u utakmicu, a i laiku je ocigledno da je taktika uzasna! Sta je ovo…
P

Pobedili

pre 7 meseci

ili izgubili,svejedno je ....
K

Kumasin

pre 7 meseci

Hahaa.. Koliko smo provaljeni sa ovim 3-5-2 dosadnim sistemom godinama da je to smesno.. Nemamo beka decenijama.. Kome je zanimljivo da to gleda uopstee...
m

mali majmun

pre 7 meseci

Totalno smo provaljeni otisli na SP,igramo A ligu nacija ,idemo na Euro😆😆😆nemoj vise da nas provaljuju leba ti
G

Gostgost

pre 7 meseci

Samo budala ponavlja istu stvar svaki put ovekujuci drugaciji ishod. Ovih 11 ce najverovatnije i da pocnu, ali pitanje je da li treba?
k

kakav lik

pre 7 meseci

A sta fali ishodu?da li smo mozda zadnji,nemamo sansu da se plasiramo?nastavi da igras plejstejson i menjaj taktike
h

hdjdkdk

pre 7 meseci

u ovoj grupi bi prosli i da ih vodi moj labrador
k

kakav lik

pre 7 meseci

Imali smo i ranije ovakve grupe i vodili su nas takve labradorh kao ti pa 24 godine ne videsmo Euro😆😆😆
g

gost1978

pre 7 meseci

dobar tim, taman je piksi dosta toga izmenio
n

nikolandjelo

pre 7 meseci

Vrhunski sarkazam. Bravo.
Z

Znaci

pre 7 meseci

Opet tropa.
U

Uzasno

pre 7 meseci

Lazovica nema, znamo i zasto. Ilic ne igra, niko ne zna zasto. Samardzic nije deo prve postave, ne postoji objasnjenje. Erakovic nikako da dobije sansu, a bolji od ovih sto se nude. Lukic i Gudelj nisu za ovu igru i za ovu postavu. Tadic i SMS nikako ne znaju da proigraju zajedno, guse jedan drugog. Ovo nije utakmica za Maksimovica. Ne volim te klinacke fore, ali ako bas mora jedino sto smisla je: VMS - Milenkovic, Erakovic, Pavkovic - Radonjic, Ilic, SMS, Kostic - Tadic, Samardzic - Mitrovic. Igraj napadacki, SMS i Ilic box-to-box, dva pakera, i neka se igra fudbal. Jbt
V

Veljko9

pre 7 meseci

Ali Radonjic umesto Zivkovica koji je u zivotnoj formi daaj covece..uozbilji se.
O

Odgovor

pre 7 meseci

Moze Zivkovic. Mada moze i Gavinovic, ali nekako nisu bas za tu poziciju krilnog beka, zato ih nisam stavio. Iskreno, pre bi Mladenovica stavio levo umesto Kostica, ali kad vec se guraju “imena” neka Kostica tamo. Na desnog krilnog beka da je tu, tu ide Lazovic i to je to, nema boljeg od njega, ali vec je napisano zasto
G

Grrrristic

pre 7 meseci

Svratio sam samo da napisem : Da li i dalje neko gleda ove amatere umisljene ?
d

d. g.

pre 7 meseci

Lukić je zločin koji traje. Gudelj na zadnjem veznom neuporedivo bolje rešenje. Zašto ne 4 4 2.
i

i jare i pare

pre 7 meseci

Smanjujemo napadacki kapacitet,prvo hocete leprsavu ,napadacku igru,bolje da napadamn pa makar izgubili ali to hocete sa 4 4 2 e pa ne ide
D

Dzi

pre 7 meseci

Pa on ne misli stvarno nego na papiru da izgleda ofanzivno... Mislim da je svaka ekipa onako kako najbolje moze da igra...a mi sa ovih 3 pozadi to ne mozemo i nismo... Ako je nasa realnost 4 4 2... Neka igra tako..
i

i jare i pare

pre 7 meseci

Dzi mi i igramo najbolje sto mozemo e sad sto ne mozemo u ovom sistemu da se pokacimo sa najacima to je vec drugi par carapa jer nemamo vrhunske igrace.A mi ne mozemo ni u jednom sistemu da se pokacimo sa najboljima,tako da ne pljujte po selektoru i limitiranim igracima to je najbolje sto imamo
8

8

pre 7 meseci

442 test Mitrović i Tadić lažna 9 izvlači se po loptu između protivničkih linija odbrane i napada . Levo Kostić desno Živković obojica bi bili rasterećeni iza leđa imaju bekove . E tu bi ja glumio Gvardiolu i na levog beka stavio Pavlovića , desno bi probao Milankovića prem da je on to i igrao u Firenci. U sredini SMS iza njega Gudelj ili Lukić . Centralne bekove stavite vi
2

2305

pre 7 meseci

hahahhajajajajajaj Gundelj u vezi. sta vi ljudi gledate mi smo fudbalski nepismena nacija definitivno

ГОШЋА

pre 7 meseci

Овај Пикси када је преузео репрезентацију, некако је нама навијачима вратио неку жељу за гледањем репрезентације, међутим верујем да сада 90% људи не може да га гледа…Толико је више досадан, са једном те истом тактиком, да су нас сви прочитали и сви знају наше потезе унапред…Ми и да се пласирамо на ЕП, ништа мања брука неће да буде него на СП, још замислите да нам у групи западне Албанија, па они би нас уништили са игром каквом тренутно играју.
s

sta sve necu procitati

pre 7 meseci

A gvardiola menja?zanimljiv ti je?pa nije ovo cirkus,igramo sa onim sto imamo i to koristimo maximalno ne dobijaju nas vise amaterske ekipe i napredujemo,to sto bi ti da dobijes brazil sa svim svetskim zvezdama samo znaci da se razumes u fudbal i da tebe treba postaviti za selektora

ГОШЋА

pre 7 meseci

Ко је поменуо Гвардиолу? Уосталом ми оно што имамо, далеко да користимо то. Зашто не игра Самарџић? Зашто неки играчи не добијају позив у репку, а ту су увек менаџерски играчи који греју клупе у клубовима. Тако да не с****
L

Ljudi,

pre 7 meseci

ja sam uveren da ove odgovore Piksi lično...
s

sta sve necu cuti

pre 7 meseci

Kakav crni Samardzic?sta ce Samardzic da promeni?nije on mesi.Koji drugi igraci?koji su to bolji nego ovi sto su pozvani?nije ti ovo menazer covece

ГОШЋА

pre 7 meseci

хахахахахаххаха, очигледно си неки клинац од 16,17 година…
g

gx

pre 7 meseci

To je to..bolje i nemamo...srećno momci!
g

giop

pre 7 meseci

Ima dosta boljih, ali se ne prate kao ovi manekeni!
p

podrska

pre 7 meseci

Dobra postavka,bolje nemamo,bitno je da uhvatimo kontinuitet i da idemo na sva veca takmicenja pa cemo postepeno napredovati,to sto neki hoce odmah da tucemo francusku i argentinu to je do njihovog poznavanja fudbala
C

CaleB pravi

pre 7 meseci

Dakle....ovaj covek stvarno nema pojma,,,nema nama spasa.
B

Babaroga

pre 7 meseci

Gde je Mladenović? Kad god je odigrao u reprezentaciji, odigrao je top, i u Panatinaikosu isto kida
h

hx

pre 7 meseci

Bas kida u Panatinaikos.....;+)
J

JovanCZV

pre 7 meseci

Erakovic izmedju Pavlovica i Milenkovica daj probaj covecee
n

navijač12345

pre 7 meseci

Nista ne menjaj,interesi cigana i grobara ostavite po strani
V

Vasilis

pre 7 meseci

SMS i Tadic je verovatno jedino vise pogresno nego Mitar i Vlahovic kad pocinju.
n

nikolandjelo

pre 7 meseci

Mitar i Vlahović uopšte nije pogrešno kad bi imali trećeg kao alternativu. Ali pošto je Prijović, koji je naš najbolji napadač posle njih dvojice, izabrao lovu umesto ozbiljnog fudbala, a poluproizvod Luka Jović, inače bivši fudbaler, koji je u karijeri trajao sezonu ipo za svojih još malo 26 godina, a Joveljić, Dj.Jovanović, Pavkov, Ratkov itd nisu ta klasa, onda Vlahović mora na klupu. Jednostavno.
V

Vasilis

pre 7 meseci

Drugacijeg sam misljenja, nekako su mi uvek Mitar i Vlahovic gusili jedan drugog kad igraju od starta. Mogu 30ak min zajedno, ali kad pocinju bude bas lose.
n

nikolandjelo

pre 7 meseci

To što su loši zajedno nije do njih, nego do selektora, tačnije do nepostojanja istog. Znaš kako bi se druže moj Mitar i Duci lepo slagali, samo kad bi neko znao da postavi igru. Mladenović i Boranijašević ofanzivni bekovi ali u formaciji 4-4-2. Obavezno Ivan Ilić u vezi i obavezno Sms na tribine. E onda sve može, i sa dva krila i sa rombom, ali jbg.

Marko Pavlovic

pre 7 meseci

Donekle se i slažem. Tadić mi mogao malo da oseti klupu, a da Sergej konačno preuzme palicu lidera. Poručnik na delu. Aco, Sergej. Srbija je uz Vas. Aco Smederevo je posebno iz tebe
к

курии

pre 7 meseci

Брате, дај 4 назад, макар покушај, ионако смо већ на Евру...
H

Holse

pre 7 meseci

Ovo je najbolje sto trenutno imamo,ali realno tanak tim ,ako bude nereseno bicu zadovoljan
V

Veljko9

pre 7 meseci

Lukic se tek vratio od povrede i bio najgori na svetskom zasto on od pocetka umesto Ilica? Zasto Gudelj na stoperu?
n

nikolandjelo

pre 7 meseci

Najgori na prvenstvu su bili Sms, A.Živković, Gudelj, i Veljković, a posledično je i Milenković izgledao tragikomično jer pored pomenute četvorke rupčaga, nije ni mogao sve da krpi, i bio stalno na vatrometini.
V

Veljko9

pre 7 meseci

Zivkovic imao dve asistencije i nazalost dve stative sa oko 25M ali steta, on je bio jedan od boljih a u odbrani Veljkovic los i Milenkovic ofsajd zamka njegov gol..
n

nikolandjelo

pre 7 meseci

Zbog Žileta na desnoj strani je duvalo na sve strane. Em loš, neupotrebljiv u napadu, em pozadi promaja. Najgori "izum" našeg, nadam se, bivšeg selektora Piksija.