Komentari na vest

Srbin iz Lige 2 skenira Krasoa: Biće veliki Zvezdin pogodak, kreće se između linija, teško ga je čuvati....

G

Gostimirovic

pre 11 meseci

Nisic skenira Krassoa,a Marin vec god.dana pregovara sa njim,sta sad on skenira???
R

Reeeeeeeez

pre 11 meseci

Kinsly Coman ????? xax isti cale
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Auuu koliko je onaj mali paćenik ukrao Nikova dole u komentarima. Od poslednjih 20 komentara njegovih je 15 sa ukradenim Nikovima.
S

Svabo

pre 11 meseci

Ovaj igra dosta dobro izmedju linija - u Srbiji protiv Zvezde timovi igraju u jednoj liniji - onoj na 16 m od gola 😉 igra tako sto se linije napada i sredine terena s
?

???

pre 11 meseci

Ja bi sad ubrzao vreme, da se svi zeljeni transferi odrade, da se zreb odradi, da krene himna lige sampiona na marakani, da krene huk marakane, da svima noge drhte, da vidim novog trenera i novi tim. Odavno nisam imao ovakvu euforiju kad je nasa zvezda u pitanju. ceo zivot me sprdaju svi zivi, kazu da verujes zeni koliko zvezdi de bi ti kraj bio. Kad je zvezda u pitanju ja verujem da mozemo ls da osvojimo, pred punom marakanom nema koga ne mozemo da pobedimo. Gazicemo mi ponovo sve mi na to mirise
D

Darkoki@???

pre 11 meseci

@??? - Bravo za komentar! Volim takve odmerene komentare, koji našim protivnicima ne ostavljaju ni gram nade! Daće Bog, da ove godine osvojimo LŠ i da svim nevdernim Tomama dokažemo da se i sa drugoligaškim fudbalerima iz Feancuske i onima koji su na pozajmicama, vrlo lako može osvojiti LŠ. Uostalom Z vezda im a iskustva i znanja kako se to radi!
A

Anonimna dojava

pre 11 meseci

Ne znam da li znate ali nasa Crvena Zvezda ce osvojiti Ligu Sampiona ali za 2-3 godine stpute se jos samo malo ! Ne pitajte me samo kako znam i ne nisam ironican ! Sve sto je potrebno jeste samo malo ,,vere"
s

samo jedan gost

pre 11 meseci

Ja ne kapiram jesu li ovo ironicni komentari ili niste normalni? :D
N

Nele 007

pre 11 meseci

Nasa Zvezda je vec bila sampion Evrope i Sveta a vas partizan kad na vrbi rodi grozd.
@

@Anonimna dojava

pre 11 meseci

Notingen Forest je sa igracima koji su igrali u drugoj ligi osvojio titulu Lige Sampiona i to dva puta za redom.
@

@Darkoki

pre 11 meseci

Ej smesni covece jesi li cuo za Notingen Forest..opasni su to igraci iz druge lige...
D

Dunnav

pre 11 meseci

Vi radite isto sto i Partizan u kosarci. Do juce ste prozivali kkp da su Kamerun, pa sada i vi to postajete. Od ovakvih eksperimenata u 9/10 slucajeva bude totalni promasaj jer jedno je dovesti brdo igraca a nesto sasvim drugo je uigrati ih i stvoriti dobar tim. Jos jedna stvar ovi stranci dolaze tu zbog love i LS i cim im prodju ugovori oni pale dalje. Ne interesuju njih titule i trofeji u Srbiji. Najgore od svega je sto se gubi identitet, ali sta ja vama da pricam. Napale vas sa novinskim naslovima o skupocenim strancima, iako ih u zivotu niste gledali, i vi znate da su to top pojacanja. Sad sve vise se provlaci taj narativ pa sta ce ona glupa granica o broju stranaca. Neki su vec i poceli sa sta ce nama domaci igraci kada nisu kvalitetni ili klinci koji pojma nemaju. Pa nemaju kad nisu posteno ni dobili sansu. Ako vas je sada bilo i 10.000 na stadionu u ovoj sezoni, ovo kad pukne sa ovom legijom stranaca, nece vas biti ni 5.000 sa sve gomilom one klincadije sa Severa koje fudbal i klub ne interesuje niti zbog istog dolaze.
R

Raša P

pre 11 meseci

Preći ćemo na košarku ako propadnemo u fudbalu.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Samo znamo da dovodimo trećerazredni igrači. U ligi šampiona ima da služimo za popravljanje gol razlike.
K

Kaži

pre 11 meseci

Ti nama, koga bi ti doveo, možda Halanda ili Mbapea, bože dragi.
'

'Nele 007

pre 11 meseci

@Zvlat BG. Bravo za komentar. Nismo mi dorasli za Evropu.
N

Nele 007

pre 11 meseci

Nece tvoj partizan stici ni do grupne faze LK...mene bas boli uvo sto mi krades nik al zeza te onaj zarez ispred slova N...kradi slobodno imas moju dozvolu ali je glupo da san sebi odgovaras... hahahaha..kuku lele..sam sa sobom... buhahaha.
D

Don Vito Korleone@Zvlat BG

pre 11 meseci

@Zvlat - Zvlate, nisam očekivao toliku količinu gneva od tebe, prema dovođenju trećerazrednih igrača! Pa šta, zar recimo Late Lat, rezervista iz Italije na pozajmici u Švajcarskoj, ne može da eksplodira u grupnoj fazi LŠ i da mnogima pomrsi račune?! Ili recimo zar Ž.F. Krasoa, koji je istinska zvezda francuskog drugoligaškog fudbala, zar on ne može da spusti na zemlju velikane poput PSŽ, Bajerna, Mančester Sitija. Pre svega njega su već kontaktirali francuski velikani poput PSŽ, Lensa, Marselja, Lila, da ih pojača za učešće u evro kupovima, ali jok neće da može, tu je na površinu isplivala sposobnost g. Terzića koji je pred nosem kremu francuskog fudbala ukrao sjajanog Ž.F. Krasoa. Respekt za g. Terzića i njegovu ekipu menadžera!
D

Daniel mili

pre 11 meseci

Krasso je daleko od zvezde bar tako pisu fr portali
S

Savatije

pre 11 meseci

L’equipe pre 30 min objavio da dolazi u Zvezdu
l

lion zion

pre 11 meseci

ovo je falcineli na steroidima otprilike,sto i nije tako lose
G

GostGostuje

pre 11 meseci

Mozete da pricate za Terzu sto god ocete ali coek radi ozbiljan i Kvalitetan posao . Svi ce da ne napadaju zbog toga ali evo par cinjenica: Od kad je on dosao klub je procvjetao. Od kad je on dosao usli smo u Ligu Evrope. Od kad je on dosao usli smo u Ligu Sampiona. Od kad je on dosao igramo standardno u Evropska takmicenja. Od kad je on dosao doveo je ozbiljne igrace “ Marin , Dragovic Boaci ( prvi mandat) itd. Poceli smo da kupujemo ozbiljne igrace , Mnogo ozbiljan trener dosao u klub . Mo malo stariji se sjecamo kad nije bilo ni za sampon , ni za struju. Zabrane za Evropu itd. Da se razumijemo , svi kradu pa I on , ali ovaj makar nesto radi . Mi smo takvo podrucije da drugacije funkcioneri ne umiju bez tako . Pogledajte Grobare i njihovu upravu ( ne daj Boze nikome ) ? Raspad . Sto se tice privatizacije ne prizivajte je molim vas da ne dodje neki doktor , izvuce pare I ugasi nas. Nema potrebe za tim .
z

zks

pre 11 meseci

Bravo!
N

Nele 007

pre 11 meseci

Bravo!
D

Darkoki@GostGostuje

pre 11 meseci

@Gost Gostuje - Jeste, u pravu si. Terza je Zvezdu podigao na jedan veći nivo! Među onih 78 igrača koje je g. Teza doveo za 9 godina svog mukotrpnog rada, većina njih su se pokazali kao prava pojačanja, tačno po meri za igranje u Evropi. Setimo se samo poslednjih svetlih primera, kao npr. Rišairo, Kulibali, Dioni, Bakajoko, Mustafa, Van la Para, ili onih gromada iz prošlo jesenke grupne faze LE, u kojoj su igrali, Ben, Kanga, Sanogo, Bukari, Kulibali, Kangva, Mustafa, kada smo na kraju sa svima njima zauzeli "sjajno" četvrto mesto! Podrška za g. Terzića!
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Od kada je on došao dug nam je narastao na 100 miliona evra. Promašio je 56 od 60 fudbalera koje je doveo...
G

GostGostuje

pre 11 meseci

Necu da se raspravljam sa vama ,pesimizam ubi ovaj narod . On Jeste Mnogo promasaja imao, ali koliko mu je bio buget godisnji? Pogledajte Evropske timove koliko imaju promasaja? Imaju svoje akademije, kupuju igrace od 17-18 godina ,20 godina za po 5-10 miliona . Od 100 promase 98 . Sam primjer kod nas koliko ih je uspjelo sto su otisli u City ili tome slicno ? Razvoj kluba ide u dobrom smjeru . Barsa Milijardu duguje pa i dalje dovodi igrace po 100 miliona.
О

Оћемо

pre 11 meseci

Боаћија
D

Dzo Black

pre 11 meseci

Ma kaki bre sve su ovo sami promasaji, vi nemate spica od vremena kada su igrali Marko i Nikola!!!
d

dokle bre vise

pre 11 meseci

kad se sedim prica za kulibalija, pa spiridona, risaria ...
@

@dokle

pre 11 meseci

Sve dok bude Uefa finansirala...znaci minimum jos deset godina.
R

Raša P

pre 11 meseci

Late Lat je klasičan špic a Kraso je nešto povučeniji i ima veliki radijus kretanja. Odlična pojačanja smo doveli! Lično mislim da će Stamenić biti otkrovenje a da će Kangwa pokazati mnogo više nego do sada. Očekujem mnogo i od Spajića a očekujem i povratak A. Đurića iz Domžala umesto Eraka. A ono što naj više želim je da navijači dolaze u većem broju na stadion da daju punu podršku ekipi koja će, po mom skromnom mišljenju, igrati kao ekipa iz Barija.
G

Gostyyy

pre 11 meseci

Late Lat je sve samo ne klasican spic
G

Gost Djape@Raša P

pre 11 meseci

@Raša P – “A ono što naj više želim je da navijači dolaze u većem broju na stadion”, iščupano iz konteksta komentara “Raša P”! Naravno, sada posle dolaska ovih francuskih drugoligaških vedeta, kao i onih sa pozajmica u Švajcarskoj, navijači će početi da dolaze u masama, jer navijači Zvezde su k’o ludi bez ovih igrača iz druge francuske lige ili sa pozajmica iz Švajcarske. Navijači Zvezde u suštini ne vole da gledaju svoje mlade igrače, oni više vole da gledaju ove gromade iz druge lige (Francuske). Setimo se svetlih primera poput Dionija, Kulibalija, Mustafe, Bajakoka, Van la Pare, Rišaira i ostalih bakrača, koji su takođe bili pokupljeni s konca i konopca, iz raznih drugih liga po Evropi.
@

@Gost djape

pre 11 meseci

Bar ja ne volim da gledam bg mangupe koji ne umeju ni dva pasa da spoje...sve tatini sinovi.. zbog takvih antitalenata i Zvezda moze da propade...Evo cak ni Erakovica ne zele... Zato ocekujemo sto pre kvalitetna pojacanja..
R

Raša P

pre 11 meseci

@gostđape Ima i istine u tvom komentaru. Ja i dalje mislim da Srbija više nije u stanju da izbaci kvalitetnog mladog igrača za LŠ i LE. Svi mladi koji su napravili iskorak su to uradili zaobilaznim putem a ne iz našeg fudbala. Što se tiče navijača tu Zvezda nema problem kao ostatak lige. U Evropi dođe po 45000.U gradu kao što je Beograd je sramota da klub kao što je Zvezda u Super ligi gleda u prosekom oko 7000.Zato sam i napisao da bi voleo više publike jer sam ubeđen da smo napravili odličan tim. Ima tu još stvari o kojima se može diskutovati ali da mi komentar ne bude duži od teksta ja završi
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

U poslednje vreme, svaki dan se kradu Zvezdaški Nikovi od jednog istog lika koji se predstavlja da je Zvezdaš a okolo naokolo uvijeno kroz oblande uvek proziva Zvezdu i Zvezdine igrače. Najviše krade moj Nik, a dosta često krade Nik Zvlat BG, CaleB pravi, Nele 007, vidim sada da je ukrao i Nik Sladajac. Ali lako se prepoznaje jer mu je svaki tekst isti samo promeni ukradeni Nik. Treba ga razumeti, nije lako biti 6 godina bez titule, nije lako gledati Zvezdu 3 puta u 5 godina u LŠ, nije lako biti komšija Evropskog i Svetskog šampiona. Neka ga neka pati.
s

silo

pre 11 meseci

Zar nije nik Sladajac nik lika koji navija za partizan? Lomnica I Sladaja sela u blizini... kalcopolista je iz lomnice provereno!
e

edo555

pre 11 meseci

Ajde bre smarate vise sakradjama nikova i ko se kako predstavlja

Darkoki

pre 11 meseci

Uloguj se pa ti nece niko krasti Nik..aj nek proba moj ukrasti🙂🙂🙂
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

@Darkoki. Ne mogu da se registrujem imam neki problem sa mejlom. A i šta je njemu problem da stavi tačku ispred ili iza Nika pa opet može sa tudjim Nikom da ostavlja komentare i ako si registrovan. Kradja tudjih Nikova je čista boles.
Ј

Јосиф

pre 11 meseci

Значи лажна деветка, нешто као Бен када је стигао у звезди! Све неке лажне деветке, полушпицеви, полукрила. Ми и поред Олајинке и Красоа, још немамо деветку. Веч видим да сујетни шиља остаје бар до јануара!
G

Gostyyy

pre 11 meseci

O tome sam juce pricao. Nadam se da nece biti kasno kad shvate da nemamo pravog spica
V

Vtrs

pre 11 meseci

Ne kritikujte bez osnova,prelazni rok nije ni poceo,naravno da dolazi spic
e

erceze

pre 11 meseci

Na Wikipediji vec pise da je igrac Crvene Zvezde...
L

Luchito Lautaro

pre 11 meseci

Lepo je Marin govorio, kako ici skautirati po belom svetu, spavati svaku noc po hotelima,, jesti po restoranima a ne kod kuce kuvano na kasiku i jeste zapravo jedna od tezih profesija. I da ce se plodovi njegovog a i Mitrovog rada (vise zaduzen za YouTube) videti tek za par godina. Olinjaka, Stamenic pa sad Krasa i Kafe Latte su tek pocetak stvaranja najboljeg tima jos od Barija a verovatno i jaceg. Samo da ne primimo po 5, 6 komada jer Bakarije nije cudotvorac nego da dobijemo po neku, znacilo bi mnogo za svlacionicu. Napred Terza i momci!
D

Dragan Jutka

pre 11 meseci

Licno sam ga video kako u restoranu jede suvi dnevni obrok. Da bi ustedeli i ophodili se domacinski bukirali mu Arbnb, shared rooms. Pa se vi sprdajte kako je “lako njemu”.
r

realni Zvezdas

pre 11 meseci

Sve je super sa ova dva igrača koji su ekstremno brzi, ali nama treba jedan pravi robusni centarfor, koji će rešavati ko od šale situacije u 16 metara. Ostaje da se vidi šta ćemo sa defanzivnom, dal' će ostati Dragović i Eraković. Na sredini će verovatno Ado i još jedno pojačanje. Složiće se odlična ekipa...
N

Nele 007

pre 11 meseci

Opasan je stari vuk Terza a nista manje opasan Bahar... pogledajte kako udruzeno u saradnji sa Marinom kopletiraju vrlo kvalitetnu ekipu.
A

Adžićq

pre 11 meseci

Zasto zaboraviti Mrkelu? On je zapravo alfa i omega koji stoji iza svakog pojacanja. Samo se ne eksponira. Cuti i radi. Preiskusni sportski radnik.
e

esex.

pre 11 meseci

Iskreno,i meni se svidja kako rade posle duze vremena..kraso i olajnika su zaista nivo iznad svega sto smo do sada gledali od stranaca..nego,oko odlazaka sam malo zabrinut,nikako da potvrde odlazak pesica i borjana pa da to bude i zvanicno..najavljuju se odlasci radulovica,knezevica,stanica za sitne pare ali i procente..mislim da je motika potvrdjen...videcemo sta ce biti sa stankovicem.
N

Nele 007

pre 11 meseci

Igrace koje ocekujemo i koje bi valjalo dovesti: Omri jer je otisao Borjan a Omri je deset godina mladji brzi i bolji golman, Degenek, Milivojevic, Ado koji je srusio Real Madrid, Kraso 17 golova i 12 asistencija mnogo kvalitetan napadac, Late Lat takodje kvalitet...onda organizatior igre oko kog ce da se gradi igra..Ako se proda Erakovic onda stoper i bek levi..
B

BG CZ

pre 11 meseci

Za Ls: Omri, Degenek, Ristic( Azarov) Dragovic Spajic Ado Bukari Olajinka Kraso, Late Lat..fali samo desetka ili cemo biti primorani da igramo sa Ivanicem..rezereve Kanga, Kagva, Milivojevic, Katai.....Za Superligu; Omri, Rodic, Degenek, Dragovic,Spajic, Milivojevic Bukari Olajinka Kraso Ivanic Katai..
Z

Zgonjanin

pre 11 meseci

Ja pratim drugu ligu godinama zbog kladionice, tako da kratko rečeno za ove koji ne znaju Kraso vam je u drugoj ligi kao Mbape u prvoj francuskoj. Biće on ekstra pojačanje za zvezdu samo ako dodje !!!
G

GOST 510

pre 11 meseci

I onda su se za toga Mbapea otimali najači francuski, engleski, nemački , italijanski, portugalski ... i ko zna sve čiji klubovi a on je rešio da ode u evropsku zvezdu jer mu je to bio san još kao detetu u Africi. Svakom tom crncu je san zapadna Evropa i ne bi ga ni na silu oterali odande da je ikako mogao da ostane. Zabole njega za LŠ i zvezdu i Srbiju za koje nije ni čuo kada mu je tamo svake nedelje utakmica na nivou evropskih kupova.
M

Manche

pre 11 meseci

Mislim da je upravo tim igraca koji treba Zvezdi, jer pored toga sto zna da postigne gol (mnogi u Zvezdi nisu znali) zna i da razigrava druge igrace, a iza njega je ozbiljna druzina (Ivanic, Katai, Olajinka, Bukari...) I kao takav, odlican je i da igra u paru sa drugim napadacem. Licno bih voleo da vidim Kataija sa njim u spicu.
m

maestro

pre 11 meseci

Katai i Ivanic odlicni igraci ali Zvezdi je potreban mnogo bolji centralni vezni ..prava desetka.
q

quo wadis?

pre 11 meseci

Biće il pokojnik il pukovnik!
m

maestro

pre 11 meseci

Bice jaca Zvezda to sigurno.
N

Nele 007

pre 11 meseci

Protv ovog igraca su grobari njih razumem jer ne zele da Zvezda bude jaka..neki zvesdasi kojima je interesu da igraju njihovi sinovi,prijatelji kumovi,( oni od kojih bi imali interes) i njih razumem ali takvi Zvezdi ne trebaju. Zvezdi je potreban kvalitet a Kraso ga ima.
V

Važno

pre 11 meseci

da ti spavaš od 0 24 na vestima.
N

Nele 007

pre 11 meseci

@Vazno je da i ti spavas i da ti smetaju kvalitetni igraci Zvezde.
t

td

pre 11 meseci

Kraso ne ceka loptu u 16 estercu on trazi prostor a kad ima loptu on reseta.
T

Tfca

pre 11 meseci

late let-kraso... puna mreza protivnika.
L

Lkj

pre 11 meseci

Marin izabrao kvalitetnog napadaca.
R

Rtd

pre 11 meseci

Strasan igrac... odlicno radi nasa uprava
D

Dxa

pre 11 meseci

Zver od napadaca.
D

Dare 22

pre 11 meseci

Gol masina
S

Santoro

pre 11 meseci

Pre svega svidja mi se sto u ovom orelaznom roku dovodimo igrace sa rezultatima. Kraso 17 golova , Late Lat 16 golova , Olajinka 14 golova. Kraso je tip napadaca kao onaj Pjer iz Haife , gledao sam ga par puta i moze se reci da se Sent Etjen spasio trece zahvaljujuci njemu.
G

Gostyyy

pre 11 meseci

Kraso i Pjero imaju jedino zajednicko to sto su igrali u francuskoj drugoj ligi. Kao igraci dva razlicita sveta.
S

Sabago

pre 11 meseci

Una li neko kako se zcaove otac Jovana Nišica?
N

Nele 007

pre 11 meseci

Top pojacanje.
D

Deka PG

pre 11 meseci

Ko je Nenad Lukić
s

sin...

pre 11 meseci

Steve pevača....
4

42424

pre 11 meseci

Iz Honveda ako mislimo na istog.
F

Fm’d

pre 11 meseci

Bivsi igrac TSC-a. Polušpic starog kova, opasan igrac. Iako sam Zvezdas, za dobrobit naseg fudbala voleo bih da ga vidim u Partizanu, i njega i ovog Nišića. Bili bi top pojačanja za Partizan.
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Teško ga je čuvati u Francuskoj drugoj ligi, nama treba napadač koga će teško čuvati odbrambeni fudbaleri u ligi šampiona!
2

220603

pre 11 meseci

Mbape ili Haland mozda? Dao je 17 golova u drugoj Francuskoj ligi, polako, dajte da mu damo sansu, nemamo mi 100 miliona budzet pa da dovodimo napadace od kojih ce defanzivci u ligi sampiona da strepe.
G

GostHilti

pre 11 meseci

Za takvog mi nemamo novca ni za platu a komoli transfer
M

Ma šta kažeš

pre 11 meseci

Neće Haland da dođe u Beograd, iako smo mu nudili milione koje nemamo.
x

x13

pre 11 meseci

Na osnovu prikazanih igara i odbrabeni igraci u LS tesko ce ga cuvati.