@KeralaBlasters
@KeralaBlasters

Srbin stigao u Indiju, Vukomanović preuzeo Keralu

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.06.21. | 15:36

"Nisam oklevao ni sekunde", poručuje mladi stručnjak

Sprski strateg Ivan Vukomanović promovisan je u novog šefa struke indijskog kluba Kerala Blasters. Bivši trener Standarda iz Liježa, Slovana iz Bratislave i Apolona iz Limasola zvanično je 10. trener u istoriji kluba koji je osnovan 2014. godine.

Od dosadašnjih devet, osmorica su bila strani treneri, od čega četvorica Engleza, dvojica Holanđana i po jedan Irac, Portugalac i Španac. Jedini Indijac bio je Išgfak Ahmed, koji je privremeno vodio ekipu pre Vukomanovićevog dolaska.

Izabrane vesti

"Od mog prvog kontakta sa klupskim direktorima osećaj je bio pozitivan. Imaju profesionalan pristup svojoj viziji, što mi je pružilo vrlo dobar osećaj. Nakon što sam video armiju navijača i podršku koju ima klub, nisam oklevao ni sekunde. Odmah sam znao da želim da postanem deo ove porodice i veoma mi je drago što se to dogodilo. Nadam se da ćemo svi zajedno raditi na tome da svi koji vole ovaj klub budu srećni i ponosni", rekao je Vukomanović.

Kerala je dva puta bila vicešampion u svojoj istoriji, a prošlu sezonu je okončala na razoaravajućem 10. mestu na tabeli. Cilj je da se u narednoj rezultati drastično poprave, pa je pred Vukomanovićem ozbiljan izazov.



tagovi

Kerala Blasters

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara