Komentari na vest

Sremčević i Zečević kandidovani za Zlatnog dečka

v

vulex

pre 13 dana

A Mijatovic i Nedeljkovic? Jan Carlo Simic?
V

Veljko9

pre 13 dana

Ovi iz zvezde ako nisu planirali da daju minutazu Urosu ne znam zasto ga nisu ostavili na pozajmicu u Lucanima...
g

gjokaj

pre 13 dana

Znaci nista od gruje i brace srankovic?
M

Marko Šulj

pre 13 dana

Mitar samo brusi dijamante. Koliko je samo mladih igraca napravio, doveo... Steta sto Miloj ne voli mlade, inace bi red za kupovinu igraca bio do Užica (SUR Užice, na Autokomandi). Sve iz liga petice. I polako bez guranja.
G

Guh

pre 13 dana

Katanac na jsd
D

Dejani

pre 13 dana

Džaba mu to kada ne igra. Kako da igrač napreduje ako samo sjedi na klupi i trenira..
A

ApsolutnoJa

pre 13 dana

Pa ovo je smesno
N

Navijac iz Lucana

pre 13 dana

Tvrdim vam da ce Sremcevic sledece sezone biti jedan od najboljih, 3 godine sam ga gledao kako odrasta u Lucanima i taj mentalni sklop je njegovo najjace oruzije, kad se privikne i dobije pravu sansu tek onda cete shvatiti sta smo proizveli u nasem malom mestu
c

cccc

pre 13 dana

Ali prijatelju neko bi mu trebao dati šansu bar po poluvreme na 5-6 utakmica kao ovim strancima ili npr Lučiću koji je forsira do iznemoglosti a ništa nije pokazao.
N

Nesko u zatvor

pre 13 dana

Sa zetom Milosevicem. Poslato u Uefu.
N

Nenad1246

pre 13 dana

Sremčević? I zaboravili smo na ta dva sprcana miliona. Nego na leto gledati da vratimo Mijatovića na pozajmicu kako znamo i umemo ako ne može nešto bolje.
l

lol12

pre 13 dana

Sta ti znas.Decko je godinu dana mladji od Mijata,jos je maloletan a ti si se nasao da ga kritikujes.Nije ni Mijat pre godinu dana bio sto je bio ove sezone,nek se privikne na sve sto Zvezda nosi a ne odmah zakljucci posle 2 utakmice deteta.
N

Nenad1246

pre 13 dana

Ili jesi ili nisi. Ne možeš da se šetaš na terenu u dresu Zvezde i valjaš ko baba sa 18 godina. Još da je šorc imao džepove ruke bi gurno u njih jer je tako izgledao na terenu. Ni u Lučanima nije ništa ni pokazao ni odigrao što bi ovde bilo bolje. Ovo je bila kupovina sa se zadovolje stručnjaci po portalima i ostali tutumraci koji nisu pogledali utakmicu Lučana al znaju da je ovaj Runi posle jednog gola što nam je dao. Lazović je u njegovim godinama nosio Zvezdu i sve one tutumrake koji su tad igrali. Šteta samo što nije odigrao još koju sezonu sad kad ima sa kim da igra.
T

Ti

pre 13 dana

Si jedan od najvećih pljuvača na ovom portalu, ti do podne mrziš sebe, a posle se lečiš porukama ovde.
N

Nenad1246

pre 13 dana

Istina nije pljuvanje naučite već jednom. Doduše u nas je istina najveće zlo i gore od promaje ali bože moj šta da se radi kad je tako kako je. A pod mojim nikom pljuje onaj lik što ih sve izmenja ja samo pišem onako kako je ni manje ni više.
D

Dokle bre doklee

pre 13 dana

Sankcija za Mladost i Imt!!!
S

Skandallll

pre 13 dana

Mladost-Imt?? Ko preuzima odgovornost?
J

Just

pre 13 dana

Zecevic se ne poziva za nikad slabiju u21 reprezentaciju Sremcevic ne igra u Czv Toliko o "strucnosti" nasih trenera
A

Alex Alex@Just

pre 13 dana

@Just - Druže Just, kako da Sremčević igra u Zvezdi, kada ima tu nesreću da na njegovom mestu igra supertalentovani Nedaje, specijalista za padanje preko lopte na gol liniji?! U istoj poziciji je bio i Kabić i on je imao nesreću da na njegovom mestu igraju dva supertalenta iz Afrike Onjalika i Brukari. Koliko su ovi supertalenti iz Afrike dobri, to se najbolje videlo u grupnoj fazi LŠ i zato nije čudno što imaju unapred rezervisana mesta u timu!
N

Nenad1246

pre 13 dana

Da eno Kabić rastura.