Sremčević samouveren na Marakani: Rekord mi nije teret, već vetar u leđa

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.02.24. | 15:50

Dosadašnji napadač Mladosti zadužio dres sa brojem 31

Uroš Sremčević je promovisan kao novi fudbaler Crvene zvezde. Dosadašnji napadač Mladosti iz Lučana potpisao je trogodišnji ugovor, a nakon što u aprilu postane punoletan, produžiće ga na još jednu sezonu.

Izabrane vesti

„Utisci su zaista prelepi, jer sam od malena sanjao da obučem Zvezdin dres i sada mi se to ostvarilo. Daću sve od sebe da se predstavim u što boljem svetlu. Zaista sam imao veliku želju da dođem i dogovor sa čelnicima Zvezde je bio brz, što se mene tiče. Upoznao sam sve saigrače na Kipru već, kao i trenera Milojevića sa kojim sam razgovarao i znam šta se traži od mene“, rekao je Sremčević na zvaničnoj promociji.

Sremčević u društvu menadžera, Uroša Jakovljevića i Zorana PavlovićaSremčević u društvu menadžera, Uroša Jakovljevića i Zorana Pavlovića

Uroš je najskuplji fudbaler u istoriji Super lige, transfer je vredan dva miliona evra, a nosiće dres sa brojem 31.

„Ne predstavlja mi to teret, nego vetar u leđa da treniram još jače“,

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela istakao je da je Sremčević odličnim igrama u dresu Mladosti skrenuo pažnju.

„Prvi cilj naše transfer politike je dovođenje mladih igrača iz prvenstva i uvek je zadovoljstvo kada se takav fudbaler pojavi i završi kod nas. Očekujemo mnogo od Uroša i nadam se da će se brzo adaptirati na sve obaveze koje ga čekaju u Zvezdi, te da će ostvariti naše i svoje želje. Što se tiče prelaznog roka, tražimo igrača na poziciji levog beka i nadam se da ćemo to uskoro rešiti“, rekao je Mrkela.


tagovi

Uroš SremčevićMitar Mrkela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara