Komentari na vest

Srnić: Pritisak je bio veliki, ali u tim situacijama smo najjači

V

VRANjANAC DS 1989

pre oko 2 godine

Momče svaka ti čast kako si odigrao u derbiju, pratio sam ovog momka još kada je igrao u kadetima, on i njegov brat su bili u tom vremenu najtalentivaniji u toj generaciji, još jednom svaka čast na odigranoj tekmi u derbiju, a ovi koji loše pričaju kako nema pojma, nemate vi pojma, Srna je Dr.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Bravo Slavoljube, ZA SVE ŠTO SI DO SADA PRUŽIO I URADIO ZA ZVEZDU. VOLEO BIH DA OSTANEŠ U ZVEZDI DO KRAJA KARIJERE.
M

Manolad

pre oko 2 godine

Bravo srna bio si jedan od boljih polivalentan si igrac iako si najvise limitiran sto se tice fudbalskog znanja. Trebaju nam 2 prodorna krila to je uocljivo jer katai polako gubi dah I svezinu kako se blizi najvazniji period sezone. Deremo ih na svaki front u cetvrtak postajemo lideri.
?

???

pre oko 2 godine

Svaka čast Srniću, dobar momak, korektan igrač... Ali ako posle dve LŠ i tri proleća u LE, mi ne možemo da nadjemo kvalitetnijeg igrača od Srnića, e da ga J onda.
d

darkobg

pre oko 2 godine

Srna odlican. Bravo majstore

Pule

pre oko 2 godine

Ovog decka treba forsirati na desnom beku ,skolovan igrac obavlja zadatke ,za duel igre nije nema neki pas za sredinu bolji bi bio na brku dosta,gobeljica prodati sa gajicem a ovu dvojicu na desnkm beku forsirati
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

I ja sam isto to pomislio vise puta, ne znam zasto se to ne proba, pogotovo kada igramo sa trojicom pozadi. Dok je igrao krilo najvise se pricalo o tome kako doprinosi defanzivi, samim tim ne vidim da je defanzivno los.
d

dejanera

pre oko 2 godine

Kad je dolazio, prosle godine, pricali su da je doveden kao zamena za Rodica!