Marko Milošević (Napredak)
Marko Milošević (Napredak)

Srpska pijaca: Javor doveo Vargu, golmanska rokada u Kruševcu, novajlija na Banjici

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.01.20. | 08:23

Napredak pustio jednog, doveo drugog čuvara mreže

Sve je više transfera na domaćoj fudbalskoj sceni sada kada je zimski prelazni rok zvanično krenuo.

Počnimo od Ivanjice. Javor je doveo još jednog novog igrača, u pitanju je Saša Varga, koji je došao iz slovenačkog Radomlja. Nastupajući za tamošnjeg drugoligaša, Varga je postigao 14 golova na 22 utakmice, što mu je bila preporuka za povratak u Srbiju, gde je prethodno nastupao za Rad, Bežaniju, Sinđelić.

Izabrane vesti

Vargi su golovi u krvi, pošto je sin nekadašnjeg napadača Partizana Zvonka Varge. Novi igrač Javora je potpisao ugovor do juna 2022. godine.

U Kruševcu se desila promena na golu. Dosadašnji čuvar mreže Napretka Marko Milošević odlazi u Kazahstan. On je uz dozvolu kluba prešao u redove novog prvoligaša Kaspija, a ide kao slobodan igrač.
Izašli smo mu u susret, pošto je u pitanju inostrani angažman“, rekao je Bojan Miladinović, sportski direktor Napretka za Žurnal.

Međutim, Čarapani su ekspresno pronašli novog čuvara mreže, pa će dres Napretka na proleće nositi Marko Kordić, koji dolazi iz crnogorskog Bokelja.

Novo lice i na Banjici. Tačnije novo-staro lice, pošto će dres Građevinara ponovo obući Strahinja Tanasijević.

On je pre dve godine sa Banjice otišao u redove italijanskog Kjeva, a sada se istim putem vraća nazad, doduše kao pozajmljeni igrač do kraja sezone.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara