Srpska pijaca: Kolumbijac napustio Čukarički, Tuzla umesto Ebesilija uzela Nikolića

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.07.20. | 09:20

Voždovac ostao bez iskusnog veziste

Verovali su na Banovom brdu da bi izvestan odlazak Slobodana Tedića u Mančester Siti mogli da nadoknade angažovanjem Dilana Ortiza. Mladi napadač, rođen 2000. godine, doveden je kao jedan od najtalentovanijih igrača Kolumbije. Član mlade selekcije te zemlje.

Tokom proleća je Ortiz odigrao šest mečeva i postigao jedan gol, ali tokom priprema na Zlatiboru nije ubedio trenera Aleksandra Veselinovića da zaslužuje šansu u kontinuitetu. Tim pre što mnogo nade na Banovom brdu polažu u talentovanog Rakonjca.

Izabrane vesti

Kako piše Žurnal Dilan Ortiz je vraćan u Kolumbiju sa pozajmice u Čukaričkom, i neće više biti član srpskog superligaša. Tokom priprema na Zlatiboru Ortiz je odigrao svega jedno poluvreme. Jasan znak da nije impresionirao Aleksandra Veselinovića.

Zanimljiva vest stiže iz Voždovca. Jedan od najiskusnijih igrača Nemanja Nikolić napustio je redove Zmajeva i preselio se u Bosnu i Hercegovinu. On će naredne sezone igrati za Tuzla Siti. Bivši vezista Crvene zvezde stigao je u Tuzlu kao svojevrsna zamena za Lorenca Ebesilija. Holanđanin koji nije ostavio trag na Marakani prihvatio je pregovore sa Tuzlom, ali je odustao kada je čuo da je reč o klubu iz Bosne i Hercegovine. 


tagovi

ČukaričkiNemanja Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara