(©Radnički Kragujevac)
(©Radnički Kragujevac)

Srpska pijaca: Kostić ide iz Radnika, Kolubara dovela špica, Radnički predstavio Burmaza

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.07.21. | 09:47

Još dva pojačanja u Ivanjici

Pouzdani čuvar mreže Radnika iz Surdulice Ivan Kostić (25) trebalo bi u narednih nekoliko dana (eventualno nedelja) da napravi novi korak u karijeri tako što će realizovati transfer u inostranstvo.

Kostić se u potpunosti afirmisao igrajući za Surduličane u prethodne dve sezone, a posebno se istakao odbranjenim penalima u Kupu Srbije proletos, kada je bio najzaslužniji za eliminaciju Čukaričkog i TSC-a, te plasman u Radnika u polufinale tog takmičenja.

Izabrane vesti

"Ovih dana telefon ne prestaje da zvoni. Javljaju se klubovi iz zemlje i inostranstva. Prija mi interesovanje. Nadam se da će uskoro stići prava ponudu. Ne krijem da bih najradije u inostranstvo", kazao je u kratkoj izjavi za Sportski žurnal Ivan Kostić.

Kada su u pitanju ozvaničena pojačanja na domaćem tržištu Radnički iz Kragujevca je predstavio dugo najavljivano pojačanje, nekadašnjeg Zvezdinog omladinca Borislava Burmaza (20). Ugovor je potpisan na tri godine.

Takođe u napadu pojačao se još jedan novi član srpske elite - Kolubara, pošto je u Lazarevac stigao Uroš Đuranović, prošle sezone igrač niškog Radničkog. Ovaj momak igrao je još za Mogren i rumunsku Politehniku.

Nova lica i u Javoru. Nakon Odite, Momčilovića i Silve, paraf su stavila dvojica mlađih momaka - Pavle Ivelja (22) i Igor Petrović (20). Ovaj prvi igra u veznom redu i stiže iz Sremčice, dok je Petrović štoper i prošle sezone nosio je dres beogradske Lkomotive.


tagovi

Superligasrpska pijaca

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara