Twitter @Kocaelispor
Twitter @Kocaelispor

Srpska pijaca: Sise ipak u Kodžaeliju, Ćirkoviću trogodišnji ugovor u Izraelu

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.06.21. | 09:40

Gvinejac razrešio sve nedoumice i parafirao dvogodišnju saradnju sa novopečenim turskim prvoligašem

Paralelno sa dešavanjima na svetskom tržištu događaju se i aktivnosti i na našoj domaćoj pijaci. I to ne samo kada su u pitanju Crvena zvezda i Partizan.

Iskusni defanzivac Nikola Ćirković napustio je redove Čukaričkog posle dve godine i u naredne tri godine nosiće dres izraelskog Bnej Sahina. Ćirković je 2019. godine doživeo tešku povredu ligamenata kolena, ali je uspeo uspešno da se vrati na teren. Prošle sezone je bio standardan u prvom delu sezone na poziciji desnog beka, ali je u poslednja tri meseca izgubio mesto u konkurenciji Miladina Stevanovića. Ćirković je u Izrael otišao kao slobodan igrač.

Izabrane vesti

Iako su turski mediji objavili informaciju da je Abdulaju Siseu propao dogovor sa Kodžaelijem zbog nesporazuma sa menadžerima igrača, ali su izgleda vrlo brzo razrešene sve nesluglasice. Vezista iz Gvineje je potpisao dvogodišnji ugovor sa turskom ekipom, koja je prošle sezone kroz baraž izborila ulazak u najviši rang takmičenja.

Sise je po dolasku u Srbiju prošle godine prvo stigao u Partizan na probu, posle preporuka Sejdube Sume, ali se u Humskoj nije dugo zadržao, pa je stigao u klub kraj Jošanice, gde je odigrao 30 utakmica i postigao po šest golova i asistencija.

Pojačanje je dobio i Proleter iz Slane bare. Posle rastanka sa TSC-om, crveno-beli dres je zadužio nekadašnji đak fudbalske škole Crvene zvezde, Nebojša Skopljak. Iskusni štoper već je igrao u Proleteru 2014. godine, kada je sakupio 24 nastupa i očigledno ostavio dobar utisak. U Bačkoj Topoli su još na kraju prošle sezone najavili da žele da naprave rekonstrukciju odbrane, pa je ovaj potez očigledno sastavni deo tog procesa.


tagovi

Abdulaj SiseNikola Ćirković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara