Najnovije vesti

Srpski De Liht na meti Rome i Napolija

Vreme čitanja: 1 minuta

Mateja Milovanović (©Starsport)

Mateja Milovanović na ceni

Srpski koreni i kapitenska traka u mlađim holandskim selekcijama. U Ajaksu imaju velike planove za Mateju Milovanovića, 17-godišnjeg štopera, koji još čeka na debi u prvom timu Kopljanika, ali je već zaintrigirao italijanske velikane kakvi su Roma i Napoli.

Ugledna Gazeta delo Sport piše da su ta dva kluba ozbiljno zainteresovana za, kako navode, novog De Lihta, koga i naš Fudbalski savez pokušava da preobrati u srpskog reprezentativca.

Gazeta tvrdi da Milovanović po svemu sudeći neće potpisati profesionalni ugovor sa Ajaksom, kome bi tako pripala samo trening kompenzacija.

Upravo to žele da iskoriste Roma i Napoli. Nedeljama već skeniraju Mateju. Levonog je, sa dobrom tehnikom kao i svi Ajaksovi đaci, ali i fizički dovoljno snažan, smatraju Italijani. Uz napomenu da bi Milovanović isprva ipak morao u primavera tim, pa tek onda u seniore.

Pregovori još nisu počeli, ali Gazeta uverava: interesovanje je vrlo ozbiljno.

Ko želi da sazna nešto više o Milanoviću, a predviđa se tom momku svetla budućnost, OVDE može da pročita intervju koji je pre godinu i po dana dao za Mozzart Sport.


Favoriti i notifikacije:

Roma

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva