Srpski El Šaravi potpisuje za Radnik

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.02.23. | 12:44

Dejan Dražić postigao dogovor sa Surduličanima

Prolećna premijera u Lazarecu nije donela ništa lepo Radniku iz Surdulice, ali na jugu Srbije i posle novog poraza ne odustaju od opstanka u Mozzart Bet Superligi. Posle Milana Makarića redove tima Slavoljuba Đorđevića pojačao je još jedan igrač sa zavidnim stažom u inostranstvu i srpskoj eliti. Prema saznanjima Mozzart Sporta jednogodišnji ugovor sa Radnikom potpisao je nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije Dejan Dražić.

Redovni hroničari zbivanja u ovdašnjem fudbalu sećaju se Dražića kao supertalentovanog klinca iz redova OFK Beograda. Odlikovao se brzinom, bio redovan na spiskovima mlade i omladinske selekcije Srbije i nagoveštavao ozbiljnu karijeru. Posebno što je leta 2015. godine otišao u Seltu iz Viga u transferu teškom 1.200.000 evra.

Izabrane vesti

Međutim, nije uspeo u Španiji da se nametne i dobije zapaženu minutažu. Kasnije je branio boje Valjadolida, Slovana iz Bratislave, Zaglebja, Honveda i na kraju turskog drugoligaša Bodrumspora.

Sa turskim klubom raskinuo je ugovor decembra prošle godine, a posle kraćeg većanja Dražić se odlučio da prihvati ponudu Radnika. Veruju u Surdulici da srpskom El Šaraviju mogu da pomognu da rehabilituje karijeru, ali i da on može da pomogne njima da stignu do opstanka.


tagovi

Dejan Dražić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara