Srpski golman očarao Makedoniju: Od osam penala, samo jednom lopta u mreži! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.02.18. | 13:51

Nikola Vujanac začarao mrežu Akademije Pandev

Novi srpski golman na fudbalskom nebu, ovoga puta regionalnom. Bivši golman Dinama iz Vranja i Sileksa, a sada čuvar mreže Akademije Pandev Nikola Vujanac zapalio je Makedoniju, pošto je od osam izvedenih jedanaestaraca protivnika samo jedan završio u njegovoj mreži! Pet je odbranio, a dva su promašili protivnički izvođača. Poslednja tri u isto toliko kola takođe nisu pronašla krajnju metu.

Dovoljno da makedonski mediji ovih dana pišu samo o njemu, a sa druge strane Vujanac poručuje da je najvažnije samopouzdanje.
Nemam poseban recept, ali kao i svi golmani pre svakog meča analiziram potencijalnog izvođača penala. Uvek ostajem posle meča ili treninga još deset minuta sa golmanima iz svog tima gde branim još nekoliko udaraca. Moram da pohvalim i trenera golmana Tomija Pandeva, koji mi daje izuzetno korisne savete“, rekao je Vujanac za makedosnku Sportmediju.

Izabrane vesti

Vujanac je zablistao u poslednjem kolu protiv lidera Škendije, kada udarci sa penala dvojice najboljih strelaca lige Ferhana Hasanija i Besarta Ibraimija nisu završili u mreži Akademije Pandev. Prvi je odbranio Vujanac, dok je drugi udario u stativu gola Akademije Pandev.

Ipak, njegov tim je na kraju poražen minimalnim rezultatom
„Šteta što smo primili gol u finišu. Verujem da ću i dalje biti uspešan sa penalima, ali i udarcima iz igre. Naravno, pre svega želim da bude dosuđeno manje jedanaesteraca protiv mog tima“, rekao je Vujanac.

Srpski čuvar mreže ima 26 godina, a u dosadašnjoj karijer branio je mrežu Mladog Radnika, Radničkog iz Pirota, Jedinstva iz Paraćina, Sloge iz Kraljeva i Obilića.

Foto: Screen shot


tagovi

Nikola Vujanac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara