©Star Sport
©Star Sport

Srpski menadžer za Ruse: Strahinja želi da igra u Ligi šampiona

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.05.23. | 17:46

Ostaje da se vidi da li će odlični defanzivac predvoditi odbranu Crvene zvezde u najkvalitetnijem klupskom takmičenju

Srpski menadžer Dejan Joksimović, dobro upoznat sa dešavanjima na tamošnjem tržištu, rekao je u intervjuu za ruski RB Sport da prema njegovom mišljenju mladi defanzivac Crvene zvezde Strahinja Eraković u narednoj sezoni želi da igra u Ligi šampiona, što bi moglo da znači da su ozbiljno smanjene šanse za odlazak odličnog igrača u Krasnodar i generalno ruske klubove.

Prema informacijama Mozzart Sporta Krasnodar je podigao ulog na 7.500.000 evra i 50 odsto od narednog transfera, a Crvena zvezda ne želi Erakovića da pusti za obeštećenje manje od 10.000.000. Takođe, na Topčiderskom brdu su spremni da sačekaju i nemački Volfzburg, koji Stahinjino ime drži na vrhu liste prioriteta za predstojeće leto.

Izabrane vesti

Ipak, prema Joksimovićevim rečima, Eraković sebe vidi u timu srpskog šampiona koji će naredne sezone zaigrati u grupnoj fazi elitnog takmičenja.

"Krasnodar? Ovo su neke stare vesti, čak i od prošle godine. Mislim da želi da igra u Ligi šampiona, a Crvena zvezda će igrati u grupnoj fazi", jasan je bio Joksimović.

Strahinja Eraković je dete Crvene zvezde i neko ko je nosio kapitensku traku u svim mlađim selekcijama. Igrački je stasao kod bivšeg šefa struke, Dejana Stankovića, koji ga je gurnuo u vatru i nešto kasnije dobio vrlo važnog igrača u startnoj postavi.

Eraković je nastavio ubzran razvoj, u kojoj je važnu mentorsku ulogu imao Aleksandar Dragović, u međuvremenu je postao i reprezentativac, a našao se i među putnicima za Svetsko prvenstvo u Kataru. Ostaje da se vidi da li će predvoditi Zvezdinu odbranu i u najkvalitetnijem klupskom takmičenju.



tagovi

Strahinja ErakovićDejan Joksimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara