Komentari na vest

Srpski štoper je besplatan i želi ga novi italijanski prvoligaš

Z

Zoran gost

pre gotovo 3 godine

Ko kaze da je standardan u Krotoneu. Nije tacno .Poceo je 7 ili 8 utakmica, vecinom je ulazio sa klupe na beka ili stopera.Zivim u ovom gradu i gledam svaku utakmicu juniora (sin mi igra za juniore) tako da znam situaciju i decka licno poznajem. Prosecan igrac kakvih u Italiji ima na hiljade.Rekao mi je da ima pozive iz klubova u Srbije Rusije i Poljske ali njemu se ne ide iz Italije i njegov menadzer ce pokusati da mu nadje neki klub u seriji A ili seriji B.
G

Gostić

pre gotovo 3 godine

Mnogo je takvih igrača.Igraju standardno u mnogo jacim ligama od nase a ne spominju se.Ne guraju ih menadzeri,koji za svoje pulene narucuju i tekstove.Mozzart je redak primer gde neko moze dobiti prostor a da nije ili vanserijski sportista ili da ga neko "gura".
K

Kijh

pre gotovo 3 godine

On je inače iz Trstenika, ne iz Kruševca.
P

PeraV

pre gotovo 3 godine

Cam tu Redstar bro!!
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Nikad cuo , ne omalovazam decka , izgleda ne pratim dovoljno. Toliko tekstova svaki dan evo mesecimac, nikad procitao nisam o njemu nesto..
9

951357

pre gotovo 3 godine

Jer ga ne pominju, ili ako se spomene ima bukvalno jedna prosto prosirena recenica o njemu. A igrao je standardno cele sezone u Krotoneu.
G

Grobari Nis

pre gotovo 3 godine

Znaci nista od Partizana... Steta...
Ž

Žozee

pre gotovo 3 godine

Aga, zar neće on u Partizan, ti reče tako pre par dana...
E

Erudita

pre gotovo 3 godine

Strašno potcijenjen igrač u našoj fudbalskoj javnosti.