Vladimir Golemić (Reuters)
Vladimir Golemić (Reuters)

Srpski štoper napustio Italiju i potpisao za Arape

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.06.21. | 16:31

Igraće za novog prvoligaša

Srpski štoper Valdimir Golemić je posle tri godine napustio italijanski Krotone i preselio se u redove novog saudijskog prvoligaša Al Hazema. Golemić je iz Italije otišao kao slobodan igrač, a detalji ugovora u Saudijskoj Arabiji nisu poznati.

Golemić je karijeru počeo slovenačkom Šampionu, kratko vreme je proveo u B timu Energi Kotbusa, da bi potom tri godine nosio dres Mladosti iz Lučana. Usledile su epizode u švajcarskim klubovima Kjazo i Lugano iz kojeg je pre tri godine pojačao Krotone. Za tim sa juga Italije je odigrao 87 utakmica, prethodne sezone jebio defanzivac sa najvećom minutažom u ekipi, a pominjao se i kao želja novog prvoligaša Salernitane.

Izabrane vesti

Ipak, ponuda Al Hazema je očigledno bila primamljiva i otisnuo se put Saudsijske Arabije. Reč je o timu koji je nedavno izborio plasman u prvu ligu, a sa klupe ga predvodi nekadašnji portugalski reprezentativac Elder. Golemić je četvrti srpski fudbaler potvrđen u saudijskim prvoligašima za narednu sezonu. Podsetimo, Aleksandar Prijović je član Al Itihada, Ljubomir Fejsa igra za Al Ahli, a Nemanja Miletić za Al Raed.


tagovi

Vladimir Golemićletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara