Srpski trener vodi Zvijezdu u Premijer ligu, doveo je Radulovića na Marakanu....

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.03.21. | 13:21

Igor Savić na novom zadatku

I sa ove strane Drine pratili su se rezultati Zvijezde 09 iz etno Sela Stanišić u prethodnom periodu. Klub koji se trenutno takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske postao je pravi regrutni centar za talentovane momke iz regiona. Priča se mnogo o talentu Dejana Popare, mladića rođenog 2003. godine, koji je odličnim izdanjima u mlađim kategorijama privukao pažnju Crvene zvezde, Dinama iz Zagreba i Sparte iz Praga.

Zvijezda 09 se trenutno takmiči u Prvoj ligi Srbije, a ambiciozni gazda kluba Boris Stanišić želi da se ponovo vine u društvo najboljih klubova Bosne i Hercegovine. Zvijezda 09 trenutno zauzima treće mesto i zaostaje četiri boda za liderom, Rudarom iz Ugljevika.

Izabrane vesti

Dakle, šansa za viši rang i dalje postoji, a taj delikatan zadatak pokušaće da obavi perspektivni srpski stručnjak Igor Savić. Odličnim poznavaocima fudbalskih prilika u Beogradu, Savić je dobro poznat stručnjak. Najbolje rezultate ostvarivao je u mlađim kategorijama Crvene zvezde, predvodivši „klasu 2002“ pre Slavoljuba Đorđevića. Upravo je Savić inicirao dolazak Andrije Radulovića u Crvenu zvezdu tokom pionirskih dana. Zbog dobrih rezultata i posvećenosti Igor Savić je u nagrađen nagradom „Crveno-belo srce“, pošto su igrači koji je predvodi na jednom turniru u Banjaluci izašli sa majcima na kojima je pisalo „Savke ostani“.

Mimo svih očekivanja Savić je brzo napustio Marakanu. Imao je nekoliko angažmana posle toga, predvodio je Zvezdaru i još nekoliko beogradskih klubova. Bio je i u stručnom štabu lučanske Mladosti.  Igračku karijeru je gradio u Dorćolu, bio je deo generacije Nenada Lalatovića i Dejana Stankovića u omladinskoj školi Crvene zvezde.

Saviću će angažman u Zvijezdi 09 biti šansa da napravi iskorak u karijeri. I uskoro dobije šansu na elitnoj sceni. Sa ove ili one strane Drine.


tagovi

Igor SavićPremijer liga BiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara