Komentari na vest

Šta bi sa Partizanovom tužbom? Asanu novi ugovor u Bohumu

д

да, да...

pre 7 meseci

...исто је и за Мадара 😂😂😂
Г

Григорије Чварковић

pre 7 meseci

Ево мене као дежурног за то питање 😁 ма добијамо то сигурно, тако Вазура рекао.
M

Maxxo

pre 7 meseci

Terzic je kriv, on je uzeo pare od prodaje Asana, neko iz drzave mu mozda pomoga, i od toga kupio Hwanga. Kad je Terza i Zvezda kriva za sve sto Vezura i Kralj upropaste neka bude da su i za Asanana.
s

serMudro

pre 7 meseci

A za Dijabatea,nije valjda i kod njega Terza posredovao za bežaniju iz gromade,nekad mini Atletika,a danas u našoj ligi Siti mu ravan nije...zamisli da danas kad su u najboljoj formi ikad šta bi Firmino partizanski radio Norsjelandu koji od onda nema pobedu...danas bi ih Belić i Firminjo partizanski pojeli na terenu,taman su ušli u formu i kontinuitet penala i preokreta zajedno sa tata Natkom-penaltkom,kad se zaukaju na sudiju uplašiš se pored ekrana ...
G

Gost031

pre 7 meseci

Završila u trash folderu...
D

Deno

pre 7 meseci

Pojeo vuk magare.
G

Grga Cvarak

pre 7 meseci

Zasto Mozzartsport ne pita Vazuru sta je bilo sa Asanom i tuzbom. Pa, valjda bi to bilo logicno.
m

metalika moj dobar

pre 7 meseci

ko jos veruje vazuri ??????????????????
G

Grga Cvarak

pre 7 meseci

Ja mu sigurno ne vjerujem. Ali bi bilo logicno da ga neko iz medija podsjeti na sve lazi koje je svojevremeno ispricao o Asanu i tuzbi. Pogotovo ako vec pises clanak na tu temu.
Г

Григорије Чварковић

pre 7 meseci

Ај што имамо ник на сличан фазон, него и слично размишљамо.
B

Baxter88

pre 7 meseci

Zagubila se negde ko i onih cuvenih 10M od Kalabe, najjaceg stopera Evrope!
G

Grga Cvarak

pre 7 meseci

Stvarno ne razumijem tu ljubomoru medju navijacima. Svadjamo se oko toliko stvari; sad je postao problem i to kad neko od nas – nije vazno da li je Partizan ili Zvezda – proda igraca. Smeta sto je igrac prodan za ovoliko ili onoliko. Ako je Partizanov igrac prodan za vise para od nekog igraca Zvezde, odmah je problem. I obrnuto, naravno. Mada, objektivno, ja cesce vidjam ove komentare gdje se napada/opovrgava visina Partizanovih izlaznih transfera nego Zvezdinih. U svakom slucaju, nenormalnost na kvadrat, pa ko god to da radi. A za ovog sto spominje Pavlovica, raspitaj se, druze, kolika je Pavloviceva trenutna trzisna vrijednost. Pa, onda reci isto tako i Austrijancima da lazu. Pokazi im koliko si pametan.
д

да, да...

pre 7 meseci

...распитај се ти за колико је Јовић отишао из Звезде, а за колико из Ајнтрахта 😂😂😂 Ви не верујете Вазури ништа, али му верујете за Павловића? Има логике.
G

Grga Cvarak

pre 7 meseci

@da, da Ima logike da Vazura laze da je Partizan zaradio vise para nego sto jeste? Bojim se, druze, da ti bas ne razumijes kako se pare izvlace iz kluba. Nemoj ni slucajno da otvaras neku firmu; propasces preko noci sa takvom logikom.
P

Preduslov

pre 7 meseci

Iliev upisao pravni fakultet pa se čeka diploma...
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Neki navijaci samo lupaju gluposti i minuse, to im je jedini trag koji ostavljaju za sobom u zivotu! Tuzba je odavno podnesena, kako se prica, to je uradio bivsi potprecednik Partizana, prof. dr. Vuletic. Steta je sto se prof. dr. Vuletic povukao iz menadžmenta Partizana. Barem smo mogli uvek procitati izvanredne osvrte u stampi prof. dr. Vuletica, po raznim pitanjima, a posebno o necasnim radnjama komsinice i njihovog precednika, sa nadimkom Filip Visnjic, inace poznati strucnjak iz oblasti virtuelne ekonomije.
s

serMudro@Ujka Zitko

pre 7 meseci

@Ujka Zitko - ti si poznat po lupetanju. Odakle tebi podatak da je Vuletić podneo tužbu?! Jel’ ti radiš u menadžmentu Partizana?! Ti si verovatno osoba od poverenja, pa su tebi odali tajnu! Tekstovi o Zvezdi su puni tvojih komentara gde pljuješ po svemu o Partizanu, a ovde se kao praviš da si grobar! Smiri se malo!
G

GostNezvani

pre 7 meseci

Kako šta je bilo? Dobio Partizan. Nego, truli Zapad i Vatikan u saradnji sa CIA sve rade da nas ponize.
P

Pedja108

pre 7 meseci

Pricali su i da ce da tuze Mateusa, sto je tvrdio u knjizi da su namestali utakmice, pa nista. Verovatno ne stizu od posla da sastave tuzbe.
G

Grga Cvarak

pre 7 meseci

Mjesas babe i zabe.
@

@

pre 7 meseci

Mislis sto je pustao protivnika na nasu stetu?
M

Mile led

pre 7 meseci

Krenuo je kurir 2021 iz BG pešaka za Bohum da donese tužbu, još se čeka da stigne.
S

Sima Arauho

pre 7 meseci

Videce taj Bohum samo da Milos Vazura otvori meil.
Z

ZZ Crew

pre 7 meseci

Za sve ove godine,prvi tvoj komentar koji je normalan... Srbija ima buducnost sa Simom Arauhom
3

3323

pre 7 meseci

Pa lazu kao sto svaki put .
s

svi znaju

pre 7 meseci

Da vazura namerno ne placa igrace da bi mogli da raskinu ugovor na stetu kluba i onda se tali sa njima-tacka.
V

V. Bulatovic

pre 7 meseci

Sta bi sa Vazurinom ostavkom? Sta radi taj lik u klubu? Ko je uopste on, neki legendarni fudbaler kojem je garantovano mjesto u klubu nakon mracne decenije neuspjeha.
P

PfkNS

pre 7 meseci

Neverovatno da ljudi imaju obraza posle ovakvih stvari i cistog gubitka kluba na ozbiljnim igracima plus losi rezultati da ostanu i dalje u foteljama.vazura prelazi sve granice bezkarakternosti niskog morala.
D

DraganKojic

pre 7 meseci

Zavrsila u "spam" folderu verovatno