U Feneru četvoro zaraženih, među njima i jedan košarkaš

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.03.20. | 13:38

Klub nije otkrio ime igrača

Prethodnih dana, u redovima Fenerbahčea su se pojavili prvi simptomi karakteristični virusu korona. Iz tog razloga, svi igrači, članovi stručnog štaba i ostali zaposleni u klubu poslati su na testiranje. Danas je turski klub saopštio da su rezultati testova stigli, te da je četvoro zaraženih.

Među pozitivnima su jedan košarkaš, čije ime klub nije otkrio, kao i jedan član stručng štaba i dvoje zaposlenih u administrativnom timu. Čenk Renda, administrativni menadžer, jedini je član kluba čije je ime potvrdio predsednik Fenerbahčea Ali Koč.
Kao rezultat kontrole košarkaškog tima Fenerbahče prema igračima, tehničkom osoblju i administrativnom timu u subotu, 21. marta, obavljeni su detaljni medicinski pregledi, a uzorci su poslati našem Ministarstvu zdravlja.  Prema rezultatima ispitivanja, rezultati testova bili su pozitivni kod četiri osobe, uključujući jednog sportistu, jednog člana stručnog štaba i dva administrativna radnika.  Imena naših sportista i zaposlenih sa pozitivnim rezultatima koronavirusa ne otkrivamo iz poštovanja prema njihovoj privatnosti, osim ako ih javnost ne objavi“, navodi se u saopštenju turskog kluba.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara