Komentari na vest

Šta čeka Stevanovića, braću Ilić, Tedića… Siti je od takvih već zaradio preko 150.000.000 evra

G

GostLazar

pre gotovo 3 godine

Pa kad bolje pogledas, lepse je sa 30+ godina uzivati u zivotu sa prijateljima i porodicom i da imas na racunu par miliona, nego da cekas i da trnovitim putem ides, mozda ne uspes. Lepo je igrati fudbal i uspeti, ali ovi momci su svesni da nisu Ronaldo i Mesi i da je veoma tesko biti posle nase lige toliko dobar da uspes, a peivlacno je da u tim godinama se vec obezbedis. Samo neka uzivaju i neka tuku. Ja sa fakultetom radim kao omladinac za 1600 dnevno i da mi neko sad ponudi 10000 evra da sedim na klupi nekog kluba, vi mislite da ne bih prihvatio ahahah.
a

alex88

pre gotovo 3 godine

I nisu neki imjetnici da naprave pare, kad pomislim kolike su pare dali za Otamendija, Mangalu i sl igrace
S

SilverSurfer

pre gotovo 3 godine

Pitajte ovdašnje stručnjake. Oni smatraju da su dobitna kombinacija igrači 30+ godina koji posle nigde ne mogu da se prodaju.
V

Viva anarhija

pre gotovo 3 godine

Čeka ih Đuro iz Modriče...
A

Aiiii..

pre gotovo 3 godine

Borusija je zaradila na njihovom igraču bar 60 a oni 13 miliona.I nije neki posao.Ne valja im Anhelinjo?I Čelzi je svojevremeno "zarađivao" na Salahu i De Brujneu,to je bio "potez" decenije.
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Poredis babe i zabe. Izbaci dortmund igraca, svake godine 2-3 se afirmisu ali ih dovode po 20 i trpe im rezultati, ti klinci igraju u prvom timu a u sitiju ne moraju. Taj dortmund da igra premier ligu ne znam da li bi u prvih 6 bio uopste
2

2408

pre gotovo 3 godine

sve ih ceka belgija i holandija pa natrag u srbiju, eto to ih ceka
D

Dexaman

pre gotovo 3 godine

Baš tako nekako...Retko ko će napraviti ozbiljniju karijeru, iako su momci verovatno talentovani. S druge strane, možda će ih finansijski aspekt zadovoljiti, jer i inače je pitanje kakav bi fudbalski put imali, a samim tim i zaradu...
S

Sascha

pre gotovo 3 godine

Ma u pravu si,bolje je nama sto sedimo kuci i pisemo Kommentare.
l

lova

pre gotovo 3 godine

Bitan je pocetni kapital :)