Komentari na vest

Šta je bolje, Liga konferencije ili baraž Lige Evrope: Šerif, Zenit, pa i Barsa najpoželjniji rivali?!

S

Saban

pre preko 2 godine

Po meni je bolje Barcelona u Beogradu
C

Cccc

pre preko 2 godine

Po meni ići na prvo mesto u Bragi a ako izgubimo onda je bolje biti treći nego drugi.

goranc333@gmail.com

pre preko 2 godine

Šta fali igrati protiv Barselone? Pa oni bukvalno ne znaju gde biju. U Španiji ih ne tuče samo onaj ko neće da ih tuče. Po kvalitetu, oni i pripadaju Ligi Evrope.

angrychainsaw

pre preko 2 godine

Da večeras bude veče kao pre tri nedelje, da KK Zvezda razbije grke u Beogradu, a potom da FKCZ kako zna i ume da zadrži prvo mesto u grupi!!! Momci mi se pitamo za sve, prema Bragi respekt ali je strah jer nisu ništa puno iznad bas, to je ekipa sa kojom možemo da igramo a ne Barsa... Prvo mesto u grupi i 1/8 finala LE pa tamo i nek nas oduva ko stigne ali ćemo poboljšati rejting, koeficijent i kasu za zimski prelazni rok... Avanti Stella Rosa!!!
s

situacija

pre preko 2 godine

je takva da se trenutno lake igra sa tom barsom koju si spomenuo nego bragom ahaha

angrychainsaw

pre preko 2 godine

Briga me kakva je Barcelona, bitno mi je da budemo prvi u grupi, zbog svega što to mesto donosi a onda neja dođe i Barsa i Bog Otac kada odemo direktno u 1/8 finala LE. Još Zvezda ima povoljniju situaciju od naše repke, Braga je mnogo slabiji tim bez B. Silve, B. Fernandesa, Danila, Felixa, Robalda etc. a mi smo kada smo igrali srcem i imali pravog vođu, pravog Mistera izbacili Portugal u pakleni žreb. Zvezda može i sa remijem da bude prva u grupi, ali je pibeda ONO ŠTO JE SIGURNO, jer onda može Mitjiland da pobedi Ludogorec i sa dve petarde u oba poluvremena, MI idemo kao prvi u grupi. Bitno je ne IZGUBITI!!!
Z

Zaim

pre preko 2 godine

Don Vito objasnio covek,ja bi samo dodao i Gajica.
S

Suhoj37

pre preko 2 godine

Ili prvo mesto u grupi i prolaz u LE pa uz malo sreće neki lakši protivnik da doguramo barem u narednu rundu, ili treće mesto pa prolaz u LK pa da se tamo ćeramo sa svima, jer ruku na srce...to je naša realnost. I partizanova isto. Trećerazredno takmičenje u Evropi.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Zasto poredis deset bodova u Le sa 7u Lk?Da je obrnuto, oni bi se ponasali kao da su prvaci sveta.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Po meni je bolje prvo mesto i osmina finala. E sad, verujem da ima i drugacijih misljenja.
p

podesen

pre preko 2 godine

A sad smo došli do toga sta je bolje,najbolje 1. u grupi jer smo to bili do proslog kola.

angrychainsaw

pre preko 2 godine

I dalje smo prvi u grupi i mi se pitamo sami za prolaz dalje, od nas, naše taktike i naše igre sve zavisi! Obazrivo i bez prevelikog respekta prema Bragi, pa nije Braga ni Liverpool, ni Munchester United, a kamo li Bayern... Bez kalkulacija i pomnog praćenja rezultata u Razgradu na našoj klupi, na to treba portugalci da paze i da prate, ako se odupremo i ne primimo gol u prvih 20 minuta, biće egal, igrati defanzivno u prvom poluvremenu i čekati šansu iz kontri, polukontri i prekida, naravno u formaciji 5-2-2-1 (iliti 3-2-3-2-1) koja se veoma lako transformiše po potrebi u 4-3-3 ili 4-2-3-1, ali i dalje mi nemamo brza krila ( i to me više zabrinjava od naših bekova koji će svakako biti istureniji u oboj formaciji), ali imamo na raspolaganju ceo sastav osim iskusnog Sanogo-a, pa pošto sigurno igramo sa tri štopera ja bi prednost dao Gajiću po desnoj strani, možda čak i Srniću, Gobeljić nikako jer je do sada pokazao i dokazao da u odlučujućim mečevima pravi katastrofalne poteze! Kako bude odmicala tekma u Razgradu i ukoliko tamo je bude "pozitivnog" rezultata po Ludogorec, i Braga će sve manje srljati jer u tom slučaju i oni idu dalje kao drugoplasirani ali ako u Razgradu bude X, i naravno ako Mitjiland povede, Braga će svim silama u napad i to je naša najveća šansa za gol, što bi veliki Piksi rekao "igramo za gol više od njih" i takvu igru iskreno očekujem od Zvezde ukoliko Braga povede, dokle god naša odbrana funkcioniše - nema razloga za brigu, kasnije kada Braga krene na sve ili ništa (ukoliko do tog scenarija dođe pri npr. rezultatu u Razgradu 1:3, ubacujuću napadače i krila umesto defanzivnih igrača, tada je šansa za nas, za Ivanića, Katai-ja, Bena i Pavkova (koji je btw uvek bio Zvezdina talija kada god je ulazio sa klupe, kao što će i večeras biti slučaj). Borjan, Dragović, Degenek (Pankov), Eraković, Rodić, Gajić, Kanga, Srnić, Katai, Ivanić, Ben (Rišairo)... Zvezda može da osvoji jedan bod a može i sva 3 ukoliko je stručni štab uradio svoj posao i ukoliko Bragu zatvorimo kao u Beogradu... Prvo mesto u grupi i slavlje večeras. A za prvo mesto (po svemu sudeći, ako Ludogorec nečim ne iznenadi ili Mitjiland od prevelike želje - sam ne sagori) nam je potrebna pobeda ili čudo u Razgradu i remi u Portugalu...
M

Marko Wolf

pre preko 2 godine

Како се неки заносе па прижељкују "распалу" барселону, а иста та барселона би нас напунила головима. Ајде мало реалности
S

Suhoj37

pre preko 2 godine

Tako je. Čak i ovakva raspala Barselona je u ovom trenutku pojam za nas.
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Дужна нам је та Барселона нешто...
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Ovo je Zvezdin maksimum, nemamo mi tim za drugi krug LE. Kada kako pojačanja dovedeš Dionia, Rišaira, Krstičića, malo pre njih Falka i Bakajoka, od kojih retko ko igra i našu ligu, šta da očekuješ na proleće u Evropi kada ti dodju one Aždaje. Sa ovakvim timom i ovih 10 bodova u grupi je uspeh.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Smešno je pričati da mi možemo na proleće u LE na izbacimo nekoga. Kada u timu imaš Gobeljića, Erakovića, Panjkova, kada trebaš da razmišljaš da li se Kataiu taj dan igra fudbal, da li će Ivanić odigrati mlitavo ili odlično kao što može. Nama je najvažnije da osvojimo titulu. Pa da se nadamo da će na leto ovi naši skauting stručnjaci uraditi jednom u životu dobar prelazni rok. Pa da probamo u LŠ.

Darko Lazic

pre preko 2 godine

ako primimo gol od brage, treba pustiti niz vodu sve i nadati se mitlandu da budemo 3... bolje to nego trula barsa da nam strpa 10 komada i da gledam jadnog gobeljica kako ga pretrcava neko dete iz barselone
Ш

Шкабо

pre preko 2 godine

Значи ви нам у наслову текста уопште не рачунате прво мјесто иако смо први на табели, а можемо ту остати чак и са 'иксом'. То је исто да кажемо Партизан ће вјероватно нити трећи или четврти.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Шкабо-Nije dovoljno pročitati samo naslov ući i ostaviti komentar.Da si pročitao naslov,pa onda ceo tekst možda bi tvoj komentar bio drugačiji.
Ш

Шкабо

pre preko 2 godine

Прочитао сам цио текст, али се потенцира друго или треће мјесто.
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Cilj je bio prolece i to je ostvareno. Bodovno i novcano LE i LK su slicni po tom pitanju posebno od 1/16... u svakom slucaju svim silama da se odradi Braga i ne izgubi. Jedini bonus i prava stvar je direktno u 1/8 vise novca bodova...samo napred Zvezdo...
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

To sto je vama slicno novca su ogromne pare,kako smo dosli do toga da recimo dvesta hiljada evra nije nista?
P

Precizno.

pre preko 2 godine

Zvezda ima titule prvaka sveta i Evrope ali i finala Kupa Uefa (danas LE) i super kupa Evrope. Vreme je da se napadnu ta dva trofeja koja nam jos fale. Dakle osvojiti LE i onda super kup i to je to. Taj intertoto kup nek igra i osvaja ko hoce. Mi smo Zvezda bre!

Vuco

pre preko 2 godine

Nije Intertoto nego preslikana po formatu i novcu LE. A ako hoces po starom LK nek bude Kup pobednika Kupova.
S

Suhoj37

pre preko 2 godine

Da li si realan??? Kakva Liga Evrope i Liga Konferencija?! Ajde malo realnosti. Da dovodimo normalna pojačanja i da omladinska škola kako tako funkcioniše pa ajde da pričamo nešto. Izvini, ali ti si popu*io naučnu fantastiku
д

д.г.

pre preko 2 godine

Ако будемо други следећи круг нам је и последњи.
П

Пеки ЦЗ

pre preko 2 godine

Дајте барсу да се играмо!
R

Rikardo sa Pinto

pre preko 2 godine

Ma dokle vise mi da se pribojavamo ko ce da nam bude protivnik, ne zanima nas, veceras da sve bude kako treba i da se izbori prolece u LE, a u nokaut fazi ko god da nam bude protivnik fudbal je to i sve je moguce, valjda ce I ovi eksperti iz uprave dovesti 2-3 kvalitetna igraca ako vec bude LE na prolece, a ja sam siguran da u bg mozemo svakom da pariramo a na strani kako bude.. Vec su ljudi zaboravili kako smo izbacivali jednog salcburga koji je bio neuporedivo skuplji i kvalitetniji od nas, nokaut faza sve je moguce, samo hrabro veceras verujemo u vas majstori, siguran sam da necemo izgubiti! Idemo cigani danas je praznik fudbala u celoj SRBIJI!
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Ja priželjkujem sve vrijeme konferenciju, jer mi se rado gleda Zvezda u Evropi. U LE je velika vjerovatnoća da se ispane u prvoj fazi, LC vjerujem u finale. Nadam se da nije preambiciozno.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Za stil koji igra Zvezda, najgori protivnici su Lajpcig, Dortmund, Porto ili ne daj Boze Atalanta.. Timovi koji trce nenormalno, napadaju stalno, presing rade. Sto bi se reklo, dave te. Slican je i Zenit, samo manji kvalitet. Spanci Sevilja, Barselona, Viljareal su klasike spanske, prefinjenje ekipe sto imaju posjede, koje po meni ne idu da te napucaju, nego povedu 2:0 i onda cuvaju loptu i sebe.. Kako god, na dvije utakmice ne vidim protiv koga bi imali sansu.. Osim Serifa naravno.
U

Uros BG

pre preko 2 godine

Ne znam koliko je Zenit pogodan. Jaki su na svakoj poziciji. Juce nisu imali srece za 3 boda.
S

Savke1199

pre preko 2 godine

Juce su imali 2 puta situaciju 1 na 1 bez gola plus ona situacija kad je golman Celzija izvukao loptu sa gol linije. Realno bi bilo 3 boda za Zenit. Ne mislim da su oni prilika za nas.
G

Grof od Kostolca

pre preko 2 godine

Ko je veca mina? Lester, Napoli, Lacio, Leverkusen, Vest Hem, Monako ili PSG, Sevilja, Zenit, Lajpcig, Porto, Dortmund, Lion... Male su tu sanse ali sa ostalima moze.
E

Eh

pre preko 2 godine

Idealni protivnici su Šerif i Zenit, sa Portugalcima imamo dobar uspeh, pa bi možda imali sa Portom. Borusija, Lajpcig, Sevilja nikako. Barsa kad bi nam došla, bilo bi lepo za sve. Napunili bi stadion, napravili bi ludu atmosferu, kad bi dali koji gol da dignemo igračima cenu. Videli smo kako su igrali sa raspalim Dinamom, obe. Pa brate mi smo čak jedno vreme napadali Bajern u Minhenu, od 68 do 78 smo ih stisli, kad je Marin imao onu šansu. Znači može Barsa, ali prvo da prodjemo dalje, pa da odradimo valjan prelazni rok. NAPRED ZVEZDA!!!
O

Oklahoma

pre preko 2 godine

Bajern nas oduvao sa ukupnim rezultatom 9:0. Gol im nismo dali. Jel si ti realan? Ti zivis u nekoj bajci

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Zamisli, stisnuli smo ih 10 minuta.
E

Eh

pre preko 2 godine

@Oklahoma čoveče nisam spomenuo koji je rezultat bio, samo sam rekao da smo u tom periodu napali Bajern, bez obzira što nismo dali gol. Pa čekaj, ti bi radije gledao Šerif ili Zenit (koji jesu idealni za Zvezdu) ili Barsu, kakva god da je. Bajke su samo za decu, a jedino što mogu reći samo da sam se glupo izrazio
g

goust

pre preko 2 godine

To što će da dižu cenu čitaj kao da će da dižu stanje na računu Terzi i Mrkeli i ostalim lešinarima.
9

951357

pre preko 2 godine

Ja već danima pričam da je svejedno gde odemo. I na jednoj i na drugoj strani ima jakih ekipa. Iz LŠ nam odgovara samo Šerif, od svih ostalih 99% ispadamo. Možda bismo sa nekima imali neke šanse, ali teško. Sa ekipama iz Konferencije bismo imali veće šanse, ali i tamo ima dosta dobrih ekipa koje bi nas verovatno izbacile. Ali isto tako bismo sa mnogima mogli da se nosimo. Sve u svemu, biće čupavo na proleće. Moraćemo da se pojačamo i podignemo igru na viši nivo, jer ovako kao do sada, teško ćemo moći da pariramo jačim ekipama. Nadam se sad da i ovi iz komšiluka vide kakvu su smešnu grupu dobili u LK, i da je stvarno sramota što još uvek nisu rešili pitanje prolaska, a tek ako uspeju da je ne prođu...
Ш

Шкабо

pre preko 2 godine

Какво је то размишљање да испадамо од свих 99% сем од Шерифа? Тај губитнички менталитет је имала и наша репрезентација па је лоше пролазила. Избацили смо Спарту, Краснодар, Салцбург, Копенхаген, Јанг Бојс, и од једног Милана смо испали а били смо бољи. Све се битке прво добијају у глави.
9

951357

pre preko 2 godine

@Škabo - slažem se, sve se bitke prvo dobijaju u glavi. I naravno da imamo šanse protiv svih, samo što su nam šanse, barem u ovom trenutku, male. Ni zbog čega drugog koliko zbog fizičke spreme i kvaliteta igrača. Pošteno, ne bih boleo da nam dođu ekipe koje puno trče, jer protiv njih stvarno nećemo imati šanse. Šerif na stranu, ali Porto, Viljareal, Zenit, sa njima možemo da se nosimo i nadigravamo. Ali ako igramo na svom maksimumu i ako imamo dovoljno sreće. Ja ću svakako da podržim momke sa kim god da igramo, ali ono, šanse nam nisu naklonjene, realno.
l

lool

pre preko 2 godine

Ma samo napred Zvezda, pa sta god i ko god!Lepo bi bilo Barsa da dodje, super bi bilo prvo mesto, a i protiv Anortozisa nije lose
K

KROJF

pre preko 2 godine

Malo sutra i za ZENIT i za BARSELONU.Stvarno neko misli da bi Zvezda izbacila pomenute? Iskreno? Ne navijački.BARSELONA kakva god da je prošla bi Zvezdu LAGANO.Oni ne mogu da igraju protiv BAJERNA LIVERPULA SITIJA REALA takvih timova.Zvezdu bi LAGANO IZBACILI."Pazite šta/koga želite možda vam se ostvari"

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Bas tako. Barselona je propala ali za Liverpul, Bajern, Siti... Mi smo daleko ispod Barse.
Q

Qyx

pre preko 2 godine

Do prošle godine se zvalo 16ina finala a sad je baraž?!?!
S

Sove

pre preko 2 godine

Pa zato što pobednici grupa idu direktno u 1/8 finala, a drugoplasirani igraju protiv 3. iz LŠ i zato se zove baraž.
L

Lanmi2311

pre preko 2 godine

Zenit poželjan rival? Ja da biram, pre bih raspalu Barsu
M

Mirko Nemirko

pre preko 2 godine

Tri Zenita biram samo da ne bude Lajpcig