Šta nas sve čeka u novembru? Orlovi igraju za plasman na Mundijal, večiti za proleće, tu je i veliki broj derbija

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.11.21. | 14:24

Čeka nas vrlo zanimljivih 30 dana

Uživali smo u sportskim događijama tokom oktobra, uglavnom se radovali zbog vrlo dobrih rezultata fudbalske reprezentacije naše zemlje, odnosno večitih rivala. Ali i u novembru nas čeka paklenih 30 dana, tokom kojih će ljubitelji sporta i klađenje uživati.

Žiža srpske sportske javnosti biće okrenuta ka Lisabonu. Orlovi posle odličnih rezultata pod komandom Dragana Stojkovića Piksija imaju šansu da se direktno plasiraju na Mundijal. Potrebno je samo da slave protiv Portugala. Prilično težak, ali ne i nemoguć zadatak za Orlove. Posebno ako se ima u vidu u kakvoj formi igraju Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić. Taj duel na programu je 14. novembra na stadionu Benfike.

Izabrane vesti

Uzbuđenja nas očekuju već u toku ove sedmice. Košarkaši Partizana već sutra igraju jedan od najtežih mečeva u prvoj fazi Evrokupa. Dočekaće u beogradskom Pioniru španski Huventud, a eventualna pobeda rasplamsala bi i onako veliku euforiju Grobara posle odličnog starta. Fudbalske sekcije večitih rivala već za tri dana mogu da overe evropsko proleće.

Već ovog vikenda čeka nas veliki derbi Mančestera, koji bi mogao da približi Ole Gunara Solskjera izlaznim vratima Old Traforda. Kada je reč o Premijer Ligi biće zanimljivo gledati duele Liverpula i Arsenala (20. novembar), te Čelsija i Mančester Junajteda (28. novembar).

Poslasticu iz italijanskog prvenstva predstavljaće derbi Milana, koji je na programu 7. novembra. Takođe, Inter će testirati šampionski karakter i u dvoboju sa prvoplasiranim Milanom.

Imaće šta da se gleda i u Ligi šampiona. Počev od sutrašnjeg meča između Liverpula i Atletiko Madrida, pa sve do 24. novembra kada će PSŽ gostovati Sitiju.

Velika očekivanja biće ispred košarkaša Crvene zvezde. Njih čeka veliki broj mečeva u Evroligi, među kojima je gostovanje Real Madridu.


tagovi

sportsko klađenjefudbalska reprezentacija SrbijeFK Crvena zvezdaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara