Komentari na vest

Šta radi Karim Benzema... Još dva gola i dve asistencije; Jović blizu gola

S

Sf

pre preko 2 godine

Gledao sam sad prvi put ove sezone Real celu utakmicu i bas sam iznenadjen igrom , ne zbog ovih 6 golova vec zbog nacina kako igraju. Strasno brzo igraju nema mnogo igre na siroko , igraju direktno, sa nekoliko duplih pasova igraci ulaze u sanse, mnogo vise trce u oba pravca, veliko poboljsanje u odnosu na proslu godinu. Malo jos odbranu da zategnu i veliki su favoriti za titulu ,a sto se tice LS to opet zavisi od mnogo stvari ali nisu bez sansi. Dobro ih je Anceloti spremio. Bas sam pozitivno iznenadjen. Skoro ista ekipa od prosle godine a igra nebo i zemlja.
9

951357

pre preko 2 godine

Bitno da se Grobari smeju naslovu iako nisu gledali utakmicu, a decko je dva gola mogao da da, samo golman volsebnim reakcijama uspeo da odbrani. Da, tu racunam i onaj glupavi faul u napadu koji nije faul u napadu. Cak i kod poslednjeg gola je mogao Vinisijus njemu da doda ali se odlucio za Iska.

Ujka Zitko'93 RB Leipzig

pre preko 2 godine

A sta je sa onom pricom,kada je dolazio jovic da ce poslati benzemu na klupu?🤣🤣🤣🤣
1

1902

pre preko 2 godine

Ne secam se da je bilo ko to rekao ali ajde :) ne znam ko je to mogao da i pomisli :D
G

Glavni gost

pre preko 2 godine

Benzema je pokazao koliki je sampion kad je 10 godina bio u senci ronalda,a da je izvodio penale imao bi bolju statistiku od njega nikad se niie videla zavist na njegovom licu.
s

svasta

pre preko 2 godine

Blizu gola???
B

BREkalo

pre preko 2 godine

Jovic blizu gola HAHAHAHAHA
G

Gooxy

pre preko 2 godine

Blizu gola?kako ce biti prvi napadac on blizu gola ovaj dva gola i dve asistencije.sreca pa publika zeli da jovic proradi kod njih tako da mozda i pokaze nesto
Z

Zelja984

pre preko 2 godine

Uvijek gospodin bio i ostao krlja golove i pravo olicenje kako 9 izgleda u fudbalu, steta sto kao ni Zlatan nije priznat od strane mafije UEFA
I

Ilija90

pre preko 2 godine

Ne znam dal ste culi, ali citam da su i spanski mediji preneli da je ceo stadion skandirao Jovicu, mislim da se vraca polako.
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Culo se i u uzivo prenosu. Skandirali su mu nakon onih polu makazica sto je pokusao, pa je golman odbranio. Mislim da i oni znaju da tu ima talenta i vide da se trudi. Mnogo je ozbiljniji i bolji nego prethodne sezone. Sad se i ekipa skockala, mislim da ce biti super ove sezone i da ce ostati da roka naredne.
E

E!

pre preko 2 godine

Benzema trebas da tuzi Penalda sto mu je bio vodonosa, pa Benzema covek jaci igrac od njega sad se vidi kad je ovaj otisao...
G

Gost1978

pre preko 2 godine

jovic blizu gola, prosao pored stative
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Real rasturio u komade Majorku, Asensio konacno pokazao kakva je zver, Benzema standardno reseta... Real je apsolutno bez ikakve konkurencije prvi i najveci favorit za titulu u Spaniji... Jos kad dodju Mbape Pogba i stoper svetske klase Anceloti na pola gasa uzima ligu sampiona...
H

Hammers Srbija

pre preko 2 godine

Ne znam sta vam znaci to da pisete ,Bez ikakve konkurencije I prvi favorit', je l to iz nekog gneva ili trenutka napaljenosti? Slazem se da ima velike sanse ali to bez konkurencije ne smes da napises
F

Florentino

pre preko 2 godine

B R U T A L N O !!! Ovakav Real ne moze niko da zaustavi... Benzema tatica, igra sa 30% snage Igra savrsena, 95 minuta konstantnog kidisanja na gol, brutalno! Hala Madrid y nada mas!!!
O

OkosBokos

pre preko 2 godine

Dovoljno je to sto ce zavrsiti karijeru u Realu, to pokazuje o kakvom kvalitetu se radi. Mislim da je Benzemi najvise pomogao u karijeri Bajern kad je preoteo Levu od Reala. Svakako nestvaran igrac i verovatno najveci profesionalac u fudbal. Covek doslovno moze da igra u ekipi sa neprijateljem, on bi se i tu uklopio. Ima svoj ego, ali ga kontrolise i pobeda ekipe mu je iznad svega.
H

Hehehehehehehehe

pre preko 2 godine

Realno Real igra zaista zanimljiv i jako napadacki fudbal. Odlicna pobeda i to bez Modrica i Kazemira koji su bili na klupi i bez povredjenih kljucnih igraca poput Mendy-ja i Kroos-a. Kada se oni svi vrate iduce nedelje, bice Real jos jaci.
K

Klinac

pre preko 2 godine

Šteta što Jović nije dao gol. Odlicno je odigrao. Odlicno se kreteao. Šteta što onaj volej nije ušao u gol. Jović je egzekutor i finišer, šteta što ga neće. Večeras ga nije htelo. Nadamo se da je ovo nagoveštaj nekih boljih dana za Luku.
R

Realno123

pre preko 2 godine

Slazem se. Luka je sve bolji i krenuce ga sigurno jer duga je sezona, i ono sto sam primetio puno je uznapredovao u kretnjama i brzini realizacije akcija. Poboljsao je i fizicku formu. Naprvaice Karleto od njega veoma dobrog djokera
g

gost26

pre preko 2 godine

Sa ovakvim Vinisijusom i Benzemom Real moze i LŠ da uzme, Asensija ako zaobidju povrede bice brutalan