REZZIME DANA (četvrtak): Kečevi i simulacije na tiketu = 5+ iz klađenja

Vreme čitanja: 3min | čet. 16.04.20. | 23:07

Pogledajte ko vam je 16. aprila doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

PROŠLO

HETAFE (SIM) – ESPANJOL (SIM) (tip 1, kvota 2,15) – rezultat 2:1
Bio je ovo opak tip, kvota jaka, samim ti mi ne baš sigurna. Tako je bilo i na ovoj simulaciji meča španske Primere. Hetafe je kao domaćin slavio sa tesnih 2:1. No, sasvim dovoljno da par prođe. Na kraju ispada, gledajući rezultate simulacija od kako su počele, deluje sasvim realno, posebno za sportsko klađenje.

TORINO (SIM) – PARMA (SIM) (tip 1, kvota 2,20) – rezultat 4:2
Čak šest golova palo je u ovoj simulaciji meča italijanske Serije A, ali mi nismo to jurili već pobedu domaćina, za izvrsnu kvotu 2,20. Ovo je ujedno i utakmica najigranijih parova u MOZZARTU koja je svakome ko ju je ovako odigrao najviše i pojačala tiket. Konačnih 4:2 bilo je više nego dovoljno da prođe kec.

DINAMO M. – NEMAN G. (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 2:0
Čast domaćih ekipa u beloruskom šampionatu danas je, sa malo problema pobedom od 2:0 odbranio prestonički Dinamo. Bilo je napeto, tj. nerešeno sve do samog kraja kada je odbrana gostiju iz Grodna potpuno popustila i dozvolila dva puta loptu u mreži. Goropšek je u 72. minutu doneo vođstvo domaćem timu, da bi Šikavka zaključio meč u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

ATALANTA (SIM) – SASUOLO (SIM) (tip 1, kvota 1,32) – rezultat 5:0
Kao što je efikasna u “stvarnom životu” ove sezone, tako je Atalanta ubitačna i na simulaciji. Kec je prošao kao od šale pošto je pukla petarda. I svih pet komada otišlo je na konto domaćeg tima.

A. VILA (SIM) – ŠEFILD V. (SIM) (tip 2, kvota 2,05) – rezultat 2:3
Još jedna simulacija koja je mnogima večeras donela sreću i pare. Jedini meč Premijer lige ove večeri bio je veoma napet, a završen je rezultatom 3:2 za goste i prolazom tipa 2.

ŠAHTJOR SOL II – SLUCK II (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 4:2
Drugu utakmicu zaredom reserve Šahtjor Sola dale su četiri pogotka. Za razliku od prethodnog meča ovaj put su i primili koji, i to dva komada. No to nas nije omelo da pokupimo kvotu 1,47 na pobedu domaćina.

BELŠINA II – SMOLEVIČI II (tip tgg gg 3+, kvota 1,47) – rezultat 6:2
Mnogo golova palo je danas u ligi rezervnih timova u Belorusiji 1. Na dva susreta ukupno 14! Dakle prosek je bio sedam. Pritom su padali na sve strane te je tip da će oba tima dati gol i da će broj pogodaka biti tri i više je prošao kao od šale na ovom meču koji je završen rezultatom 6:2 za domaći klub.

PRECRTANO

BETIS (SIM) – GRANADA (SIM) (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 1:2
Ikao je kvota upozoravala, delovalo je da je ovde kec dobra pretpostavka. Nažalost, nije prošao danas jedan od naših najomiljenjih tipova. Gost na ovoj simulaciji, Granada uspela je da postigne dva pogotka, a da primi samo jedan.

ENERGETIK BGU – GORODEJA (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 0:1
Jedan gol Rusa Andreja Sorokina rešio je ovaj meč petog kola šampionata Belorusija i velikom broju kladilaca raspršio snove o prolasku tipa 1. Pogodak je pao još u 35. minutu, a onda je gost parkirao autobus ispred svog šesnaesterca. Domaćin je imao loptu u nogama i inicijativu, ali nije uspeo da slomi otpor Gorodeje.

BARSELONA (SIM) – LEGANES (SIM) (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 0:0
Iako je delovalo da je ovo klasična sigurizza, simulacija je pokazala da ipak nije. Algoritam se oslanja na formu pred prekid prevenstava, a Barsa baš nije bila sjajna u to vreme pošto je dala samo dva gola na poslednja tri meča u svim takmičenjima. Ovaj put ni to za konačnih 0:0. 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara