Stanković: Kanga pravio neiznuđene greške, ali važno da je proradio

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.11.20. | 17:45

„Dobili smo veliko pojačanje za nastavak sezone“, poručio Zvezdin šef stručnog štaba

I tri boda i nove snage za naredne utakmice. Mnogo toga je dobila Crvena zvezda tokom duela sa Radnikom iz Surdulice. Crveno-beli su upisali trijumf uz povratnički gol Gelora Kange, koji bi trebalo da bude važan adut u nastavku evropskog puta.

Istina, Gabonac nije blistao u prvom poluvremenu, ali se u nastavku razigrao. Postigao pogodak na asistenciju Ričmonda Boaćija.

Izabrane vesti

„Dugo nije igrao i videlo se da mu fali svežine. Imao je neke neiznuđene greške, ali proradio je šut i to je bitno. Svi znamo ko je Gelor Kanga. Dobili smo veliko pojačanje za dalje“, rekao je Dejan Stanković.

Malo toga je moglo da se kaže u duelu u Surdulici.

Mnogo dobra utakmica i vrhunskih pristup fudbalera koje treniram. Sjajan način da se "pečatira" Evropa sa pobedom u prvenstvu. Od prvog do poslednjeg minuta smo bili u odličnom ritmu, igrali smo visok presing i sve ono što smo dogovorili pre meča je bilo ispunjeno. Jedino mi je žao što smo primili gol iz prekida. Ali sve ostalo je bilo fenomenalno, mogli smo još pogodaka da damo i zaista bih rekao - svaka čast igračima“.

Iako nisu mogli da budu na tribinama, navijači crveno-belih su se skupili oko stadiona i vatrometom pružili podršku timu Dejana Stankovića.

„Svaka podrška i glas, pa makar iz daljine je čestitka za momke. To znači da su odradili dobar posao u Ligi Evrope, kao i danas i to je svojevrsna nagrada za njih, od strane naših sjajnih navijača“.


tagovi

Dejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara