Komentari na vest

Stanković klizi ka ivici ponora: Luis Alberto golčinom zakopao Sampdoriju (VIDEO)

J

Jan Ras

pre oko 1 godinu

Iskliznuo je on pre nego sto je i poceo,moze da vodi ekipu samo tamo gde je sve zatvoreno isto kao i Samrok Stanoje partijski prevaranti.
T

Teodorteo369

pre oko 1 godinu

Posto je po ovim crno belim tipovima svaka titula namestena da vidimo gde rade crno beli treneri? - Marko Nikolic ( najuren iz svakog kluba gde je radio, samo je u nasim medijima dobar trener, pregovara sa predzadnjim timom madjarske lige) - Miroslav Djukic ( na birou rada...Valjadolid se tek oporavio od njega posle 3 godine) - Aleksandar Stanojevic ( zari i pali turskom ligom) - Savo Milosevic ( Bio trener Olimpije 14 dana, cim je otisao uzece titulu) - Ilija Stolica ( pregovara sa Celzijem) - Gordan Petric (penzija) - Zoran Bata Mirkovic (penzija) - Ivan Tomic(penzija) - Ljubinko Drulovic( penzija- smilovao se Piksi pa ga vratio iz penzije) - Zoran Milinkovic ( otkaz iz FK Kolubare) - Vladimir Vermezovic ( penzija) Ocekuje se i penzija Igora Duljaja u toku avgusta mjeseca, pa nakon toga dolaze redom za trenera: Damir Cakar, Goran Trobok, Albert Nadj, Ivica Kralj, Ivica Iliev, Andrija Delibasic i kao slag na tortu prvi samostalni trenerski posao Lola Smiljanic!!
9

951357

pre oko 1 godinu

Znas kada bih ja guglao i trazio ovako nesto za Zvezdu, a sve iz dva razloga: prvo nisam kompleksas, i drugo imam zivot i nemam vremena za gluposti. Cestitam, zivot ti je prava milina vidi se ;)
n

no name_

pre oko 1 godinu

Ko je ti gluposti piseš. Gledaj sad ti tenere C.Zvezde posle Prosineckog... Aleksandar Jankovic, Ricardo sa Pinto, Slavisa Stojanovic, Nenad Lalatovic, Miodrag Bozovic,( jedini izgubio nameštenu titulu) Bosko Djurovski,... Ajde pricaj nam sta oni rade hahah? Haha kad je Vermezovic bio trener pre 10 godina haha? Jedina istina zbog ovog 11 mesta nerealnog na Uefa, imamo trenere u inostranstvu Vladimir Ivic i Jokanovic u Rusiji, Milojevic + jos neki na Kipru, onda onaj u Panatanikosu, Dejaan Stankovic u Samdoriji, Stanojevic u Turskoj... Baš si se ogresio za Marka Nikolica , igrao sa Lokomotivom ligu sampiona, sad se bore za opstanak, nisu bili zadovoljni sa njim. Mislim da Marko Nikolic jedini naš trener koji je igrao ligu sampiona u inostranstvu poslednjih 20 godina. Nikad vise nasih tenera u inostranstvu, sigurno sam i nekog zaboravi,, zbog ovog nerealnog 11 mesta, kao da se inostranstvu to ne primećuje i ne zna.
G

Gjokaj

pre oko 1 godinu

Kada nece da pita za savet onog sa kim se slikao i kome je poklonio dres!? Sta ti je sujeta, Kari cim ga je pitao odmah smo otisli na svetsko!
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Deki radi odlican posao u Sampu, sa kantom od tima koji je tosvojio dva poda pre nego sto je on dosao igra rvnopravno sa timovima iz vrha na njihovim terenima. Nereseno protiv Intera, evo sada tesno sa Laciom, Osvojio je nesto bodova, ali ih je i sreca napustila. Tesko ce ostati u ligi, ali se ne moye reci da ih kantaju, vec igraju tvrd fudbal, sto znaci da je Deki dobar trener. Iskreno, nisam to ocekivao od njega kada je dolazio u Zvezdu, jer su veliki igraci retko i odlicni treneri. Neka on i ispadne, ako bude uporan i uprava bude imala poverenja moze tu da se napravi lep sistem na zdravim osnovama.
r

realnost

pre oko 1 godinu

nema, kad ne mozes da pripretis sudiji, da imas krseve za protivnike, vidi se onda kolko si dobar
T

Tralala

pre oko 1 godinu

Eh da je bio pametan i doveo Ohija, sad bi Sampa bila negde u sredini tabele...
P

Pioli

pre oko 1 godinu

Zaboravio je da je on debitovao sa 16 godina. Protiv Surdulice i Radničkog pri vođstvu od više golova razlike on pušta igrače od 30+ godina. Evo mu sad Sampdorija ima najstariji tim u Seriji A i ispašće. Sujeta je strašna. Zaboravio je kako je on počeo, a sad će mu iskusni doći glave...
c

cao cao

pre oko 1 godinu

Iako sam zvezdas i dalje tvrdim da je nevidjena prevara od trenera
Z

Zvezdaš onaj stari

pre oko 1 godinu

Pobego iz Zvezde i LŠ u seriju B. Baš jadno. A kao igrač imao srce.
1

11/12 meceva u

pre oko 1 godinu

seriji A, niti jedna pobeda, pa ostani kuci i ne budi na klupi, pa ubosce jednu..ali kriv je onaj ko te doveo...posle Sampe nece te hteti ni zenski klub Sefkerina.
Š

Šmuci BauBau

pre oko 1 godinu

Ovaj KREMENKO je vrh . Bolje vodi Sampdoriju nego Zvezdu . Vidi se napredak . Šta znači kad ideš sa pred znanjem u kafanu .
H

Haxler

pre oko 1 godinu

Bez brige mister, bice to dosta bolje dogodine u Serie B..
M

Miljana Kulić

pre oko 1 godinu

Deki zovi me ja imam metode kako da ti razdrmam tim