Komentari na vest

Stanković: Ne znači mi veliki niz pobeda, treneri dođu i prođu, a Crvena zvezda je - rezultat

g

gosssstttttt

pre preko 2 godine

Jel moguce vise, kad ce se vratiti Katai?
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Standardna izjava: ne zanima me da li je lepo ili ružno, samo me zanimaju tri boda. Izjava nakon remija u prvom kolu: ako igraš fantastičan fudbal i dominiraš, ako je trka izvanredna, moraš biti zadovoljan.
F

Familija

pre preko 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
P

Peca Oblatno

pre preko 2 godine

Prika zaobidji jednu vest. Kaži da ti promaklo, da odmorimo i mi malo.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Milojević je bio za mene plafon. Kada je došao Dejo mislio sam ( vjerujem da su mnogi tako mislili) šta će nam ovaj početnik, prvi klub koji vodi, šta on zna itd. Posle Omonie su ga najviše pljuvali. Vremenom se sve više i više razvijao. Svaka mu čast na svemu i hvala mu. Biće mi zao kada bude odlazio. Jedino bih Miloja pozelio da dodje umjesto njega. Njih dvojica su nam donijeli najviše radovanja i uživanja od kako Zvezda igra pod zastavom Srbije.
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Stanković Dejan, jedan je Stanković Dejan. Ali onaj njegov gol na Armijskom stadionu, kada smo celo poluvreme imali igrača manje, a Deki ga pred kraj metne pod prečku, za pobedu od 1:2. Trpao ih je kao igrač, trpa ih kao trener.
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Vidi pluseve i minuse. Čista komeNdija. Opšte narodno veselje 👳‍♀️👳‍♂️👳‍♀️👳‍♂️👳‍♀️👳‍♂️👳‍♀️👳‍♂️
Ž

Živorad žika živac

pre preko 2 godine

A be evegi naš Mister na slike. Deketa je bijo golem fudbalist će bidne i golem trener. Deketa je mag na fuzbal. Wel7ka podrška za njega. Deke je ponikaja u našu skolu. Al će gi pocepajamo Mirelend u Evropi. Će uskočimo u proleće na Evropi. Samoda sviju ostanu na okupu i dase dovedu još kojo pojačanjo. 8odrška na Terzetu Mitketa i Deketa, samo nji oba trojica mogu da nas vodu u pobede.
D

Dragan Ljuma

pre preko 2 godine

Skidam kapu za izjavu da su igraci profesionalci i da 24 sata moraju voditi racuna. Posebno ako pikaš lopte po oranicama naše lepe Srbije a pritom primas platu koju na primer doktor ili inzinjer mogu da sanjaju. Kod komsija trener se žali na umor i da mu ne leže fizički jake i brze ekipe (leže mu sporaći i metiljavi valjda). Pecnuo ga je i za taj niz, kakav niz, strašan niz. Nismo isti. Vidi se da je Deki Temperament igrao fudbal na najvisem nivou kao igrac. To što je šikanirao Miki Degeneka, Kange i Pavkova, verujem da su ga pritisli. Skupe lokacije su ipak u pitanju. U Surdulicu ide po protivnika jer mi nismo Partizan.
i

iz 1 u x

pre preko 2 godine

ma da, bas ga pecnuo, kao Ben odjednom se cudi otkud ovoliki niz Partizana da ne može da izgubi, ali mu prošle godine to bilo normalno
9

951357

pre preko 2 godine

@iz 1 u x - prošle godine je Zvezda gazila sve redom, i po Evropi i po prvenstvu, mučila se da dođe do rezultata u mnogim prvenstvenim utakmicama, često imala i po 30+ šuteva na gol a pobeđivala sa 1 golom razlike, skoro na svakoj prvenstvenoj utakmici primala gol. A sad gromada šije sve redom, sve što šutne ulazi u gol, protivnici zaborave da igraju tog dana, i to ne da zaborave da igraju, nego zaborave i da pređu centar, zaborave šutiraju na gol gromade (barem kada su bliže od 30m od gola)... Ali zato vam u Evropi ne odgovaraju ekipe koje trče i fizički su spremne, kako reče vaš trener. Samo na primeru Genta možeš da vidiš razliku. Prošle godine 2 pobede Zvezde, a ove godine nakon što im je otišao najbolji strelac, plus standardno krilo/napadač i vezni igrač oni dobiju Partizan u sred Beograda. Tako da da, ima mnogo razlike u nizovima Zvezde i Partizana.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Titula druze je jedini bitan rezultat u Srbiji!!!!! Prosto tako stoje stvari ovde.....