Komentari na vest

Stanković o novom Falčineliju: Tamo svi čekaju Seriju A, niko ne žuri

L

Lisice na ruke

pre gotovo 3 godine

Ebali vas i jedni i drugi, da ima zakona odavno bi bili iza brave. I oni pre njih, i oni pre pre njih.
@

@951357

pre gotovo 3 godine

Sarkazam??? Nisi valjda stvarno...
V

Vile sampion izraziti favorit

pre gotovo 3 godine

Evo samo jedno pitanje da postavim, nista ne komentarisem. Da li vi stvarno mislite da je Terzic posten, da ne krade i ne izvlaci lovu iz Zvezde? Samo to.
T

Trange frange

pre gotovo 3 godine

@Vile Šampionu. Ja nisam u životu video poštenju osobu od TVORZA 😂😂😂😂😂😂😂😂
9

951357

pre gotovo 3 godine

Mislim da to apsolutno niko ne misli.
O

Ok

pre gotovo 3 godine

Ajde Onda da dovedemo Vladana Lukica kad ti Terza ne odgovora...sadomazo malo I to
I

Interpol.

pre gotovo 3 godine

@OK. Ma važi ograničeni, dovedi Lukića i daj mu budžet od 50 miliona, kao što LICE ima, pa da vidimo. Kako te nije sramota da pominješ Lukića, sa 8 miliona budžetom.
n

nema kraja

pre gotovo 3 godine

ne samo trvorza vec ceo srpski fudbal je mesto za ispumpavanje love. Kroz transfere ,kombinacije sa menadzerima, guranje svojih igraca ,itd. Primaju kes od transfera i jednostavno nema dokaza . Pogledajte danasnju vest kako je Lalat doveo kaze " nevidjenog igraca " iz japana . On lik nije igrao nigde od Februara ,ima 27 godina, najbolje godine i pored cele evrope i sveta dodje u Radnicki ?? nista drugo nego ispumpavanje i forsiranje nekih igraca nebi li se prevarili neki naivni Arapi . Kinezi su nas provalili, Kazahtan isto jos se samo lazu Arapi
p

pa se vi lozite i dalje

pre gotovo 3 godine

ja sam rekao od samog dolaska Falsinelija ... pored cele Italije ,redovnih i velikih primanja ti ides u zvezdu i kao proglasavaju ga jakim igracem !!! pa sta su Italijani , veverice ?? Doveden da se odradi kombinacija uzmu pare i nista drugo . Ovaj Sanogo isto ,takvih bre po Srbiji ima kolko hoces , bakajoko da i ne spominjem ...al najlakse je ordaditi prevaru sa strancem jel ga mi ne znamo. Ne mozes da nas lazes sa nekim iz Surdulice jel ga mi znamo
A

Aca11

pre gotovo 3 godine

@pa se vi lozite i dalje - Izgleda da baš slabo pratiš fudbal... Taj Falćineli, kojeg pominješ, je u italijanskoj Seriji A igrao za Sasulo, Krotone, Fiorentinu i Bolonju i izuzev Bolonje je u svim klubovima imao dobru minutažu. U Krotoneu je sa 13 pogodaka bio istaknut i među strelcima u Seriji A (postići dvocifren broj pogodaka tamo nije nimalo lak zadatak), a njegov transfer iz Sasula u Bolonju je koštao čak 7 miliona evra. Ne znam kakvu je to "kombinaciju" Zvezda mogla da napravi prilikom njegovog dovođenja kada za dolazak nije platila nikakvo obeštećenje i za godinu dana mu je dala polovinu plate koja u Bolonji iznosi 800.000 evra po sezoni (plus premije)? Razlog zbog kojeg je prešao u Zvezdu leži u činjenici da se nije snašao u Bolonji, a onda je prilično slabo igrao u Seriji B na pozajmici u Peruđi i kako posle 2 slabe sezone nije bilo interesovanja za njega, Bolonja je rešila da ga se otarasi po principu "daj šta daš"... Sa druge strane, za domaću Superligu, on je više nego zvučno pojačanje... Što se Sanogoa tiče, njegov transfer iz Jang Bojsa u saudijski Al-Itihad je koštao 7 miliona evra, dok mu je godišnja plata tamo iznosila preko 3 miliona evra (plus visoke premije). Međutim, zbog problema sa povredama se tamo nije naigrao, a kako u saudijskoj ligi postoji ograničenje broja stranaca, klub ga je pustio na pozajmicu u Zvezdu bez ikakve odštete i preuzeo je skoro celokupnu platu na sebe, samo da bi oslobodili mesto za dovođenje drugog stranca. Tokom trajanja pozajmice, Al-Itihad mu nije isplaćivao ugovorenu zaradu samo da bi izdejstvovao da ga Sanogo tuži i tako bude sudski poništen ugovor koji je imao sa njima, tj. želeli su da ga se otarase. Kada je dug prema njemu dostigao 3 miliona evra, Sanogo je tužio Al-Itihad kako mu ne bi zastarelo potraživanje i sudski je dobio svoje pare, ali mu je poništen dalji ugovor sa Saudijcima koji bi mu doneo popriličnu zaradu. Nakon ponštenja ugovora sa Saudijcima, Sanogo je potpisao za Zvezdu kao slobodan fudbaler, za platu od svega 360.000 evra... I gde je tu "čudesna kombinacija"? U suštini, ni ja ne verujem u Terzićevo "poštenje", ali na Falćineliju i Sanogou nikako nije mogao da se ovajdi...
Ž

Žan Pol Gotje

pre gotovo 3 godine

Nikakvih pojačanja neće biti osim mučenog Krstičića koji može da igra plafon 60 minuta i to sa bocom za kiseonik,Dragović će otići na jesen ako ne uđemo u LŠ,ni ne može biti pojačanja,dug je zvanično preko 40 miliona evra plus je Zvezda prošle godine zaradila samo 10 miliona evra od LE a budžet je kako dr Mađija kaže 25 do 30 miliona po sezoni,što znači da je klub samo ove sezone najmanje 15 miliona evra u minusu.Mislim da je tu zapelo oko Prijovića nisu mu dali garancije da će biti isplaćen nego ako uđemo u LŠ biće love a šta ako se to ne desi,ostaje nekoliko opcija,ako si domaći igrač,da ti Ultra Kop dođe u posetu i da te u gepeku provozaju,da oprostiš deo duga,da ćutiš i igraš,ako imaš strani pasoš,da te vožd plati iz budžeta Srbije,da tužiš klub sudu u Lozani,da kao Asano pobegneš,niko ne želi da dolazi u takvu sredinu.Nit je Prijović slučajno odbio,niti je slučajno onaj pomoćni trener pobegao glavom bez obzira u Švedsku,nama ostaju kvalifikacije i da se bogu molimo da se nekako dokopamo bar LE.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

@ŽAN Klod Van Dam. Bravo za komentar, i ako si me iznervirao pre neki dan kada si mi odgovorio na moj komentar. U vezi Dragovića, što je izjavio da je polu Srbin, polu Austrijanac. Meni se to nije svidelo, jer može da bude samo Srbin, ali nema veze. Džabe pričaš, svako ko ima gram mozga zna šta se radi u klubu, ali videćemo dokle će to da traje. Tu je problem da kada se ONAJ bude udavio, duaviće i nas. Kada se budemo osvestili biće kasno. Neki pominju Lukića i onu bedu u to vreme. Pa majstori tada je budžet bio 8 miliona a sada je blizu 50 miliona. Daj 50 miliona Piksiju budžet, igraćemo drugi krug LŠ.
G

Gromada uplakana

pre gotovo 3 godine

Posledica 4 godine bez titule i sezona kupanja se jasno vidi u upisu gore. Imamo već urađen plan da i narednih 5 godina ne uzmete titulu.
@

@Gromada uplakana

pre gotovo 3 godine

Ti si od onih što gledaju Rts, Pink i Hepi, pa malo Parove i Zadrugu. I veruju u sve što čuju na TV. A voleo bi da vam vidim njuške kada shvatite šta se radi. A do tada uživaj u snovima i zabludi. Ja sam bio na Marakani svaku utakmicu, kada je Brat Lukić skupljao za topli obrok igračima, kada nije bilo struje, tople vode itd. Ali brat Lukić nije imao budžet od 50 miliona, nego 10 puta manji.
s

sta nije jasno

pre gotovo 3 godine

Dragovic pun ko brod bole ga stojko za ping pong ligu. Video ove nase starlete na medijima i zna kolko su jeftine pa dolazi na 6 meseci da isprazni sarzere. Dug kolki god da je drzava ce zatvoriti oci. Prijovic nije pristao na "dobices al zamalo" i nije u situaciji da mu neko sutra pozvoni na vrata i kaze oprosti nam dugove
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Krećemo familijo NAPRED ŠAMPIONI jako u nove pohode i pobede pali motore i samo napred gazi familijo
9

951357

pre gotovo 3 godine

Čovek realan...
b

bole ga stojko

pre gotovo 3 godine

uzeo kintu na Falsineliju i briga ga
Ž

Živorad žika živac

pre gotovo 3 godine

A be eve gi Deketa, naš Mister. Krenulismo u prmpreme za novi sezonu. Deke će gi spremi igrači, da igrau moderan fuzbal. Deketa je bijo golem fudbalist, će bidne i golem trener. Će uskočimo opet u ligi od šampioma ove godinu. Samoda sviju ostanu na okupu. Če napravimo drem tem. Ene i u Srbije ce bidnemo prvaci. Bravo ti ga na Terzetu Mrkela i Deketa. Samo nji oba trojica mogu da nas vodu u pobede. Doživotna na Terzetu i Mitketa, da gi dočekaju pemzije u Zvezdu. Aj živeli.
P

Pa1

pre gotovo 3 godine

Smaras druze
H

Hehehehehe

pre gotovo 3 godine

@Žile. Ne znaš padeži, ali znaš kada je veliko slovo, kada je zarez. Klasičan iskompleksirani Grobljanin Pogrebnik Lopatar. Tebe će na ulici da vataju sa mrežom.
K

Kon

pre gotovo 3 godine

Gos'n Žiko deluješ kao dobar laksativ.