Komentari na vest

Stanković posle potpisivanja pričao o Kolarovu, Krstičiću i Prijoviću: Vrhunski igrači, jaka imena, jake plate...

2

2342342

pre gotovo 3 godine

Realno, lepa sezona. derbi je meni kao navijachu nebitan apsolutno dok je tu titula,jer ovako se samo dokazuje rivalitet,a ne kvalitet.kvalitet sam video u kvalifikacijama i kada jedan Milan maltene drhti u poslednjim sekundama.igrali smo Evropu potpuno ravnopravno,i raste tim kao celina takodje,a smatram i potezi uprave u skladu sa tim.nikada ranije od Barija nismo igrali ovako zrelo,uporedjujuci se sa azdajama u svetu fudbala. sada mozemo opet izaci znacajno jaci nego ranije,i dosta ocekujem od naredne sezone-mada,trebamo imati srece i na zrebu. svakako ovaj tim je odlican i po meni-bravo i samo napred. ne bih pojedinacno komentarisao igrace jer sada bar tim ima raznovrsnost, bitna je celina i ne zavisimo samo od jednog igraca u polju. utisak je da je Zvezda daleko jacha nego ranije i ide uzlaznom putanjom,pa greske u vidu Van la Pare mogu da se istolerishu jer ne moze niko imati 100 % pogodaka u svakom segmentu,ali bitno da budu svesni toga.sada se skautiraju vrhunski igrachi, do pre 2 godine je bilo nezamislivo da im saljemo i ponude.
D

Dominiraj

pre gotovo 3 godine

PUNA PODRSKA ZA TERZU DEKIJA I UPRAVU U INAT DUSMANIMA!
M

Mittke

pre gotovo 3 godine

Za sledecu sezonu 2 bonusa Gavric i Radulovic. Ako ih ne prodaju.
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Ima ko o tome misli. To nam sigurno nece faliti. Veci problem je nacin na oji se dovode stranci.
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

SIMONEEEEEEEEEEEE
x

xezlkkk

pre gotovo 3 godine

Borjan, Popovic, Dragovic, Milunovic, Erakovic, Pankov, Kolarov, Jevremovic, Gajic, Gobeljic, Sanogo, Odada, Krsticic, Kanga, Stankovic, Ivanic, Ben, Gavric, Katai, Spiridonovic, Falco, Prijovic, Pesic, Krstovic. Dragovic, Kolarov, Prijovic i Pesic su slobodni igraci, a Jevremovic i Krsticic jako jeftini. S druge strane, Zvezdi treba para i moze mnogo da zaradi prodajama Degeneka, Babica, Lukica, Rodica, Petrovica, Nikolica, Jirke, Radulovica, Pavkova, Burmaza i brace Mituljikica. Ja verujem da mozemo da napravimo plus mozda i do 20 miliona a da i dalje imamo ekipu za Ligu Sampiona. Da ne govorim o tome sto imamo dobre sponzore i verovatno i neke procente od prodaje nasih bisvih igraca ovo leto, te bismo u ovom slucaju bili mirni i sa igranjem Lige Evrope. Dzabe nam svi ovi rezultati ako upadamo u minus i prodajemo najbolje igrace (Ivanica, Bena, Kataija itd).
M

Milos29

pre gotovo 3 godine

Kako se ne umorite više od tog prepucavanja jbt život, ccc...
E

E zemljače

pre gotovo 3 godine

To su klinci koji ne znaju nos da obrišu. Jedina rados u životu im je da pljuju nekoga. Nema tu više onog sportskog, normalnog dijaloga. Svaka sledeća generacija koja dolazi, je gora od one predhodne.
G

Gost1976

pre gotovo 3 godine

Stručnjaci koji bi sa klincima u LŠ.. kao kad može Čelzi može i Zvezda.. samo što su oni kupili igrače za 250 miliona eura, mi dovedemo klinca iz Zaječara idigra par utakmica za prvi tim i hoćemo da pobedimo Bajern. Naravno da nam trebaju svi nabrojani kvalitetni iskusni igrali, a uz njih će lako mladi da stasaju.
l

lool

pre gotovo 3 godine

Kad krenu strucnjaci...sad bi oni sa omladincima da osvoje LS!!!Navijajte i uzivajte
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Samo napred gazi familijo
V

Veljko82

pre gotovo 3 godine

pre bih podneo Gobeljica u klubu jos 4 godine nego Kolarova jednu sezonu...bravo Deki,samo karakter i borba....sminkeri i umisljeni likovi nam ne trebaju!!
I

Ivan tt

pre gotovo 3 godine

Tako je, gerijatrija koja puno kosta i nista drugo, bolje za te "plate" dovesti mlade momke koji hoce da napreduju, pa neka prave i igrace i rezultat.
V

Vart

pre gotovo 3 godine

Nije loš kao trener, ofanzivnije je nego Miloje. Samo koja je poenta biti trener ekipe koja je unapred određena da bude šampion? Zvezda već četiri godine je ubedljivo šampion a po derbijima i igri se vidi da su sličnog kvaliteta. Pitanje je da li neko sme uopšte da pomisli da pobedi Zvezdu? Naravno da ne sme jer se plaše kako će vlast da reaguje. Partizan jeste bio prvi šest puta ali razlika u igri i kvalitetu je bila ogromna. Zvezda četiri godine nije pobedila u derbijima u tom periodu. I još navijači lažno likuju iako znaju da je prvenstvo namešteno. To je veliki blam da navijači koji su nekad bili simbol poštenja, časti i otpora slobinom režimu sada postaju pretorijanci današnje vlasti.
P

Popis istorije

pre gotovo 3 godine

Mi smo sve ovo prosli i neke stvari naucili.Svaka tvoja tvrdnja se lako poklapa. Prvo medjusobni dueli... Vidi, Sasa Ilic ima negativan skor u derbijima a u tom periodu na dve vase ide jedna Zvezdina titula. Sta mi tu dalje pricamo? Vas Robi bije 3 puta u dva meseca na prolece vi u TOM prvenstvu uzimate titulu??? Dalje... Cime ste vi pravdali dominaciju-bese igramo Evropu a mi ispadamo kako Tole rece u sezoni kupanja. Vidi.... Zvezda sada igra duplo bolje evropu nego vi-realno vi ste u toj Evropi svake druge godine imali blam. Zvezda svake godine grupna faza. Ovo su cinjenice.SUVE. Trece u sred vladanja ove vlasti uzeli ste duplu krunu. Mislim ako drzava odredjujes ko je prvak onda je i 2017 te odredila vas. Vi brate se odreknete i kazite da vam to ne treba.
t

tegi debela striptizeta

pre gotovo 3 godine

koja je svrha ovakvih komentara(što je najgore mnoge franje ovako razmišljaju).Naravno svako ima pravo na svoje mišljenje.Ali takođe postoje i činjenice.U zadnje 4 zvezdine šampionske godine odigrano je 11 derbija od toga je zvezda dobila tri a partizan samo JEDAN derbi.Zvezda je u istoriji osvojila 3 titule a da te godine nije dobila derbi a partizan 9 titula a da nije dobila derbi.Zvezda je svoje četri titule potvrdila sa dve lige šampiona plus dva proleća i uzimala bod(ove) sparti prag,krasnodaru,kelnu,bateu,arsenalu,kopenhagenu,jang bojsu,liverpulu,hofenhajmu,gentu,napoliju,milanu.Partizan je svoje titule potvrdio primljenim petardama od bilbaoa,petah tikve,0:3 tun,šamrok.Dakle samo ČINJENICE
9

951357

pre gotovo 3 godine

Slicnog kvaliteta? Na 8 od 10 derbija ste centar prelazili po 3 puta na utakmici a golove davali iz izmisljenih penala i ofsajda. Na jednom od ta dva koja smo losije odigrali nam ponisten cist gol na 0:0 u 70 i nekom minutu, a drugi je dosao odmah nakon utakmice u LS, ali ni tada niste pobedili. I sa tom jednom nezasluzenom pobedom na 10 derbija, pregazeni na skoro svakom derbiju, i ti kazes tu smo negde? Pokazala je Evropa gde smo. Vi ste u 3. kolu kvalifikacija a mi u plej ofu.
k

kme

pre gotovo 3 godine

kme
J

Ju,ju,ju,ju,ju...

pre gotovo 3 godine

Ma sta nam naprica, sve Zvezdine titule vlast namestila samo derbi ne moze, jel ti cujes sebe? I to ne moze tako sto u Partizanu ta ista vlast ima poslusnike koje su sami postavili da rade po zadatku, vama postenje curi niz bradu toliko da smo dosadili vise sa pricom o vasim titulama, aktuelnog predsednika nisam nikad video na stadionu niti u klubu a bese onomad ceo sps sa premijerom slavio titule, bese i predsednik Tadic sa sve salom u areni, nikad mi nismo robovali vlasti niti smo bilo kojoj virili iz dupeta i gotovo svakoj bili opozicija za razliku od vas koji vlast rusite i krivite za sve samo ako Partizan nije prvi, vama moze i hitler da vlada samo Partizane prvi budi koga zabole, mi sta mislimo o nasoj upravi i u fk i u kk mozez da vidis na nasim portalima a zamisli toliko titula pa nam opet nesto ne valja, vi se javite za upravu samo kad je Zvezda sampion, idi sosomolji Sadika po levom testisu da ti posalje sto vise para, toliko.
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Tole vas je zavarao da ste uz rame Zvezdi. Shvatite da je Zvezda najveća u jugoistočnoj Evropi sa najvećom armijom navijača.
M

Ma naravno

pre gotovo 3 godine

A da malo pogledas rezultate u Evropi? Al lakse je mlatiti praznu pricu o namjestanju. Pa mlaticete jos dugo dugooo...
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Da li vjerujes u to sto pricas ?
K

Kidi

pre gotovo 3 godine

Bas lepo receno...meni ne trebaju imena nego ljudi...mislim da bih i ja ovakav - ispao iz voza i sa 10kg viska - grizao, da mi je ova luda glava trener.
M

Mister...

pre gotovo 3 godine

... će biti fudbalski Radonja. Što reče Stanojević u doba Toleta "vladaćemo 10 godina kao košarkaši". E, tako ćemo mi, večiti šampioni, kao košarkaši. U pravu je bio Stanoje, samoje pogrešio klub.

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Miloje je fudbalska verzija Radonje. Dobar je Stankovic,svakako je premasio ocekivanja i izuzev nedostatka srece protiv Omonije,odradio savrseno sezonu.Sve pohvale.Ipak mora se zauvek zapamtiti da je veliki Miloje izvukao nasu Zvezdu iz pepela,ostvario skalp protiv prvaka Evrope i sveta,ostvario 2 ucesca u LS i 1 u nokaut fazi LE (jos od prvog kola kvalifikacija,sto nikad niko drugi nije uspeo),obezbedio koeficijent za sigurno ucesce u Evropi svake godine,nas veliki Miloje!!!
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Najjači je Mister kada je rekao, meni ne trebaju imena nego ljudi i fudbaleri ( Kolarov na infuzijI ) auuu. Mister samo ti da dovodiš igrače, batali Mrkelu.
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Nije Kolarov na infuziji jer nije njega prozivao, oni su veliki prijatelji. Mislio je generalno na jaka imena da to nema nikakvu prednost a Kolarov bi nasu ligu prepesacio, dobar bi bio i za Evropu.