(©Reuters)
(©Reuters)

Stanković protiv Stankovića u LK: Mađari u seriji loših rezultata, da tako ostane i u Leskovcu

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.11.23. | 13:06

Brđani dočekuju Ferencvaroš u 5. koli

Dugo je trajala agonija Čukaričkog, a svetlo na kraju tunela možda je pronađeno u Nišu, gde su Brđani slavili 2:0 u meču Mozzart Bet Superlige.

U domaćem prvenstvu led je probijen, pa se nadaju u Čukaričkom da bi mogli sutra isto da urade i na evropskoj sceni. Momci u belim dresovima dočekaće Ferencvaroš u Leskovcu u susretu 5. kola Lige konferencije.

Izabrane vesti

Ovo će biti prva od dve završne šanse Brđana da uzmu neki bod na evropskoj sceni. A, pogotovo će im biti lakše sada da igraju kada su najzad upisali pobedu u Mozzart Bet Superligi, priznaje Nikola Stanković, koji će sutra udariti na nekadašnjeg učitelja iz Zvezde Dejana Stankovića.

Kao da smo skinuli teret od hiljadu kilograma sa leđa. Svakako da je pobeda donela osmehe, ali i samopouzdanje koje nam je nedostajalo. Želimo da igramo na gol više i lepo za oko, upravo tako je bilo u Nišu i zaista smo srećni zbog toga“, rekao je Stanković za klupski sajt.

Svestan je mladi fudbaler da Čukarički nije oduševio srpsku fudbalsku javnost nastupom na međunarodnoj sceni.

„Za nas u Čukaričkom je sve ovo novo. Možda rezultati nisu onakvi kakve mi i javnost želimo, ali mi zaista dajemo sve od sebe. Da li je to dovoljno? Bodovno nije, nemamo rezultat koji želimo, ali verujemo da možemo bolje. U nekoliko mečeva u Evropi smo bili dobar, jak, kompetitivan rival. Imali smo i naše šanse, nismo ih iskoristili“.

Pozitivna okolnost po Brđane je što je Ferencvaroš u krizi, jer nema pobedu u poslednje četiri utakmice.

U seriji su lošijih rezultata, a nadamo se da se to neće promeniti u Leskovcu. Mi idemo na pobedu, u Budimpešti nam je nedostajalo malo koncentracije u bitnom delu meča, sada želimo da to ispravimo i da upišemo bodove“, poručuje Nikola Stanković.


tagovi

ČukaričkiLiga konferencijeFerencvarošNikola Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara