Komentari na vest

Stanković stigao na Bled: Čukarički jači za defanzivnog vezistu

E

Evropski Čuka

pre 10 meseci

Ne znam kako razmišlja uprava, ali je Čuka na dobrom putu da napravi solidnu ekipu za Evropu, a odličnu za našu ligu. Malo još ne dostaje pa da kažemo da je prelazni rok odlično odrađen. Završili su golmane, Miladin je produžio ugovor, tako da je pozicija desnog beka, takođe pokrivena. Štoperi, prava kombinacija mladosti i iskustva, još alternativa Tošiću na levom beku, pa da se kaže da je odbrana kompletirana. Dolaskom Stankovića, završena je i pozicija zadnjeg veznog, sada ostaje još najvažnije pozicije da se popune, ali isključivo brzim igračima, mislim na desno i levo krilo, a pun pogodak bi bio dolazak pravog plejmejkera, koji bi rasteretio kapitena Docića. Što se tiče napada, tu je mala enigma, jer ne znamo da li je pogođeno sa Ze Mariom, da li može da bude dostajna zamena za Badamosija, da sa njim deli minutažu. Tu treba sačekati, tek je počeo prelazni rok, ima vremena za poravni. Igrači sa pozajmica za sada ostavljaju odličan utisak, bilo bi dobro da mogu da budu od koristi u novoj sezoni, mislim na Vidosavljevića i Nikčevića. Možda sada ima i viška igrača na nekim pozicijama, ali ima mnogo utakmica, igra će se svaka tri dana, tako da če svi dobiti šansu, treba imati dobru rotaciju, da Evropa ne poremeti domaće prvenstvo, već da se i tu ostane u samom vrhu, ponovo borba za drugo mesto. Kada se pogleda sadašnji roster, levi bek postaje prioritet,a za pun pogodak i ozbiljne ambicije, možda još dva igrača, ali tu ne sme da bude promašaja, jedno brzo krilo, verovatno stranac, šteta što Owusu nije uspeo, a moga je da bude ta prevaga na desnom krilu. Drugi igrač je plejmejker, ali klasa, ako treba i da se plati, jer ne može baš sve da se dovede,a da bude bez obeštećenja. Sa ta tri pojačanja, prvenstvo i Evropa za Čuku bi već mogla da počnu. Naravno da se čeka i ovaj novi napadač, oa da kažemo da je tim skockan i popunjen na svim pozicijama. Očekujemo uskoro i intervju direktora Matijaševića , pa da čujemo i njegovo razmišljanje, kako on gleda na trenutnu situaciju, u kom pravcu on razmišlja, naravno da čujemo šta se uradilo sa rekonstrukcijom stadiona i gde će se igrati Evropske utakmice. Čuka, polako, ali sigurno, postaje jedan od najboljih klubova na Balkanu.

Zvezda ispred svih!

pre 10 meseci

Bravo za Cuku. Srecno Nidzo. Da napravis veliku karijeru!
B

Bledd

pre 10 meseci

Toliko ga nahvališe da mi je sada prosto žao što nije osta kod nas. Za njih bomba, a kod nas nije ni među trideset. Pa da je tako dobar, pa ne bi dolazio Ado ? Ovi ga dočekali kao najveće pojačanje, a mi jedva čekali da ga neko odvede, da ne pravi gužvu. Tu mi ništa ne štima. Jedan je prvi na tabeli, a ovaj drugi klub je treći, a zajedno igrali finale kupa, a opet tolika razlika, da igrač koji nama nije ni na širem spisku, njima je glavno pojačanje za grupnu fazu ili jesen u Evropi. Baš je postala velika razlika između Zvezde i ostalih klubova naše lige.
S

Sale2323

pre 10 meseci

Nadam se da razumeš kako Zvezda nema luksuza da razigrava 5 ili 6 mladih igrača u prvoj postavi, dokle god ima visoke ambicije u Evropi. Kod Stankovića je ovaj klinac odigrao nekoliko odličnih partija, ali nije još nivo za LS. Što opet ne znači da neće biti za godinu ili dve. Radulović sličan, pa i još bolji primer. Još istaknutiji od njega, ali nedovoljno za ono što Zvezda sad traži. Inače, obojica su odlični igrači, a biće sve bolji.
@

@sale2323

pre 10 meseci

Šta znače visoke ambicije u Evropi?! To jedino može da bude prolazak grupe…ali ako se ne poklopi žreb, to jednostavno neće biti moguće. I onda nisi dobio ništa, ni rezultat u Evropi ni mlade igrače za budućnost…
T

Tite

pre 10 meseci

Mi idemo na Bledau vudao mi plivajo hahahah. Andrija Milosevic kralj
p

pdk

pre 10 meseci

Marko Docic, koji je to majstor. Prekidi izvaredni. Imace od koga da uci mladi Stankovic.
N

Nele 007

pre 11 meseci

Svaka cast za Cukaricki. Odlicno rade prelazni rok dok partizan u totalnom mraku.