Dejan Stanković (©Starsport)
Dejan Stanković (©Starsport)

Stanković: Zvezdina obaveza je da uvek ide na pobedu, za Pešića, Ivanića i Rodića imamo adekvatne zamene

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.08.22. | 18:11

“Treba da pokažemo ko smo, Zvezda je veliki klub”, poručio je trener crveno-belih

Stigla je Crvena zvezda u Jerevan, gde će sutra od 19.00 igrati revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Pjunika, a Dejan Stanković je najavio juriš po novi trijumf. To je Zvezdina obaveza u svakoj situaciji.

Crvena zvezda će u Jermeniji igrati bez trojice standarnih prvotimaca - Mirka Ivanića i Aleksandra Pešića, kao i suspendovanog Milana Rodića. Ali, Dejan Stanković ne brine pred revanš, jer ima dubinu u igračkom kadru i na skoro svakoj poziciji najmanje dve kvalitetne opcije. 

Izabrane vesti

“Prvi meč u Beogradu je bio dobar, prava takmičarska utakmica. Dobar intenzitet. Rekao sam i u Beogradu da smo morali dobro da se oznojimo za svaki gol, tako ćemo morati i sutra. Iako sa nama nisu otputovali iz standardne postave Pešić, Ivanić i Rodić, imamo adekvatne zamene i spremne momke da sutra pokažu šta znaju”, počeo je izlaganje Dejan Stanković na konferenciji pred revanš meč sa Pjunikom u Jermeniji. 

Srpski šampion ima ogromnih pet golova prednosti, i pored toga neće kalkulisati. Crveno-beli idu na pobedu, žele da nastave sa napredovanjem na UEFA rang-listi. 

“Treba da pokažemo ko smo, a Zvezda je veliki klub. Naša obaveza je da uvek idemo na pobedu i u skladu sa tim ćemo postupiti i sutra. Ponoviću, imamo dovoljno kvalitetnih igrača i želimo da odbranimo UEFA koeficijent, koji smo izgradili prethodnih sezona. Daćemo sve od sebe i idemo na pobedu”. 

Iako je Crvena zvezda ostvarila izuzetno ubedljivu pobedu na startu evropskih kvalifikacija, Dejan Stanković ne potcenjuje Jermene. Demonstrirao je Pjunik u uvodnim minutima prvog meča da može da kazni ležerniji pristup. 

“O Pjuniku mislim sve najbolje. Nije slučajno tu gde je sada - u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Naišli smo na organizovanu ekipu, morali smo dobro da se oznojimo, da budemo koncentrisani, iako nam je koncentracija popuštala u prvih 15 minuta. Poklonili smo Pjuniku nekoliko lopti na sredini terena i ispred gola, umalo su te greške iskoristili. Pričali smo i analizirali ih pred revanš, i ne bi trebalo te greške da nam se ponavljaju”, podvukao je trener Crvene zvezde.



tagovi

FK Crvena zvezdaPjunikkvalifikacije za Ligu šampionaDejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara