Komentari na vest

Stankovićev 21 bod u Ligi Evrope za dve sezone, još jedan garantuje prolećni spektakl na Marakani

G

Gost RS

pre preko 2 godine

Raduje me što smo napravili kontinuitet u Evropi, nabudžili koeficijent i imamo lakši prolaz kroz kvalifikacije, i što evo i kad ne igramo dobro opet imamo rezultate. Ali problemi su tu i moraju se rješavati, mi nemamo pravo brzo krilo, igra nam je u poslednje vrijeme statična, forma je prošle godine bila najbolja u ovo vrijeme a sad nismo ni blizu. Teško se mirim sa činjenicom da za 5 godina ne možemo da riješimo 2-3 goruće pozicije u timu.
L

Lord Lukan

pre preko 2 godine

Za sad dobro stojimo u LE, i svaka ekipa u grupi drzi sve u svojim rukama!Znaci nece biti kalkulacija u zadnjem kolu grupe!Ok prolece je obezbedjeno,ali vidi se da ovom timu Zvezde fali jedno 4-5 dobra igraca!Ako hocemo iskorak u Evropi treba sad u zimskom prelaznom roku dovesti par dobrih igraca, i spremati ekipu za letnje kvalifikacije!Siguran sam da necemo izgubiti u Portugalu, ako budemo igrali kao u Bgd protiv Brage!
M

Maleni

pre preko 2 godine

Bas smo postali ekipa za izbegavanje u evropi jer jako tesko gubimo, evo druga sezona za redom samo nas je hofenhajm nadigrao i mitjuland ovde sai igracem vise 80 minuta. Bas tesko gubimo i svestan je portugalac toga ali mora da krene sa izjavama kako drze sve u svojim rukama i da ce dobiti, samopouzdanje da se pumpa.
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Bravo za Stankovica i za rezultate u ligi Evrope i imamo veliku sansu da budemo prvi u grupi sto naravno pruza sansu da mozda u osmini finala dobijemo i neku prosjecnu ekipu kao sto smo mi pa da se nadamo i prolazu dalje. Ono sto mene brine je da nam je igra u padu i da nam se sve svodi na individualni kvalitet Kange, Ivanica i Katai...na kojima je naravno ogroman teret na ledjima...i ako se desi da nema jednog vec postaje muka i prezivljavanje. Totalno smo promasili sa transferima igraca i ove sezone i napravili sebi probleme koje smo vidjeli i iz izjave Stankovica...sta je sa Dionijem. Zivkovic je novi Van La Para sa jos jednim odlicnim ugovorom koji ce naravno da iskoristi do kraja a u svlacionici ce zbog toga da narusava atmosferu. Jedino me raduje ovaj Ohi koji nam stize u Januaru i obavezno se mora dovesti krilni igrac koji ima brzinu i koji napada direktno protivnika...jer smo u tranziciji totalno nemocni i bez oruzja. Nadam se prolazu dalje pa da se na proljece uradi rekonstrukcija tima i odvoji zito od kukolja!!!!
k

kako to mislis

pre preko 2 godine

Samo Kanga Ivanic i Katai... Zar si zaboravio na nase stealth krilo El Fardu Bena. Pa po toj desnoj stani smo najjaci. Tamo najvise napadamo. Konstantna smo opasnost po desnoj strani. Prodori, centarsutevi... i stalno nas udvajaju tamo, ali dzaba. Bena je nasa snaga. Jesi li video kako je samo izdominirao protiv Lucana
g

gunners

pre preko 2 godine

Stvarno koliko los tim imamo ja sam prezadovoljan time sta postizemo u Evropi. Deki izvlaci maksimum iz momaka i vise od toga. Dioni, Falko, Zivkovic, Srnic, Gobeljic, Gajic, Pankov, Krsticic, Petrovic…potpisujem da ove momke sada nijedan ozbiljan klub ne bi uzeo ni za dzabe.
D

Dusmanin

pre preko 2 godine

Mislim da je Gajic ipak malo bolji od ostalih navedenih. Nije nista specijalno ali je imao odlicnu proslu sezonu i ove ga sikaniraju jer mu istice jak ugovor a verovatno zeli jos jaci pa im ne odgovara, kao i Degenek npr.
d

dr. hyypia

pre preko 2 godine

Ako budemo u punom sastavu necemo izgubiti od brage u portugalu. Nisu oni preterano bolji od nas to dokazuje kada ti mitland da 3 komada. Sve govori. Verujem da cemo izvuci sigurno bod a danci nece pobediti u bugarskoj. Ne moze ludogorec sve da izgubi. Tako da cemo mi kao. Prvi a braga kao druga dalje :)
7

777

pre preko 2 godine

Igra je losa!!! Drugi smo u domacoj ligi, a Milojevic se pljuvao pored lige sampiona i titule
K

Koma

pre preko 2 godine

Igra je odlicna, a bicemo prvi kad to bude trebalo, kad budemo napali na derbiju, Partizan ce proci kao u kosarci.
K

Koma

pre preko 2 godine

Za 6 godina postenih titula, slavni klub svima znan ukupno 6 bodova u grupi, prosek bod po sezoni. Mister 21 za 2 sezone, a jos se igra, to mu vec sad dodje vise od 10 u proseku, odnosno za sezonu vise bodova nego pravednici za 6 sezona.

rty

pre preko 2 godine

Braga je tu negde sa nama. Cak nam i odgovara jer nisu nesto preterano brzi bolji su tehnicki ali u prekidima ne mogu parirati. Bice zanimljivo.
T

Trancer

pre preko 2 godine

Igra je losa tj katastrofalna zadnjih mesec dana i zbog toga smo izgubili od Surdulice zato zaostajemo 3 boda ako dobijemo vozdovac, to sto smo dobili u le je super ali nemojte bezati od katastrofalne igre

rty

pre preko 2 godine

Najbolja takticka partija Dejana Stankovica od kad je dosao u klub. Cista zabarska skola. Vidi se koliko se razumes...

Miki

pre preko 2 godine

Rezultat je odličan i mnogo bolji od igre, što je posledica igračkog deficita. Sem Dragovića, koji je sam došao, dovedeni su totalno škart igrači, ne znam po koji put, bez kojih je klub komtno mogao i koji nisu konačno ni igrali. To je ključno pitanje za Terzića i Upravu - zašto gospodo baciste silne pare i da li vas malo grize sasvest zbog toga?!
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Licno za mene i vjerujem ogromnu vecinu nasih navijaca da je ovo bolna tacka od trenutka kada smo se podigli.
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Miki brate, ne grijese oni prilikom dovođenja škarta, nego se ugrađuju. Dovedes škart, napises u Ugovoru da mu je godišnja plata 400 hiljada evra, daš mu 100 hiljada - 300 sebi. Pa svi su odavno skontali o čemu se radi.
n

ne ide to tako

pre preko 2 godine

Gostimire, ne ide to tako. Postoje knjige, nesto se vodi, prate se racuni, koma sta kako i koliko. Ne moze da se mulja kako si ti zamislio... Ali moze npr ovako: Risairo, koliku platu trazis - 200 k godisnje doktore. OK. evo ti 400k godisnje na racun- tebi 250k, meni ces u kesu isplatiti 150k. Je l vazi? Vazi doktore.... E tako moze da se mulja.
G

Gostic

pre preko 2 godine

Šta ne ide tako??? Druze ko prati racune?? Svi zivi nas tuzili 😂😂😂😂 o kakvom pracenju računa ti govoris. Svaki koji je otišao, otišao je kratak bar 5-6 plata.
9

951357

pre preko 2 godine

@Gostić - pa nismo mi Partizan da opraštaju pare za čiste papire, da ne kažem da opraštaju dugove iz ljubavi. Slažem se da plate umeju da kasne, svakako ne 5-6 plata, ali su pare svakom sve isplaćene.
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Nismo ale ali nismo ni bas pozeljni kao protivnik. Mislim da mozemo dobiti Bragu i ici dalje kao prvi u grupi. Stankovic je uradio sto je bilo do njega u ove dvije evro sezone. Sada je zelja svih nas da to uradi i ove sezone u nasoj ligi. Pozdrav za Delije i nemojte mnogo kritikovati. Pobjedama s
K

Kemp

pre preko 2 godine

Deki ti si šampion , zato reci nam da želiš da ideš na POBEDU u Bragi, a ne šta god da bude ! Idemo na pobedu, to smo mi Crvena Zvezda !
@

@kemp

pre preko 2 godine

Deki pametno prica skida pritisak sa igraca. Naravno da ide na pobedu nece kalkulisati. Ako se zatvorimo i prepustimo igru njima ubice nas. Ne smemo skinuti gace pre vremena i bice sve ok
K

Kemp

pre preko 2 godine

Druze sve znam, ali hocu da cujem sad vec ono cuveno Piksijevo "idemo da pobjedimo Portugal"...
9

951357

pre preko 2 godine

Piksi je imao više sreće nego pameti. I Piksi je imao reprezentaciju, a Stanković ima Zvezdu.
G

GioGio

pre preko 2 godine

Fudbalskim "strucnjacima" koji teraju Dekija iz Zvezde je i to malo. Oni bi bolje vodili ekipu. Imali bi 16 od mogucih 15 bodova.
g

ghost11

pre preko 2 godine

Mi moramo da izgubimo u Bragi a Midtjeland da dobije u gostima. Mislim da su male šanse da se dancima posreći toliko, svakako treba ići na pobedu i prvo mesto u grupi. Imamo kvalitet za to.
J

Junker

pre preko 2 godine

Bilo bi lepo, ali mozda sa druge strane i ne bi bila tolika tragedija da zavrsimo u LK. Tamo mozemo da pobedimo svakog, najveci favoriti su Roma i Totenhem, a oni su se vec obrukali (Bodo i Mura). Ako ostanemo u LE, sto bih iskreno voleo, kakve smo srece dobicemo neku Barsu, Lajpcig ili Dortmund iz LŠ, a u LK komotno mozemo da idemo do 1/4.
S

Sale UGRINOVCI

pre preko 2 godine

Neka pokuša kao Piksi sa formacijom 3_4_3 ali nema taj kalibar igrača za gol više. Fizički, taktički i mentalno... Treba da uči a evo šta je video od Dragana Stojkovića. Veni , vidi vici !!!! Sem gola Ivanića juče, drugo ništa lepo. E to je ono što kaže Pixeta. Ako provedem 2h na stadionu gledajući utakmicu sa rezultatom 1:0,1:1, ako sam zbog toga došao na station onda neka hvala... Srećno Deki Stankoviću.
9

951357

pre preko 2 godine

Za "lep fudbal" ti treba i lepa ekipa. A mi je trenutno nemamo. Neki igraci imaju problem sa tehnikom, neki sa fizickom spremom, neki sa taktikom. Tako da, mani me tih fora o lepom fudbalu. Neka pobedjuju, a neka igraju kako hoce. Svakako se od igraca koje imamo izvlaci maksimum.
J

Japp

pre preko 2 godine

I onda se nadju pojedincimda samo kritikuju.Vidite li sta se desava sa Partizanom,mi imamo sasvim solidnu ekipu ali ja jednu stvar nemogu da svatim da mi nemamo jedno brzo krilo I krstenog desnog beka.Bice ovo dobro na kraju Zvezda je pokazala ovih godina da ima kontinuitet i sa malo srece u zrebu negine nam 1/4 👍😊
G

Gost gost gostic

pre preko 2 godine

Tako je. Pa onda krene ono i jesni idrugi su ocajni, stankela odlazi, mrtvi pavkov. Alooo, prvi u grupi, sve drzimo u svojim rukama!
9

951357

pre preko 2 godine

Veliki problem su nam dve stvari - ogranicenje u broju stranaca i to sto dostupnog, dobrog, a domaceg desnog beka nema. Pa ni u reprezentaciji nemamo desnog beka, toliko ih nema! Dakle, morao bi da se nadje neki klinac i da se na silu forsira, a to bi znacilo da bi ga internet navijaci pljuvali non stop, pa je pitanje da li bi od njega uopste postao igrac. A ako znas nekog dovopjno dobrog srpskog igraca na desnom beku, evo, slobodno me demantuj. A brza krila su nesto sto nama nije potrebno. Znam da zvuci neverovatno, ali tako je. Protiv nas u prvenstvu svi igraju bunker, tako da tu brzina takvog igraca gubi na znacaju. U Evropi isto, mozda ne bunker, ali vecina ekipa igra defanzivno, sem onih najboljih. Tako da bi nam mozda takvo krilo bilo od koristi u 2-4 utakmice godisnje. Ali mozda. Tako da nama po krilu treba neko tipa Ivanic i Ben, tehnicki dobar igrac koji moze da istrci kad treba, koji ume da podeli loptu, centrira i da gol.
k

kakvo brzo krilo

pre preko 2 godine

O cemu pricas? Mi imamo Bena. Sta ce nam brzo krilo. Coman iz Bayerna da dodje, grejao bi klupu a Ben igrao. Bilo bi da se Coman jos nije privikao, da hvata ritam da ovo da ono, da nije lako nositi Zvezdin dres i posle prve partije u kojoj ne postigne dva gola bi ga zakucali za klupu i vratili Bena u prvi tim