Stankovićev pomoćnik najavio Napredak: Moramo da budemo proaktivni

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.08.21. | 15:16

Problemi muče Pavkova, Gajića i Babića

Crvena zvezda pre revanša protiv Šerifa u Tiraspolju (prvi meč 1:1) idućeg utorka ima obaveze i u domaćem prvenstvu. Na stadion Rajko Mitić već u petak (20 časova) dolazi Napredak, a utakmicu je ponovo u odsustvu Dejana Stankovića najavio pomoćni trener Nebojša Milošević.

Izabrane vesti

"Oni žele da koriste svoje sposobnosti u brzini i u udarcu sa distance, što jako dobro rade sa solidnom rotacijom u veznom redu. To sve iziskuje sa naše strane maksimalno poštovanje i respekt prema protivniku i sa druge strane apsolutnu ambiciju i želju da se osvoje tri boda i da se stabilno takmičimo u domaćem prvenstvu", istakao je Milošević na današnjoj konferenciji za medije.

Pomoćni trener Zvezde saopštio je i da nekoliko igrača ima problema sa povredama, a da će Stanković pred utakmicu doneti odluku ko će igrati, odnosno ko neće

"Babić je imao stomačni virus, propustio je nekoliko treninga posle utakmice u Subotici. Zamenjen je u toku te utakmice, juče je individualno trenirao, danas očekujemo da trenira sa ekipom. Zdravstvene službe i Mister će doneti odluku o eventualnom njegovom učestvovanju u utakmici. Što se tiče Pavkova - on je takođe imao temperaturu dva dana, on juče nije trenirao, danas ćemo videti kako se oseća. Gajić je zadobio povredu ramena u prvoj utakmici protiv Kairata, najpokretljiviji zglob u telu zahteva određenu opreznost, trenira u konkurenciji je i aktivno konkuriše za takmičarski sastav sutra. Što se tiče ostalih igrača nemamo krupnijih povreda, posle svake evropske utakmice u 48 sati se završava proces oporavka. Svi igrači su u takmičarskoj situaciji, imamo i sutra prepodne da definišemo što se tiče zdravstvenog stanja i mentalno-fizičkog, šef stručnog štaba će doneti odluku", rekao je Milošević.

Istakao je da je želja Zvezde da i u ovoj utakmici diktira tempo i neutrališe kvalitete Napretka, za koji ističe da mogu da budu u "stabilnom" delu tabele ove sezone.

"Nama je važno da mi sutra demonstriramo ono što radimo i šta hoćemo i u agresivnosti, da možemo da reagujemo na promene poseda lopte, da budemo proaktivni, a ne reaktivni, prioritet nam je sutra da osvojimo tri boda, važan nam je i način na koji ćemo da osvojimo tri boda", rekao je on.


tagovi

Nebojša Milošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara