Komentari na vest

Stankovićev ukor za Gavrića i Odadu

e

ej

pre oko 3 godine

previse igraca, mora neki rez...
P

Popppaa

pre oko 3 godine

Gavra je imao loš dan, ali Odada je potpuni promašaj. Osim što je omogućio protivniku 5 kontri on je svaku loptu dodavao unazad. Užasan ke.
T

Tokyo91

pre oko 3 godine

ODGOVOR KALCOPOLISTI @kalcopolista Vas je izbacila Sarloa a mi tukli Gent dva puta a Gent tukao Sarlou dva puta. Po toj smo logici mi dva puta bolji od vas? Dakle nema logike? Ili ipak ima? A sto se Milana tice, oni su drugi u Italiji a italijanska liga je u samom vrhu na Uefinoj listi tako da je time dokazano sa kakvim smo gigantom dva puta igrali nereseno. Jesu oni dva puta nastupili u kombinovanom sastavu ali jeste i Zvezda. Nama je falio Katai, Falko, u revansu Rodic, Milunovic. Za nas budzet je to mnogo veci hendikep nego kad oni kombinuju sastav. Plus smo igrali dva puta zadnjih pola sata sa 10 igraca. Uostalom znas ti i sam vrlo dobro da kod tih velikana to i ne igra bas neku ulogu jer imaju 20 top igraca. Po transfermarktu njihov tim vredi 500 miliona evra a Zvezdin 50 i opet nam nisu nista mogli jer jeZvezda igrala srcem. Deki to vodi bato!!! .Osim toga, u revansu im je u drugom poluvremenu nastupio najbolji tim pa smo ih sa igracem manje zamalo pobedili. Vi ste se busali kad ste izgubili 0:1 od Mancestera a Mancester je tada zaista igrao sa drugim timom. Ej izgubili ste od drugog tima Mancestera a dizali se u nebesa. Zato su vas u revansu, kad su bili u kombinovanom sastavu sa pola gasa odvalili 3:0. I to jos bio najgori Mancester u istoriji, bili 10 u ligi. Da ne pricam kako su vas juniori Alkmaara sa igracem manje izbacili u zadnjih 5 minuta vam dali dva gola. Kad pricas, onda pricaj realno a ne da izmaisljaj iz ciste zavisti. Bice derbi uskoro, videces da je Zvezda mnogo jaca nego sto ti mislis, Zvezda ce sigurno pobediti, 100 odsto sam siguran ! Zivi bili pa videli !
3

31 titula

pre oko 3 godine

Kako to da Partizan ima bolje talente a nije prvak nekoliko godina?
h

humska

pre oko 3 godine

Mislio sam da ti odgovorim a onda sam shvatio koliko si ti zapravo ograničen i glup kad postavljas ovakvo pitanje pa cu ti dati samo jedan savet pitaj Kokezu i Vucica..
K

Kibicer

pre oko 3 godine

Bravo! Vaspitno "šamaranje" je bilo neophodno i za Gavrića i za Njegoša KIKSARU koji spava od Milana,a dobija zlatnu priliku. O Odadi nemam šta ni da pričam.nko je njega trenirao i pre toga selektirao je bolestan. Čovek mrdnuo nije ni posle jedne izgubljene lopte,a odbrani ubaci svaki put u neviđenu frku. Njega treba vratiti ne u Grafose nego i Keniju u Serengeti lavovima. Nije dovoljno da je neko crni afro i da je onda sve super. Mali je neodgovoran i pojma nema. Sinoć je igrao ko neprijatelj i u momentu sam pomislio da li po pravilima trener sme da izvede iz igre čoveka ,ako je nezadovoljan njegovom igrom i bez zamene jer više nije imao pravo. Manja je šteta bila da me igra. Dečko je duduk. Onaj Gajić,kog je zamenio u poluvremenu koji je doživeo blam zbog kiksa na centru kad ga je onaj majstor Jovanović pretrčao kao brzi voz,a kog je Piksi Grande selektor stavio na spisak takođe na leto treba da se proda jer je dečko obična prevara in kiksara u odbrani. O Gobelji njenih da trošimo ni reč. Vukanović,Krstović,pa čak i ona lenština Pavkov ne zaslužuju Zvezdin dres!
s

serMudro

pre oko 3 godine

Od A do Š svaka na mestu !!!100000000+
O

Odada je vrhunski

pre oko 3 godine

Igrac, samo mora dobijati vise minuta, mislim da ga je trema ubila, gledao sam ga na YouTube decko kida, nismo svi isti, ja na primer imam stomacnu tremu od malena.

Loki B

pre oko 3 godine

Problem jučerašnje Zvezdine igre je što nije bilo igre nego isključivo i samo forsiranje Kataia i te leve strane. Tako da Gavrić nije ni imao neku priliku da se pokaže ofanzivno. Ono što jeste kod njega konstantno problem je igra u odbrani. U banana ligi može kao sinoć da ima bol one stvari, ali u ozbiljnim utakmica se igra fudbal u dva smera. Plus mislim da mi treba malo više podrške, ako ne i psihog, jer se sa samopouzdanjem zakovao od dolaska Kataia, Falka Bakajoka i Srnica. Ali nije ni za očekivati da igrač od 20 godina nosi Zvezdu. Po meni njegov učinak je više nego dobar za prvu ozbiljniju sezonu u Zvezdi. Što se tiče Odade verujem da dečko ima potencijal, ali jednostavno treba vremena. Meni ne ide u glavu stvar da gomilamo igrače u napadu, a da ne možemo da nađemo levo i desno dva krštena beka. Možda Ristića vratiti. Ako već nema kod nas onda na leto dovesti strance bekove levo i desno. Zahvaliti se Gobelji, Kangi, Flacineliju, Benu, Krstovicu itd.

COMMANDO

pre oko 3 godine

Slažem se Deki za Gavrića, mada mnogo se od njga očekuje a naročito da igra napred i nazad na desnoj strani. Na levoj mi je popunjeno i tamo više ne može ni da igra. Što se Odade tiče nije u pravu. Uveo ga dve utakmice po 15 minuta i traži da igra kao Sanogo koji je da bi ušao u formu igrao 15 uzastopnih utakmica ili Ivanić 30.On jeste grešio ali kada susaigrači posle togainsistirali na igru peko njrga bio je sve bolji. Raumite da čovek nije igao oigaške mečeve i da nije imao podršku još jednog igrača na sredini ostao je sam izašao i Njeguš i Nikolić. Biće to ključan igrač sredine za Zvezdu ima tehniku, samo mu treba dati više utakmica u nogama ali ne na derbiju kao Erakovića što je postavio i to na kontra strani i još da pokriva 2 pozicije i Gobeljićevo mesto beka i desnog zadnjeg. Što ne optuži Gajića za gol. Zna da je Gaić i stigao igrača kod gola da bi bio crveni karton zadnji igrač a odbrana ispala.
'

'ebg'a sad

pre oko 3 godine

Odada je delovao sporo, indisponirano, bez zelje da popravi gresku. Iskreno, ja sa svojih 40 i 15 kila viska bi odigrao pozrtvovanije. Obicno nisam pljuvac ali ovo je bas bilo ispod svakog nivoa.
L

Lupanja bez

pre oko 3 godine

Odada je stvarno bio los, ajde sto je gubio loptu, nego izgubi loptu i stoji, ne potrci za njom. Sto se Gavrica tice sinoc nije bilo njegovo vece i jeste bio los, ali ljudi moji pa zaboraviste li vec mec protiv Vozdovca? Nemojte da ga zakucavamo odma za klupu, dajte mu sansu da odigra u kontinuitetu.
P

Pisance

pre oko 3 godine

Za Bombasa
M

Makijan

pre oko 3 godine

Odada ima neverovatne fizicke predispozicije, telo odlicno. Onakve kikseve koje on pravi su plod velikog prelaza iz PLS u Super ligu i to kao sam debi je ostavilo traga. Mislim da Zvezda sa ovolikim fondom igraca treba da organizuje prijateljske utakmice za igrace koji ne igraju. Odada je na takvoj poziciji da mu trebaju mecevi da bi popravio samopouzdanje. U krajnjem slucaju on nije klub kosta skoro nista tako da nismo na gubitku kao za pojedine kvazi fudbalere. Gavric je cudo ima sve povrede su ga malo usporile. Mislim da mu fali podrske i brutalnosti u zavrsnici. On sve odradi i egzekucija izostane. Mora vise da se krece i nudi bez lopte i da ide u dubinu jer mocan 1na1.. Imamo problem sa bekovima bas fale. I mislim da nam fali mnogo brzi igrac gore u navali.
G

Gostgagaga

pre oko 3 godine

Dzabe kopiras Stanoja zauvek ces ostati lazni Mister hahah
D

Duva ti promaja

pre oko 3 godine

Covece, da li si realan? Stankovic da kopira Stanoja? Pa Stankovic je ime u svetu fubala za razliku od Stanoja... Mozes da navijas za bilo koji klub ali cinjenice su cinjenice...
S

Sashki85

pre oko 3 godine

Partizan ušao u formu nakon priprema gde je počeo da kopira stankovićev stil igre.

Miki

pre oko 3 godine

Pomenuti mladi igrači nisu juče pokazali mnogo. Čini se da Gavrić nema snagu i brzinu da se vraća u odbranu, slaba mu je prodornost, brzina i dribling. Od njega sam više očekivao ali trenutno što radi nije dobro. Verujem da bi mogao da se popravi sa jako puno rada i da postane ono što se od njega očekuje. Odada je psihički nezreo za prvi tim. Fizički je stasao ali je mentalno preplašeno dete. Kada preskoči tu prepreku, videće se njegove mogućnosti. Konačno, u komentarima čovek može da nađe puno promašenih tema, nebuloza, izliva malicioznosti navijača drugih klubova, da ne kažem prizemnosti a što bi trebalo da se recenzijom sankcioniše, ukoliko ona postoji. Od medija ne bi trebalo praviti ulicu.
Д

Да да

pre oko 3 godine

За разлику од Бена за кога не знаш да ли је продорнији,бржи или боље дрибла ..
S

Sova966

pre oko 3 godine

Pa ko je rekol
D

Delije RSK

pre oko 3 godine

Gavric je levo krilo dobar ali ogranicen igrac zna samo po levoj strani igrati vratite malo u nazad kad god je igrao levo krilo bio je solidan odada je za sad uzas ali ne zaboravite da imamo dosta igraca koi su bili takvi pre dekijevog dolaska kao na primer Ivanic a vidite sad

Bojan Gvozdic

pre oko 3 godine

Oda pojma nema,Gavra biće on igračima.

Kalčopolista

pre oko 3 godine

@tokijo pa sami ste uveli to pravilo o nekakvim bonusima i ogranicenjima broja stranaca. Na zimu, na pola sezone ste hteli da ga menjate kako bi mogla cela plejada od 10 stranaca sa debelim platama da igra zajedno! Cudi me samo kako ga niste promenili kada ste prosle godine ukinuli plej of i promenili pravilo o dva meca u polufinalu kupa i tako izbegli jos dva nova tamburanja od Partizana! @ bot Onakav Milan! Uh sunce ti, onakav Milan koji odmara ceo tim za derbi sa Interom Onakav Milan gde je Simo Krumic glavni igrac! A sto se tih Nemaca tice, Hofenhajma, njih je Molde nakantao! Molde koji je ispao od Patrizana. Za njih ste govorili da je smesna ekipa! Ili je po vama bio smesna ekipa prosle godine a ove su sila? Nego te dve pobede od 1:1 i 2:2 nad Simom Krunicem i druzinom se i dalje slave uz vatromet dok se uz zvuk gusli propoveda legenda kako kapiten borjan trci u kazneni prostor rosonera dok se izvodi cuveni korner!
a

abc

pre oko 3 godine

Mani se pokušaja da nama pripišeš te "pobede" od 2:2, to je grobarska večita mantra u nedostatku rezultata, radosti...Ne mogu da ne primetim da su u Partizanu jedva dočekali da nam fudbal zapadne u prosek i ispodprosečnost, jer im je tako lakše da žive, da funkcionišu, svi smo tamo gde je Partizan oduvek bio u kanalu, pa možemo da se raspravljamo ko je bolji ili ko je gori.
D

Dr Laza

pre oko 3 godine

nije bolest sve što boli
o

opet ja

pre oko 3 godine

bolesniku jedan, uvijek sam mislio da nije dobro da se ugasite zbog derbija, rivalstva i tradicije... e sad mogu da kazem da cu slaviti kad se ugasite zbog tebe i takvih kao ti...
C

Cz

pre oko 3 godine

Napravite svoje fore ako mozete. To pobjede od 1:1 su nase fore ali vi ste navikli da nas kopirate. Velika je razlika u dozivljaju jer vi te meceve stvarno dozivljavate kao pobjede dok ih mi dozovljavamo kao poraze i tu se vidi velicina Zvezde. Vidjela zaba da potkivaju konja.... ali sta vrijedi zabama objasnjavanje ikakvo. Vi ste mali klub komsijom svetskim prvakom, vi ste navijaci koji vise mrze tudje nego sto vole svoje
o

opet ja

pre oko 3 godine

@cz, nije 1:1, njihove su pobjede 0:1 nad mancesterom posto su izgubili a slavili su poraz kao pobjedu 0:1!
g

gazi, lomi Zvezdo

pre oko 3 godine

ti nisi čist,majke mi
T

Tokyo91

pre oko 3 godine

@kalcopolista Vas je izbacila Sarloa a mi tukli Gent dva puta a Gent tukao Sarlou dva puta. Po toj smo logici mi dva puta bolji od vas? Dakle nema logike? Ili ipak ima? A sto se Milana tice, oni su drugi u Italiji a italijanska liga je u samom vrhu na Uefinoj listi tako da je time dokazano sa kakvim smo gigantom dva puta igrali nereseno. Jesu oni dva puta nastupili u kombinovanom sastavu ali jeste i Zvezda. Nama je falio Katai, Falko, u revansu Rodic, Milunovic. Za nas budzet je to mnogo veci hendikep nego kad oni kombinuju sastav. Plus smo igrali dva puta zadnjih pola sata sa 10 igraca. Uostalom znas ti i sam vrlo dobro da kod tih velikana to i ne igra bas neku ulogu jer imaju 20 top igraca. Po transfermarktu njihov tim vredi 500 miliona evra a Zvezdin 50 i opet nam nisu nista mogli jer jeZvezda igrala srcem. Deki to vodi bato!!! .Osim toga, u revansu im je u drugom poluvremenu nastupio najbolji tim pa smo ih sa igracem manje zamalo pobedili. Vi ste se busali kad ste izgubili 0:1 od Mancestera a Mancester je tada zaista igrao sa drugim timom. Ej izgubili ste od drugog tima Mancestera a dizali se u nebesa. Zato su vas u revansu, kad su bili u kombinovanom sastavu sa pola gasa odvalili 3:0. I to jos bio najgori Mancester u istoriji, bili 10 u ligi. Da ne pricam kako su vas juniori Alkmaara sa igracem manje izbacili u zadnjih 5 minuta vam dali dva gola. Kad pricas, onda pricaj realno a ne da izmaisljaj iz ciste zavisti. Bice derbi uskoro, videces da je Zvezda mnogo jaca nego sto ti mislis, Zvezda ce sigurno pobediti, 100 odsto sam siguran ! Zivi bili pa videli !
T

Tokyo91

pre oko 3 godine

ODGOVOR KALCOPOLISTI @kalcopolista Vas je izbacila Sarloa a mi tukli Gent dva puta a Gent tukao Sarlou dva puta. Po toj smo logici mi dva puta bolji od vas? Dakle nema logike? Ili ipak ima? A sto se Milana tice, oni su drugi u Italiji a italijanska liga je u samom vrhu na Uefinoj listi tako da je time dokazano sa kakvim smo gigantom dva puta igrali nereseno. Jesu oni dva puta nastupili u kombinovanom sastavu ali jeste i Zvezda. Nama je falio Katai, Falko, u revansu Rodic, Milunovic. Za nas budzet je to mnogo veci hendikep nego kad oni kombinuju sastav. Plus smo igrali dva puta zadnjih pola sata sa 10 igraca. Uostalom znas ti i sam vrlo dobro da kod tih velikana to i ne igra bas neku ulogu jer imaju 20 top igraca. Po transfermarktu njihov tim vredi 500 miliona evra a Zvezdin 50 i opet nam nisu nista mogli jer jeZvezda igrala srcem. Deki to vodi bato!!! .Osim toga, u revansu im je u drugom poluvremenu nastupio najbolji tim pa smo ih sa igracem manje zamalo pobedili. Vi ste se busali kad ste izgubili 0:1 od Mancestera a Mancester je tada zaista igrao sa drugim timom. Ej izgubili ste od drugog tima Mancestera a dizali se u nebesa. Zato su vas u revansu, kad su bili u kombinovanom sastavu sa pola gasa odvalili 3:0. I to jos bio najgori Mancester u istoriji, bili 10 u ligi. Da ne pricam kako su vas juniori Alkmaara sa igracem manje izbacili u zadnjih 5 minuta vam dali dva gola. Kad pricas, onda pricaj realno a ne da izmaisljaj iz ciste zavisti. Bice derbi uskoro, videces da je Zvezda mnogo jaca nego sto ti mislis, Zvezda ce sigurno pobediti, 100 odsto sam siguran ! Zivi bili pa videli !
Г

Грдне ране

pre oko 3 godine

Гаврић је невјероватан таленат, бојим се да би могао овде да упропасти каријеру, мислим да је идеалан клуб за њега Војводина, стално би играо, и показао шта зна
G

Gost5555555

pre oko 3 godine

U tome jeste razlika iznedju velikuh igraca i dobrih igraca. Veliki igaraci su konstantni sa formom, i mogu da se nose sa zahtevima i pritiskom koji nosi veliki klub. Dobar igrac ima talenat i kvalitet ali nije za najvece klubove koji nemaju vremena za cekanje, za fizicke i psiholoske padove, za lecenje decijih bolesti.
S

Stefnik

pre oko 3 godine

Kad su se “kao” prosle godine pojavile vesti da je neko zainteresovan da kupi Gavrica za 4 mil€ rekao sam da mu i masnicu vezu. Decko jednostavno niti ima kvalitet niti volju niti zelju da igra u Zvezdi i stvarno mi nisu jasni oni koji pisu da je on talenat ili neznam sta vec i da treba da igra. Lepo je neko dole napisao da ce mo imati problem u Derbiju zbog bonusa i broja stranaca ali dobro resice to Deki nekako valjda. Sto se tice Odade decko ima predispozicije za ono mesto koje igra(zadnji vezni) ali mu fali iskustva i mislim da bi za njega najbolje bilo da jos sezonu ode na kaljenje mozda u neki prvoligaski tim tipa Lucani, Metalac, Pazar, Javor...gde bi mogao da ima vecu minutazu i sticao sigurnost i rutinu.
s

serMudro

pre oko 3 godine

Ko gleda decu na treningu iz aviona vidi koliki su on i Velja lažnjaci. Posle prve utakmice njihove koju sam video to tvrdim i pišem a ovde me pljujete. Sve se to vidi u prvom kontaktu sa loptom koga lopta voli a od koga beži ko mačka od vode. Niti hoće da se oznoje,niti igre u napred niti igre u nazad,ni pregleda igre,ni trunke "fudbalske" inteligencije. Pa da je Mister tako trošio svoje minute nebi kmao ni k od karijere. Nego brzo će prodaja pa neka ih još subotu dve... A i drugar im Njegoš,da ga povedu..
1

126

pre oko 3 godine

Gavrić je izgubio volju da igra u Zvezdi, odnosno da bude 3-4 rezerva u rotaciji Umesto da forsiraju Gavru, ekstra talenta, oni forsiraju Afrikance Bena i Bakajoka. Sasvim je u redu da Gavra nema šanse pored doktora Kataija, ali da ne može dobiti šansu pored “perspektivnog” 34-godišnjeg sporog Bena, koji nikada u životu nije rešio jednu jedinu situaciju “1 na1”, niti napravio prodor preko krila, pored Bena koji se samo gura da izvede korner i da vrati loptu unazad ili da je doda u širinu najbližem saigraču, je apsurd! Ben jedino može postići gol iz peterca ako mu naleti neki odbitak i ništa više! Gavra neće dobiti šansu ni pored Bakajoka, kojega će Zvezda da brutalno forsira sada posle reprezentativne pause. Gavra oseća besperspektivnost svog postojanja u Zvezdi i zato nema volju da igra. Štetra što Gavra nije Afrikanac, jer bi odmah dobio minute kod ovih afro-fanatika koji vode Zvezdu (trenutno)!
B

BokiUSA

pre oko 3 godine

Ne lupaj
X

XD

pre oko 3 godine

Beskoristan je koliko i ja koji sam utakmi u gledao na TV-u.
1

1989ds

pre oko 3 godine

Dođi na sever da pljuješ ovako najboljeg stranca u istoriji Zvezde :)
A

AcoAco3333

pre oko 3 godine

Navedi mi igraca koji je postigao vise golova od Bena u Zvezdi?! Ben je trenutno pored Ivanica najbolji i najkorisniji igrac u Zvezdi! Ben je to ustvari odkad je dosao u Zvezdu! Ne mrzi nekog samo zato sto ima drugu boju koze?! Ben nam je doneo najvecu radost od 1991 godine! Znam to, jer sam bio u Salzburgu i uzivo doziveo!
G

Gost5555555555

pre oko 3 godine

Koliko si se nalupetao u komentaru. Ben je jedan od najboljih stranaca koji je igrao u Zvezdi, a resio je toliko utaknica i dao puno bitnih golova i u evropi. Ja prvi zelim da Gavric uspe i postane najbolje krilo koje Srbija ima, ali trenutno ne izgleda da je to moguce. Decko je u ozbiljnoj krizi koja traje vec nekoliko meseci, a to je nedopustivo za igraca koji se dokazuje i razvija. Da ima talenat i potencijal to je neosporno ali nekad to nije dovoljno. Nadam se da ce Gavra demantovati svebkriticare, namestiti glavu, i ispuniti ocekivanja svih nas od pre godinu dana.
o

opet ja

pre oko 3 godine

potpisujem sto posto u vezi bena
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

A kada će ukor za Gobeljića????? Mister mnogo te gotivim, ali nekada me dobro iznerviraš.
T

Tokyo91

pre oko 3 godine

Zvezdini "bonusi" i ogranicenje stranaca su postali zvezdin problem. Vec u derbiju cemo imati mali problem jer od petorke Kanga,Sanogo,Falko,Falcineli i Ben jedan mora da odpadne. Od bonusa Petrovica,Gavrica,Nikolica i Krstovica dvojica ce morati fa igraju bar poluvreme.Oslabljeni smo duplo jer su svi nasi starnci bolji od ovih tzv.bonusa. Mislim da ce na derbiju Kanga odpasti jer Sanogo mora da igra a Nikolic ima kvalitet da uz Sanoga odigra celu utakmicu, mada bi Kanga bio bolje resenje. Ocekujem sastav Zvezde na derbiju: Borjan-Gajic,Degenek,Milunovic,Rodic-Sanogo,Nikolic-Gavric(kao bonus,bolje on nego Petrovic),Ivanic,Katai-Ben. U drugom poluvremenu ce uci Falko umesto Gavrica a Falcineli ili Pavkov ce sa klupe uci jedino ako budemo imali negativam rezultat. Prvo ce poluvreme mozda biti malo tesno ali u drugom, ofanziva u sastavu Katai,Ivanic,Falko i Ben ima da igra tiki-taka sa odbranom VICEtizana.
h

humska

pre oko 3 godine

Ahahahaha vec pocinje prpaa.. Pa te ste bonuse vi izmislili kao i sva ova nakaradna pravila.. Ko vam je kriv sto imate krs bonuse? Inace Partizan ce da igra u najjacem sastavu bez bonusa.. Da se Partizan tj. Stanojevic nije pobunio i ove god bi u toku sezone menjali pravilo kako vama odgovara da mogu da vam igraju 10 stranaca..
o

opet ja

pre oko 3 godine

pa to je super, eto prilike da otpadne ben!
m

mamlaz iz humske

pre oko 3 godine

ne baljezgaj, niko nije rekao da bi se pravila menjala sad vec u novoj sezoni... tipicno za vas lazove-lopove koji vicu dste lopova
0

011

pre oko 3 godine

Gavrić ne pokazuje ništa, i treba ga vratiti u Grafičar, Nikolić ništa bolji po meni, pre svega fizički slab, ali dokle ćemo da gledamo Gobeljića i Njegoša?
S

Stetta

pre oko 3 godine

Steta sto je Deki oterao Radulovica. On je pokazao zelju i igrao je i lebog beka bez pogovora ito je bolje odigrao i sa vise zelje od mnogih ove polusezone.
M

Mika iz Trstenika

pre oko 3 godine

Ljudi ne primajte se na ove lažne delije to su sve grobari, kao satro teraju Stankovica, a u stvari pravi razlog je sto im je uso strah u kosti

Sport Bot

pre oko 3 godine

BRAVO

Sport Bot

pre oko 3 godine

Da li je realno da grobari pišu konstantno na vestima Zvezde. Vidi se po minusima haha stvarno komedija. Čuj komentare "Deki odlazi" a deki kao nadimak se piše malim slovima da se razumemo.Dejan Stanković od kada je došao u Zvezdu igra najlepši fudbal čak lepši i od robijeve Zvezde.Samo su nas Nemci jedva dobili sa onakvim Milanom 2-2 i 1-1 i to desetkovani .Zvezda kida,gazi,lomi. Deki je vratio Pavkova,Degeneka,Milunovića,Ivanica,Gajića,Samoga...pritom svi mladi igrači su upravo zaigrali kod Stankovića .Miloje nije to forsirao igru na go vise a ni mlade igrače više je verovao zatvaranju utakmice to mu je bio i stil i iskusnim igračima.Sto se Kange tiče to je još jedna laž u nizu,od Kange sve počinje i od Kange se sve završava od 4 Gola u 3 je učestvovao.Svaku utakmicu njemu ide 30% i više za gol. Gluposti se pišu u žutoj štampi a ne ovde realno. Grande deki !!!
h

humska

pre oko 3 godine

Koji nemci, jer oni sto ih je molde izbacio? Cuti bruko i nejavljaj se.. Kazes Milan koji je izveo drugi tim u Bg da bi sacuvao igrace za inter, a i sa prvim timom po kvalitetu su u italiji 4,5 tim.. Aloo bre Izbacila vas Omonija, jadna Omonija, umalo vas Tirana nije izbacila ljudi vas razbili igrom i sansama.. Imali ste najslabiju grupu u LE poslednjih 10 god.. Pavijani Molde izbacio Nemce koji su vas ponizili igrom, to je onaj molde sto ne zna nista, sto je katastrofa.. I sad vi sto ce te da pisete od koga ste vi ispali ISPALI SMO U GOSTIMA OD TOMI KOJI JE U TOM TRENUTKU BIO PRVI U BELGIJI, NIJE IZGUBIO 6 MESECI I BIO U TOP FORMI, izgubi smo u produzetku.. Ako vas je Tirana onako razbila, Omonija izbacila, Belgijanci bi vam dali ladno 4 komada
R

Rizo Tutin

pre oko 3 godine

Sve dok se vrte Gobeljic,Vukanovic,Petrovic,Krstovic
p

portoriko99

pre oko 3 godine

a kad je to krstovic igrao majke ti, decko nije dobio 2 sanse od kad je stankovic tu a od pavkova je bolji sigurno
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Najveća moguća podrška Stankoviću za sve što je rekao posle utakmice. Gavrić nije iskoristio ni jednu ukazanu šansu od Nove Godine, igra veoma loše, ne pokazuje pripadnost timu, izgleda nezainteresovano na terenu. Što se tiče Odade, njega odmah treba vratiti u grafičar. Sa ostalim komentatorima se jedino slažem u pogledu ocene Gobeljića i Njegoša, oni zaista nemaju kvalitet ni izbliza potreban da bi igrali u Zvezdi......... Kanga se popravio i apsolutno zaslužuje mesto startera, Pavkov je sve bolji. Lično mislim da Stanković samo gubi vreme sa Gavrićem, Petrovićem, Gobeljićem, Odadom, oni nikad neće postati bolji.
S

Sta reci...

pre oko 3 godine

Sramota je da jednom liku dopustate 20 komentara da ostavi i ako je jasno da je sam ostavio sve ove komentare.
K

Krtica

pre oko 3 godine

Mi nasu omladinsku skolu treba da zatvorimo ako su Gavrić i Nikolić najbolje iz te skole!
N

Nemaš pojma

pre oko 3 godine

Nikolić je iz OFKine škole. Došao je sa 18 godina u Zvezdu.

Kapetan Dragan

pre oko 3 godine

Usao opet sa procitam komentar i ne verujem. Botine teraju Stankovica hahahhaha. A sto se tice Gavrica, mislim da mu Stankovic ne spori talenat, nego zalaganje( mozda i disciplinu). Neki pisu, nije mu to pozicija, pa ako je promenio stranu, nije promenio sport. Slicna situacija sa Radulovicem, kao ne odgovara mu pozicija beka. U nasoj jadnoj ligi Rodic vise igra krilo nego sto je to radio Gavric juce. Pitanje je zelje. Oni odigraju par utakmica i misle da su zvezde, malo mora da se saceka i mnogo da se radi. Zelim im uspeh, kao i svim nasim igracima, ali sa ovakvim razmisljanjem nece mnogo dalje od Ling Long...
s

stef91

pre oko 3 godine

Au koliko laznih delija pa ovo je strasno. Na svakoj zvezdinoj objavi od 50 kom jedno 45 su patlidzani. Kompleksi su cudo. Ljubomorni neka im uzdasi, jer ostace tek komsija mali.
g

gazi, lomi Zvezdo

pre oko 3 godine

Alo bre pa obojica imaju po 20 godina, jel treba očekivati za 20 min što je bio na terenu da pokaže nešto specifično,ima tu i treme i svega nemožeš očekivati od njega da bude na nekom vrhunskom nivou kada neigra,došao je iz grafičara iz druge lige,biće on odličan samo netreba ga pljvati i ignorisati,treba mu podrška, ponavljam ima samo 20 godina biće top igrač,živi bili pa videli
N

Nekac035

pre oko 3 godine

Trema od cega? Ajde i da kazemo trema, pogresi izgubi loptu. Ali fora je sto ne trci nazad nego gleda k'o tele
Б

Бибарс

pre oko 3 godine

Мистер је смркнутог чела јер зна шта га чека седмога априла, доживеће класичан дебакл. Моја прогноза је 7:0 за Партизан.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Zgazićemo vas kao pikavac Ti to znaš,,,,, i već drhtiš kao lažni svedok.
9

951357

pre oko 3 godine

U cemu? Odbranama golmana?
G

Gost...

pre oko 3 godine

Dobro si me nasmejao.
o

opet ja

pre oko 3 godine

mamlazcino, osilio si se nakon ovih utakmica u kojim je naredjeno da se nabija gol razlia, spusticemo vas i poniziti 7 aprila da se vise neces pojaviti na Zvezdinim vestima...
G

Gost1234

pre oko 3 godine

Trolovati Stankovica posle ovakvih rezultata je tako grobarski, sto i kapiram da jeste vecina ovih komentara. Kad imas rezultat u pravu si, tacka.
A

AcoAco3333

pre oko 3 godine

A kako Gavra i da pokaze nesto kada ni jedan napad nije isao preko njegove strane? Igra se iskljucivo preko Kataia, Ivanica i Kange... Totalno je iskljucen iz igre bio! Tako mozes protiv ovakvih ekipa ali protiv jaceg protivnika ne mozes igrati samo preko jedne strane... Odada je i mene razocarao ali ne treba ga otpisati vec nakon druge utakmice, i za vece igrace je bilo tesko kada su tek dosli u Zvezdu... Sta tek reci za ova zimska "pojacanja"?! Momak treba da radi i bice tu nesto. Meni je zao samo Krstovica, jer bi on trebao vise da igra. Napadacu trebaju utakmice ali mi pustamo Vukanovica.... Ne vidim nikakvu logiku da Vukanovic igra pre Krstovica. Mladi igraci jesu zapali u krizu ali desavalo se to i Ivanicu, Kangi, Kataiu... Zvezdin grb nije lako nositi! A vi iz Mozzarta sredite ovu stranicu da vidim sta pisem! A vi iz Mozzarta je se

gemathegreat

pre oko 3 godine

Zvezdinim zimskim pojačanjima možeš samo da pljuneš pod prozor. Koliko budala daje sebi za pravo da lomi i seče preko kolena. Gde ti je frajeru članska i sezonska ??? Ti stroga žena ili imaš kobru u džepu ???
C

Che gile

pre oko 3 godine

Gavric je levo krilo koje ulazi u sredinu i sutira desnom nogom, tzv kontra gard igrac.Ima i dribling i brzinu i talenat, ali na desnoj strani je neubedljiv. Izgubio je mesto zbog Kataia, sto je i normalno. Ali ovde nije decko kriv, jednostavno ne ide... Stavi Miluna na poziciju prednjeg veznog... Ne ide.. Moze katai u sredinu a gavra levo.. Ali Stankovic to ne zeli.
R

Reeeaaalaaan

pre oko 3 godine

Stankovic ce odlukama da pomiluje Gobeljica i Pankova i Kangu..a izbaci decu Gavrica i Odadu..navuci gnev navijaca..
M

Mile CZV '89

pre oko 3 godine

Meni samo nije jasno kako im je palo na pamet da Milunovića stavljaju u kontekst reprezentacije. Dečko promašuje lopte, gura njima loptu u noge, spor, deziorijentisan, neokretan, jedan skok od njega i to je sve, rupa neviđena...a šta tek reći za Degeneka.
M

Maradona '86

pre oko 3 godine

Mene plaši i što je Borjan počeo da pliva. Eto on je bio najsigurniji do sada.

Sport Bot

pre oko 3 godine

Bato jel realno da ovako se nisko spuštala i zarad čega? Dejan Stanković je GRANDE. u celom.svetu i znam da vas to mnogo boli kao i ovakva Zvezda. Nemoj lažno da se predstavljate smešno je.
L

Lalatovic in

pre oko 3 godine

Stankovicu Odlazi Lalatovicu dolazi
U

Uaa deki

pre oko 3 godine

A Kangi ukor? Gnjido jedna od trenera
h

hulkdelija

pre oko 3 godine

Ne sme Kangu da dira, može da ga naljuti da nas tuži FIFA za neisplaćene plate.

Sport Bot

pre oko 3 godine

Kanga? To beše onaj igrač što učestvuje u Svakom od 80 golova Zvezde ove sezone? Daj bre bitno grobarska nemoj da ste smesni
h

hulkdelija

pre oko 3 godine

@hulkdelija Ne kradi mi nikc ti, ko god da si!
O

Odmah odmah

pre oko 3 godine

Glavati ajde mars iz zvezde
M

Mixa Grobar

pre oko 3 godine

Deki ostani nam, pravda za Dekija!
S

Stankela odlazi

pre oko 3 godine

Mister? Hahahahaa
S

Stankela odlazi

pre oko 3 godine

Idi vodi Udineze lazni misteru pa tamo deli ukore
G

Grofe dolazi Grofe dolaI

pre oko 3 godine

Deki odlazi Deki odlazi Deki Odlazi Deki odlazi
L

Lalate cekamo tr

pre oko 3 godine

Sad si potpisao otkaz. Deki out

07.08.16

pre oko 3 godine

O Gavricu jos mozemo i pricati,potencijal je tu,talenat,prisutan je u prvom timu,ali ima te "skokove'.Medjutim,Odada jos nije za najjacu ligu,to sto se pokazao u Graficaru ne znaci nista,ama bas nista.I Erakovic je tamo dominirao,pa je u prvom timu pokazao itekakve nedostatke(los pregled igre,panika)koji mogu da se otklone,a da li ce,videcemo.Iako je nasa najjaca liga kisela voda,ogroman je jaz u odnosu na drugu ligu.Bas su Erakovic i Odada primeei.
C

Cujes li

pre oko 3 godine

Zbog ovakvih dvostrukih arsina ima da te oteramo iz Zvezde glavati lazni misteru
A

Aaaaaaa

pre oko 3 godine

Ma sve ok. Ali koliki kredit ima Gobeljic??
A

Aleksandar Velikić

pre oko 3 godine

A šta fali Gobelji, a ne vidite da Gajić promašuje loptu, primamo gol zbog njega. Nama treba i novi desni bek.
D

Deki idi

pre oko 3 godine

Stankovicu zbog ovakvih odluka molimo te da napustis Zvezdu
I

Iskreeeenooo

pre oko 3 godine

Hocemo Lalatovica kod koga ce klinci dobiti sansu a ne kao kod foliranata Miloja i Dekija
D

Deki odlaziii

pre oko 3 godine

Milojeee vrati se
h

hulkdelija

pre oko 3 godine

Miloje je trenerčina za ovoga.
9

951357

pre oko 3 godine

Gavricu fali samopouzdanje a Odadi minuti. A pljuvanje ne pomaze.
J

Je li bagro

pre oko 3 godine

Koja su to deca koju forsira Stankovic? Ajde recite? Ja ne vidim neku razliku od odlaska Milojevica? Njegos je guran i kod Miloja? Samo Veljko Nikolic? I Erakovic? Gde su ti omladinci? Posto se uporno pise da Deki gura klince? Radulovic izbacen? Evo sad ce i Odada i Gavric? krstovic ne igra?
M

Mister Lister

pre oko 3 godine

Kako ne vidiš koju decu Mister forsira, pa svoju decu forsira, jedan je drugi golman Intera, a drugi je kapiten omladinske reprezentacije, neće valjda tuđu.
C

Ciao Mister

pre oko 3 godine

Ovako, Gobeljić užas, Gajić dobar samo u napadu, Milunović rupa, Degenek solidan, Petrović netalentovan, Nikolić prosečan, Kanga dobar, Gavrić nije za fudbal, Ivanić opet najbolji, Katai dobar kad je sam, Pavkov je najjači kad je sam. Srnić, Bakajoko i Falko su smešna Misterova pojačanja koja plaćamo, a i Sanogo i Falćineli su preplaćeni. Za te pare mogao je mnogo bolji tim da se napravi, a sreća liga nikakva pa se sve slabosti pokriju.
N

Novak majstor

pre oko 3 godine

@Ciao Mister da li si lud covece da napises Katai dobar kad je sam jesi se bas puno nadrogirao dok si ovo pisao.U svakom slucaju dvomec protiv milana je za ponos svim delijama i zasluga stankovica,ishvalio si ivanica pa gde je bio ivanic dok nije mister dosao ?
D

Deki???

pre oko 3 godine

Ukor za Pankova i Gobeljica?
S

Samo da pitaaaam

pre oko 3 godine

Jel su ovo dvostruki arsini?
N

Neki gost tamo

pre oko 3 godine

Jeste Odada juce odigrao katastrofa..ali polako..nek momku pruzi sansu do kraja sezone..pa cemo videti ima li kvalitet...pa ako tako razmislja...onda je Gobeljicu i Pankovu trebao odmah da raskine ugovor poesle Milana...Deki brate podrzavam te...ali ne zelim dvostruke arsine..
J

Je li stankela

pre oko 3 godine

Ma dobro je da postoji ukor za klince..a za prekaljenog Gobelju ne postoji???
J

Jr li stankela

pre oko 3 godine

A Gobeljic? Za njega ne postoji ukor?
m

medved2

pre oko 3 godine

Kao prvo nije gavric zamenjen na poluvremenu. Kao drugo, citam i krstim se koliko ovde ima fudbalskih "strucnjaka". Da, gavric je mogao i bolje da iskoristi ovu sezonu, al da je to tako jednostavno onda bi odmah klinci od 17 godina bili standardni u prvom timu. Pravljenje igraca je proces koji trazi vreme. A sto se Odade tice, juce je stvarno bio los. Ali ovoliko gluposti napisati (ne mislim na tekst nego na komentare) je vrh bezobrazluka. Decko u sezoni odigrao pola sata i strucnjaci presudili da nema pojma... Uvek je bolji onaj koji ne igra. Dok ne zaigra. A onda ajd da pljujemo njega...
S

Sale host

pre oko 3 godine

Kad se kritikuje moraju se izneti tacni podaci.kao prvo Gavric nije promenjen na poluvremenu vec u 62. minutu.Druga stvar je da on igra na drugoj poziciji jer na njegovoj igra majstor Katai.Na poluvremenu je zamenjen i Kanga ali sumnjam zbog igre.Mislim da je trener mislio na Gajica zbog starta kod gola Mladosti.Inace on igra katastrofalno i prepotentno od kad je pozvan u reprezentaciju.
G

Gost zoom

pre oko 3 godine

Jeste Gavric losije odigrao,ali mora se uzeti u obzir da mu je prirodna pozicija po levoj strani ... Stoji i to,da kad god dobijes sansu moras je iskoristiti na pravi nacin ... Na kraju krajeva ipak je on nase dete i treba ga podrzati maksimalno,a sto se tice Odade-stranac mora biti duplo bolji od nase dece da bi dobio sansu pre njih ....
G

Gost648

pre oko 3 godine

Moj utisak je da je Gavric potonuo sa dolaskom Kataija, a sto je i razumljivo donekle, tesko je izdrzati tu konkurenciju. Odada je lose igrao bas, ali ajd' opet nek se to pripise tremi i toj nekoj transformaciji u ozbiljniji fudbal, ne treba ga odmah razapinjati, a nasa boljka ostaju bekovi i dalje, ja to pricam odavno, Gajic je za Gobelju Karvahal, ali Gajic za Zvezdu nije, nema tu neke pretnje u napadu od njega, to je sve trcanje, borba, ali ocekivati od njega da napravi nesto vise je nemoguce, nije taj kalibar, dobar momak i sve to stoji, ali za ozbiljnije nesto u Evropi, treba nam desni bek, a tamo levo nek krpe kad Rodic ne moze, ako vec ne mogu da dovedu i levog beka.
h

hulkdelija

pre oko 3 godine

Gobeljic, Nikolic i Petrovic su bezgresni, zato stalno igraju, za njih nema ukora.
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Гобељић није фудбалер него старлета са шипке, Петровић је СНС шема калибра напредак из крушевца, а од Веље може бити нешто, под условом да се спусти на земљу, батали сплавове пљуге, пљеске, катарине грујић и крене да буде фудбачер...
Z

Zvezdan Stevanović

pre oko 3 godine

Za Dekija su oni super, jer je i Deki takav bio kao što oni.

Kapetan Dragan

pre oko 3 godine

I posle se pitamo, zasto nasi igraci ne uspevaju u inostranstvu. On ne moze da se izbori sa konkurencijom ni kod nas, a zamisli kako je u Realu. A o pozrtvovanju necu ni da pricam, sine, moras malo da se potrudis, nekad sa ubacis loptu u sesnaesterac.
n

nevaljA Volja

pre oko 3 godine

A zamisli na šta bi prevare od igrača iz zvezdine omladinske škole ličili da zvezda igra takmičarske, a ne nameštene utakmice. Na ono na šta su ličili u Srbija U21 kada su Estonija, Letonija i slični bili velesile za zvezdinu Srbiju U21!
h

hulkdelija

pre oko 3 godine

Nije mi jasno kako stalno kritike na racun Gavrica i cesto izostavljanje iz sastava. A Nikolica poredi sa Modricem, a po meni je mnogo losiji od Gavrica, lopta stalno u nazad, dosta gresaka i pogresnih pasova a igra stalno.
T

Trbuhozborac

pre oko 3 godine

Али Николић нон-стоп трчи.
h

hulkdelija

pre oko 3 godine

I sta ima od tog trcanja? Da li je to doprinelo nesto igri Zvezde?
d

dejanera

pre oko 3 godine

Odada danas katastrofa. I to je i corav mogao da vidi. Sa druge strane Odada igrao odlicno u Graficaru i bio jedan od najboljih. E sad da li je ovo trema, da li je sedenje na klupi (neigranje), da li je problem sa drzavljanstvom (za one koji ne znaju Odada mora da se odrekne drzavljanstva Kenije, da bi dobio nase, pa da se dalje vodi kao domaci igrac i dok to ne bude nece igrati u kontinuitetu)....sta god da je danas nije valjalo. Postavlja se i pitanje da li ga je trebalo povlaciti iz Graficara ili da tamo ostane do leta? Po meni jeste. Ako je prelaz iz Graficara u Zvezdu toliko veliki korak za njega, da ne moze da ga savlada, bolje da se to vidi u ovoj polusezoni (realno ceka se da se zavrsi i da dodamo jos jednu titulu u niz) nego da nas to lupi kad nam najvise treba a to su jul i avgust. A ako su ovo samo problemi u privikavanju na ozbiljniji fudbal negu u PLS onda bolje da ih sada prevazidje pa da imamo spremnog igraca.
n

nevaljA Volja

pre oko 3 godine

Najbolje je da se svi vrate u Grafičar, a Grafičar u beton ligu pa možda nekog pošteno takvi uspete da pobedite.
S

Slaninar

pre oko 3 godine

ko god je igrao fudbal zna sta znaci kontinuitet, zvezda ima 40 igraca na platnoj listi i normalno je da nmg svi da igraju dobro jer mnogima fale minuti. Ovo su jeftini argumenti Stankovica. lepo reci ne moze da igra jer imamo jos 7 igraca na krilnim pozicijama. Kakvo mazanje ociju javnosti. Gavric da je u partizanu vec bi bio prodat za 5+ mill. A Gavricu samo oada cena jer ne igra. Kupljen Falci za dvomec protiv Milana a Gavra mali ide za 2.5 mill u neki Torino. I kakvo je to poslovanje? Poslovanje za siroke narodne mase. Imajunogo vise stranaca nego sto mogu da igraju jer su pravila takva kakva su. zvezds igra kvalitetan fudbal i o tome ne treba diskutovati ali i pored svih povlastica oni ne znaju da posluju domacinski vec se samo pravi guzva u ekipi. Posle kazu onaj mali klinac nece na pozajmicu a ni u Graficar pa normalno da nece vec ce decko da napravi neki izlazni transfer besplatno i da ode u neku sredinu gde ce igrati i napraviti karijeru. Zasto bi pravio ustupke terzi madjiji a on stagnirao zbog opratih transfera nekih fudbalera. Ben se tera svaki prrlazni rok samo da bi se dovela neka zamena i oprao neki dinar a jasno je kao dan da zvezda boljeg igraca nema od Ivanica i Bena koji su igraci koji prave razlike i na evropskim terenima.
n

nevaljA Volja

pre oko 3 godine

Hteo si verovatno da napišeš da zvezda ima 140 igrača na platnom spisku, a ne 40, ali si zaboravio jedinicu ispred. Gavrić da ima talenta i potencijala bio bio u Partizanu, a ne u zvezdi. Pošto je prosečno darovit igrač on teško da bi mogao i u Teleoptiku da nađe mesto jer u Partizanu trenutno nemaju mesto ni Čolić ni Denis Stojković. To što zvezda popunjava sve reprezentativne selekcije takvim talentima poput Gavrića, Petrovića i sličnih, dok se Partizanovi ne pozivaju da im se ne bi digla cena poput svojevremeno Milenkovića i Strahinje Pavlovića koji nisu pozivani u Srbija U21 dok nisu prodati, pa onda Filipa Stevanovića i Lazara Pavlovića ne znači da su zvezdini bolji igrač, već znači da je zvezda FSS pretvorila u svoju filijalu kao i sve klubove u Srbiji sem Partizana. A i u Partizanu je zvezda pokuašala da instalira svoju upravu...ali srećom bezuspešno.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Ajde odadu mozda i da razumem donekle, 2.mu je mec, trema i sve, mada ne znam kako bi pred punom marakanom igrao, al ajde. Ali gavric da igra ovako slabo, stvarno neshvatljivo. Godinu dana je vec u prvom timu, u ovakvim mecevima mora da se dokazuje jer ce ga konkurencija pojesti. Zvezda najvise igraca ima bas na krilu i svaki minut mora da se iskoristi. Ovim tempom ce ,umesto u neku atalantu ili fiorentinu, otici u tsc.
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Гаврић не игра на својој позицији то је под један, а под два, криминално је да је гобељић у првих 100 а његош и вукан у првих 50 играча црвене звезда, а камоли да добијају по покувреме и више да играју у институцији и светињи
n

nevaljA Volja

pre oko 3 godine

Gavrić i Atalanta ahahahahahaha...pa on ne može da igra u zvezdine filijale poput Proletera, Mladosti, Voždovca, Spartaka, Radničkog i ostalih...vi ste zaista komični šta ste umislili hahahaha
B

Boze, Boze

pre oko 3 godine

Kakav Odada, nije mogao jesenas protiv mrtvog Radnickog iz SM da se sastavi. I tu je gubio lopte, i tu je pravio bzv faulove. Na pozajmicu u neki superligaski tim bar sezonu, inace propala investicija (i kombinacija)
n

nevaljA Volja

pre oko 3 godine

Ne može da igra u zvaničnoj zvezdinoj filijali iz PLS, pa daj onda da ga damo u neku od nezvaničnih zvezdinih filijala iz SL na pozajmicu - zvezda za spas srBskog fudbala. Treba vas zaista ugasiti i srpski fudbal spasiti!
M

Marinjo

pre oko 3 godine

Svaka cast sto smes da kudis javno al bolje hvali i prodaj dok Gavra jos ima cenu, jos jedno krilo pored Gavrica da se proda i mozda da se proba da se vrati Radonjic na pozajmicu sa otkupom
G

Gost999

pre oko 3 godine

Ovaj Odada je zivi primjer koliko komentatori sa interneta nemaju pojma. Kako su zimus pisali o njemu, mislio sam da je stvarno neki potencijal, nasli ga u Africi, prosao taj razvojni put od filijale do prvog tima, kad ono decko ne zna apsolutno nista. Kao da je prvi put izasao na fudbalski teren. Svaki kadet bi bolje odradio ono sinoc od njega.

Jastreb

pre oko 3 godine

Problem mladih igrača je što hoće sve i odmah a to ne ide.Roditelji menadžeri oni sami prosto nemogu da iznesu sve to hoće milione i onda propadnu.Oni koji izdrže pritisak opstanu ali takvih je malo .Radulović mali najsvežiji primer a dečko može ali.....
l

lool

pre oko 3 godine

Radulovic bolji. Gavric mu dodje nesto poput Simanica
N

Nlo

pre oko 3 godine

A sto Krstovica ne pusti bar malo kad je utakmica vec resena...prethodno gostovanje decko se zagreva 45minuta a mi Vodimo 0-3. I Deki ubacuje Pankova.. Daj Deki i Krletu minute
G

Gost1986

pre oko 3 godine

Тек он је посебна прича, дечко нема везе са животом
n

nevaljA Volja

pre oko 3 godine

Ne zna Gavrić, ne zna Gajić, Nikolić nema pojma, a tek Krstović što ne zna, niko ništa ne zna, a sve sami rekorderi. Kako? Hahaha...tako što Mladost igra ozbiljno dok ne povede da bi se na zvezdu podigla kvota na uživo klađenje, a onda se skloni tako očigledno da zvezdini igrači u narednih 15 minuta da 4 gola, a onda do kraja "mirna Bačka", nema smisla da pune ljude koji se sklanjaju, a oni pokušali da ublaže na 4:2 jer ih je bilo malo sramota 4:1. Još jedna cirkus zvezdina predstava za ove smešne zvezdine navijače koji veruju u cirkuske trikove.
Q

Qwq

pre oko 3 godine

Gavric ako se ne promeni.Prodaja.Ima on potencijal ali...Odada nikakav igrac.Bukvalno nista.
n

nevaljA Volja

pre oko 3 godine

Ma da, vi ste Real Madrid pa će igrači koji vam ne valjaju biti na prodaju. Ko će da kupi prevare iz zvezdine omladinske škole koja igra nameštene omladinske i kadetske lige.
6

6556

pre oko 3 godine

Vidim Jovic, Grujic,Racic, Spajic, Ristic...Sve "prevare" a igraju.A viseri nk partizana Zivkovici i Brasanci "blistaju", sa Saponjicem.
g

glok

pre oko 3 godine

Za partizai je Zvezda bukvalno Real Madrid.

gemathegreat

pre oko 3 godine

Odada ima konstrukciju Sanoga i definitivno treba da bude istrpljen. Ima od koga da uči. Internet navijači mnogo vole da lome preko kolena jer nije po njihovom dupetu. Člansku nisu uzeli, sezonsku nisu uzeli ali brate volju da kolju. Sve bi oni najbolje i najdalje ali iz fotelje. Bilo kakva zamerka stručnom štabu je čist i puki bezobrazluk, kao i upravi jer rezultati svedoče o njihovom radu ko hoće da bude iskren. A oni koji zameraju pogrešno angažovane igrače upravi neka samo samima sebi priznaju koliko su se puta vratili kući sa pijace sa prozuklim rotkvicama uz svu njihovu vrhunsku moć zapažanja.
X

Xyz

pre oko 3 godine

Ne verujem da je mislio na Gavrica, pre ma Gajica. Gajic je ostao u svlacionici na poluvremenu, direktan je krivac za gol Mladosti a u napadu ga nije bilo nigde
E

E moj Rajko

pre oko 3 godine

Odada ga je sinoć baš momački usrao.