Komentari na vest

Stankovićeve muke: Kanga visi za derbi

H

Hmm

pre oko 3 godine

Kanga nevidljiv za svaki derbi,svaku iole bitniju utakmicu.jos vaznije kanga nije igrac koji moze da igra u ovom sistemu.bolje bena ili ivanica spustiti u sredinu nego gubiti vreme sa ovim.mada u sistemu u kom su sanogo i petrovic za njega i nema mesta.mogu pljuvaci sada da se jave,uputicu vas na youtube i prethodne derbije pa pogledajte.nama treba taktika iz milana,sa tri pozadii da ih tempom rasturimo.
P

Postic

pre oko 3 godine

Nemas ti pojma o fudbalu cim kazes da je slab Kanga...svaku vaznu utakmicu koju smo igrali je odradio dobro..u nekima dao gol u nekima pas a dosta je prenosio loptu...
C

Cipiripi LE2

pre oko 3 godine

Znaci opet ostajemo bez 7 igraca pred derbi kao u jesenjem delu,interesantno
G

Gost999

pre oko 3 godine

Zamolio bih onog s brojevima, kao najglasnijeg bota i spinera da napise ovde koji je po njemu najbolji sastav Zvezde i koji bi trebao poceti. Uzimajuci naravno u obzir i bonuse i sl.. i da kao veliki poznavalac ove lige napise makar trojicu sudije za koje smatra da su posteni i da nece navlaciti za Partizan. Da nas makar u srijedu postedi svojih teorija, ako bude priblizno onako kako on kaze..
9

951357

pre oko 3 godine

To što ja mislim da je najbolji sastav uopšte ne mora da bude sastav koji će biti na terenu. A kog god sudiju da stavi, navlačiće za vas. Možda Elvis i Lukić neće mnogo da navlače. A sve o utakmici kad budem video kvote i čuo izjave. Ali otprilike, ako je kvota na 1 veća od 1,85, nešto smrdi. Ono u šta sam 90% siguran jeste da će Partizan da da gol, jer je naša odbrana dosta porozna, naročito kad igra visoko, a igrače tako jer će Partizan opet u bunker i da čeka kontre. E sad, pitanje je samo koliko ćemo golova da damo...
9

951357

pre oko 3 godine

A da, kad neko govori istinu, on nije ni bot ni spiner. Već oni koji na tu istinu nemaju kontraargument, već samo uvrede.
G

Gost999

pre oko 3 godine

Da li je realno da sve ove botovske komentare pise jedna osoba? Koja usput nije ni procitala clanak.. Sa par nikova pise kako ce morati ovi sa klupe jer se mora pustiti, sad ce korona, povrede i sl, a u clanku jasno pise da uslovno receno visi zbog bonus pravila i da su svi zdravi. Nevjerovatno kolika kolicina netacnog napisanog..
t

titulaaa

pre oko 3 godine

mora da se namesti za partizan da bi svi bili zadoboljni ljudi!!! zvezdi titula i evropa koju zasluzi a partizanu lazni derbi i to je to!!!
G

Gost1111

pre oko 3 godine

Lazni derbi? Vidi se da nisi potrcao za loptom u zivotu
D

Dell

pre oko 3 godine

Počelo je, uz Kangu i Milunovića otpadaju do derbija i Ivanić, Kataji i Ben. 2Morajubsvibda budu namirenu u ovojbdržavi.
P

Palermo

pre oko 3 godine

Fora.
G

Gosthahahaga

pre oko 3 godine

Kako cemo da vas ispreskacemo u derbiju to niste ni svesni lazni misteru to ne mozes da kupis i namestis akr skr akr
J

JSD-OVCI

pre oko 3 godine

Čak i da pobedite svaki derbi, titulu nećete videti još bar 6 godina. Da zaokružimo na 10 za redom, pa posle ćemo da vidimo. A ti pogrebniku leči komplekse i briši suze, biće ti lakše.
z

zak

pre oko 3 godine

Auuu , ala ste vi opasni, evo tresu nam se gaće !
r

rexona

pre oko 3 godine

jsd crkni bato os ljubomore nemas zivot imas 100 nikova reg i komentarises hajah evo smejemo ti se hahahahahaha
H

Hmm

pre oko 3 godine

Pa da namestili smo egal sa milanom.bar nismo ko vi bili nadmocni protiv mancestera a oni vas sabili u 16.ne bi videli drugu polovinu da preko nje ne prolazite do svlacionice
g

ghost11

pre oko 3 godine

Ne razumem zašto su dovedeni Falko i Bakajoko kad su stalno "van protokola" ?
G

Gost13

pre oko 3 godine

Pa kad ova mrtva liga ima "pravila" neviđena nigde u svetu. Umesto da povećavaju kvalitet oni gledaju da ovakvim pravilnikom samo pune svoje i menadžerske džepove.
g

gustavklimt

pre oko 3 godine

Obratite paznju na naslove! Sram vas bilo bre, niste vi ulicari neki, nego sportski novinari i radnici! Cuj, neko “visi”! Naucite se kulturi ili nemojte da radite taj posao vise.
o

opalaa

pre oko 3 godine

Jači smo bez Kange, poslaće ga Dtanković dalje na kraju sezone...
t

tumbasii

pre oko 3 godine

ma sad ce red derbi standardno neke povrede,virusi ovo ono....ko i svake godine,barem pola tima
H

Hanter

pre oko 3 godine

Samo jako sa dva špica da ih gurnem o napred
v

v1ad

pre oko 3 godine

Zar nema jos jedna utakmica pre derbija? Ne znam sto se sad prica o sastavima i ko nece igrati. Inace, ne vidim zasto bi odsustvovao Sanogo, do sad se oporavio od korone, a dobro ce doci da plasi Sumu i ostale vezne Partizana. Inace, Partizan je 20 poslednjih derbija bazirao na tuci na sredini, gde su lomili, ili isli na lomljenje noge redom Evandru, Ninkovicu, Marinu, Kangi itd. Sa Sanogom to ne moze, lik donosi cvrstinu.
J

Jagnjilo

pre oko 3 godine

Ja pocinjem da sumnjam u derbi. Mi zadnjih 7-8 derbija igramo bez 3-4 startera.
9

951357

pre oko 3 godine

Počinješ? Pa od kada je Miloje došao sudije ih gurale, izmišljale penale, priznavale golove iz ofsajda, sve do sastanka sa Kokezom i sudijama pred derbi, a od tada do danas, cela 3 smo odigrali pošteno, računajući i kup. Polufinale kupa prošle godine (iako je i tu sudija uticao na igru neisključivanjem Stojkovića), 0:0 na Marakani i ovaj poslednji. Pa samo pogledaš odnos snaga, kvote i izjave pred utakmicu, i jasno ti je da tu nešto nije u redu.
M

Milandin Sm

pre oko 3 godine

Koja je bila svrha dovodjenja Bakajoka? Da bude stalno van protokola?
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Mi cemo protiv mesara igrati bez sanoga? Pa da li ste vi normalni? Daj kao bonuse gavrica i nikolica. Kakav crni njegos. Ben treba malo da odmori, igrao je svaki mec proleca, sad je bio na dugackom putu, igrao tamo. Nije on mlad, uskoro 32 puni. A i treba da se navikavamo na zivot bez njega, ne moze doveka da nas izvlaci. I koja je poenta falka ako ne igra ovakve meceve? Frajer placen boga oca da bi na tribinama ostao. Ne razumem... Nikolic i gavric kao bonusi, sanogo, kanga, falcineli i falko stranci
V

Visente Del Boske

pre oko 3 godine

Kako nam se za svaki derbi povredi pola tima
k

kripto

pre oko 3 godine

a gde pisu da su povredjeni?
h

humska

pre oko 3 godine

Ahahahahahahahahahahaha pola timaaa? prpaa batoooo... Eh da vam je tu Obradovic i Kokeza dve legende zvezde mozda bi i sutnuli na gol
s

suma kod ocnog

pre oko 3 godine

SANOGO MORA DA IGRA OD PRVOG MINUTA,COVEK JE DOKTOR ZA DERBIJE!
z

zvezda le

pre oko 3 godine

jadan ti je nik
N

Novak majstor

pre oko 3 godine

Ne znam Ben je do sada slabo igrao u derbijima,mozda bolje da pocne kanga,velja je siguran bonus,mislim da su u ovom trenutku i gavra i njegos minus 1 na terenu.Bolje izmisliti stopera iz omladinaca za prvih 45 minuta,onda da udje degenek na poluvremenu
G

Gost Lk

pre oko 3 godine

Ti bi Degeneka i Bena ostavio van tima.prati malo vaterpolo ovo je za tebe visa matematika.
N

Novak majstor

pre oko 3 godine

A da ti si onaj koji je posle onog sadikovog driblinga terao degeneka iz Zvezde?Rekao sam da treba izbeci da igra njegos jer je operisan od fudbala,postava moze da bude i borjan gajic milun degenek rodic velja sanogo katai ivanic gavric ben pa da falcineli udje na poluvremenu,ali opet Gavric igra vrlo slaba
G

GostLk

pre oko 3 godine

Ja Degeneka ne bih izbacio ni iz reprezentacije Brazila a ne iz Zvezde.Nasoj reprezentaciji treba bas on,posto je bolji od svih centarhalfova koje imamo,inace sezonu je odigrao bez greske.Jos samo pametnjakovicima da objasnim taj klizeci pri Sadikovom driblingu, posto sam deset godina igrao libera.Nekad centarhalf mora da ukliza na pokusaj protivnickog igraca, iako je svestan da do takvog driblinga moze doci,posto time daje par sekundi vremena svojim saigracima da stignu i izblokiraju protivnika.Takav jedan klizeci ste imali prilike da vidite u jednoj evropskoj utakmici kada Erakovic koristi takvu situaciju i izblokira protivnika u te dve sekunde.Problem je sto vecina ovde nikada nije uzasla na teren a sve zna.
O

Ospiti

pre oko 3 godine

Zvezda ima 20-ak solidnih igrača i nema naročitih problema ako par njih nedostaje. Sa druge strane, Partizan nema ni 11 na tom nivou.
a

argh

pre oko 3 godine

Kako beše kažu Grobari, žive u aparthejdu?! Moguće da su u pravu, zato Ben i Kanga još uvek nemaju srpaki pasoš, a Asano ga ima.
V

Vixtra

pre oko 3 godine

Japan ne dozvoljava dvojno drzavljanstvo. Kad vec spinujes, makar nadji nesto sto se ne moze provjeriti u dva klika, amebo.