Foto: FK Partizan
Foto: FK Partizan

Stanojević: Brine Rikardova povreda, nadam se da će moći da igra derbi

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.09.21. | 00:01

Strateg Partizana zadovoljan pobedom na Kipru (2:0), peh napadača kvari utisak

Pobedom nad Anortozisom (2:0) u gostima Partizan je na idealan način otvorio takmičenje u grupnoj fazi Lige konferencija, a nakon uspeha u Nikoziji Aleksandar Stanojević je istakao zadovoljstvo.

Izabrane vesti

"Dobro smo igrali, mogli smo da pobedimo i ubedljivije, bila je izuzetna atmosfera, dobar teren, brz. Zadovoljan sam. Dobro je pobediti Kiprane na strani", izjavio je Stanojević.

Takođe večeras, u drgom meču Grupe B Gent je u gostima savladao Floru 1:0, a strateg crno-belih kratko je pogled usmerio ka susretu Estonaca koji u narednom kolu gostuju upravo u Beogradu.

"Izvucite utakmice Flore zadnjih godina, ove pogotovo, Gent je pobedio za jedan gol, sve je izjednačeno".

Već u nedelju crno-bele očekuje večiti derbi i gostovanje Crvene zvezde, međutim na pomen rotacija i gustog rasporeda, strateg Partizana naglasio je da utakmica sa crveno-belima neće iziskivati nikakve posebne korake.

"Mi obično i menjamo, rotiramo. Ne odmaramo posebno igrače. Rikardo nas je malo zabrinuo, igrao je povređen posle jednog starta, ima problem sa zglobom, videćemo kakva je situacija sa njim, nadam se da će moći da igra. Ne znamo, videćemo kad se odmori. Trebalo je još na poluvremenu da izađe, ali stisnuo je zube", dodao je Stanojević.


tagovi

AnortozisLiga konferencije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara